עבור לתוכן

בעיה במודם ALCATEL SPEED TOUCH @HOME

Featured Replies

פורסם

חג שמח חבר'ה, יש לי בעיה קטנה עם המודם שרשום בכותרת, והבעיה היא שאי אפשר לגלוש. זתומרת המודם היה מקונפג לגירסת פרו שככה היתה כשער ונתנה לרשת האלחוטית לגלוש, עכשיו לא מזמן החלו בעיות בגלישה שגרמו לאינטרנט לא לעבוד. כל פעם כדי לגלוש הייתי צריך לכבות ולהדליק מחדש את המחשב והמודם ואז אולי זה היה מסתדר (חשוב לציין שהבעיה נמצאת בגלישה עצמה והסנכרון עם בזק הוא מצוין שכן הנורה של הסינק דולקת כל הזמן), עכשיו פשוט הבעיה היא שיש 3 מנורות נוספות ליד המנורה של הלינק שכל פעם שגולשים אז פעם פעם עובדת המנורה הכי שמאלית לשנייה ואז 2 הנורות שמיימינה (במודם סה"כ יש 5 נורות) וגם זה הפסיק לעבוד ויש לפעמים רק נורה אחת בכל פעם שהאמצעית בכלל לא עובדת (והיא לא נשרפה בטוח).

נסיון ללחוץ על הכפתור מאחורה לאיפוס לא עזר שכן חיבור המחשב בכבל רשת ישר למודם ויצירת חייגן מתאים לא הלך שכן הוא לא מוצא את המודם. (נסיון לקבל IP אוטומט מהמודם גם לא הלך ונסיון להיכנס למודם דרך IP 10.0.0.138 או 192.168.1.1 וכו' גם כן לא הלך.

סליחה על החפירה אודה לכם אם תעזרו לי.

פורסם

האיפי של הכרטיס רשת שמחובר אליו הוא 10.200.1.1 ?

(נטמאסק 255.0.0.0 ולא 255.255.255.0 כמו שתגדיר 192.168...).

תבדוק שאין לך איזה פיירוואל (לדוגמא של קספרסקי) שתוקע תקטע הזה...

תנסה להחזיר למצב HOME (במדריך של ההפיכה ל PRO בדר"כ יש למטה גם איך להחזיר את המצב לקדמותו),

אם זה לא עוזר גם כן, תנסה לחבר את המודם למחשב אחר לראות אם שם הוא כן מגיב,

אם כל זה לא עוזר, אחרי שהפכת חזרה ל HOME, תחזיר אותו לבזק שיתנו לך אחד חדש (תדרוש כמובן אחד זהה ולא דגם אחר).

בהצלחה (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים