עבור לתוכן

צריך המלצה טובה לספק כוח ...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

Vatos-Locos,

ה-ART זה ה-ARTF (לפחות זה הדגם שמוכרים :-)), תודה.

שווה להוסיף עוד 30 ש"ח ל-FSP ? (שמתי לב שהמאוורר שלו יותר גדול, זה בהכרח יותר טוב ויותר שקט?)

(רכשתי היום כבל 5מ' VGA מסוכך מנועה, יש לי אפשרות להזמין בדרך גם את ה-FSP או את ה-HEC)

• תגובות 35
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משמעותית יותר שקט בעומס ה-FSP

פורסם

ה-FSP לא מתאים למחשב שלך, קח את ה-HEC

פורסם

ה-FSP לא מתאים למחשב שלך, קח את ה-HEC

ספקי ATX12V 2.0 ומעלה (כמו ה-FSP) לא בהכרח יתאימו, עלולות להיות בעיות עם הריילים של ה-12v (המעבד יושב על ה-5V, אז על ה-12V השני לא בהכרח יהיה עומס מינימלי)

הא?

פורסם

הנה מה שה-FSP מוציא -

rails18og.gif

מי בדיוק יספק את ה-Load המינימלי על ה-12V2? שום רכיב במערכת שלו לא יושב על הרייל הזה

פורסם

נשמע מוזר, גם אם מחברים חיבור יחיד מהספק הוא עובד. הוא לא צריך שום עומס על החיבורים האחרים.

פורסם

מה זה עובד? אתה יכול להבטיח ב-100% ששאר המתחים לא ישתגעו בזמן שעליהם יש עומס ועל ה-12V2 אין?

פורסם

אתה יכול להוכיח שהם כן ישתגעו? נשמע לי מופרך לחלוטין.

עריכה: תחשוב על ספק מודולרי ATX2. יש חובה לחבר את כל הכבלים?

פורסם

אני לא מבין מספיק בספקי כוח בשביל להגיד מה יקרה במצב כזה, אבל גם אתה הרי לא מבין מספיק. לא מספיק בשביל להגיד שזה מופרך.

מה שכן, יש את ה-Cross-load chart של X-Bit, אפילו לדגם כמעט זהה -

3d10ya.gif

(לקחתי מכאן)

שים לב שלא כל קומבינציה של עומסים מתקבלת בלי בעיה. עבור עומסים נמוכים מדי על ה-12V יש חריגה מהתקן.

פורסם

לא נראה לי. ה HEC300ART מעצבן. הוא מרעיש. גם תחת עומס וגם שהוא קצת מתיישן ונכנס לו אבק. אני הייתי קונה מנועה את ה FSP, שואל אותם על "הבעיה" שאתה טוען שקיימת, לוקח את ה FSP וסוגר איתם שאם יש בעיה מחזיר ולוקח משהו אחר, למרות שבאמת נשמע לי הזוי אבל לך תדע.

פורסם

אם ה-HEC לא משהו זה עניין אחר. זה לא קשור.

ומאיפה שבכלל נועה או כל חנות אחרת יהיו מודעים לזה? ומי יישב עם מולטימטר ויבדוק שהכל תקין?

"נשמע לי הזוי\מופרך" זה לא מספיק.

פורסם

אפשר להביא את המחשב לנועה ולבדוק אותו שם עם מולטימטר, וממש לא נראית לי התיאוריה הזאת. אם זה היה נכון, אז בספקים מודולריים היו מדגישים את הנקודה. בכל מקרה את ה HEC לא הייתי לוקח אם רוצים ספק שקט יחסית.

פורסם

זה שלא נראה לך זה לא מעניין אף אחד. אתה לא מבין מספיק (וגם אני לא מבין מספיק) בשביל לדעת מה יקרה שם.

לא שזה קשור, אבל אני לא חושב שראיתי ספק מודולרי עם חיבור ATX או ATX12V מתפרק.

פורסם

ואני חושב שבכל זאת זה שווה בדיקה בנועה במעבדה. ה FSP זה הדבר היחידי הנורמלי בתקציב.

פורסם

מאיפה הבאת את המידע הזה אדון McFly ?

הספק יעבוד מצויין אתה היחיד בעולם ש"יודע" על ה"בעיה" הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים