עבור לתוכן

צריך מפרט ב4200 ש"ח למשחקים כבדים

Featured Replies

פורסם

הכותרת אומרת את הרוב

אני צריך מפרט ב4200 ש"ח (המחיר כולל הרכבה)

למשחקים כבדים

כולל עכבר, מקלדת ומסך.

תודה מראש

ניר

נ.ב

לא חייב ג'יגה זכרון, אני יכול להוסיף עוד 512 אחר כך, במידה וזה משפיע מאוד על המפרט.

פורסם

אני אישית לא ממש מבין בבנית מפרטים..

אבל אני מבין בזה שמסך כיום המינימום הוא 1200 (LCD) ועוד מקלדת+עכבר טובים עולים ביחד קרוב ל 400 ש"ח, אז זה אומר שהמפרט עצמו יהיה רק 2600 ש"ח! ו 2600 ש"ח לא מספיק בגרוש למשחקים "כבדים"

פורסם
  • מחבר

אני אישית לא ממש מבין בבנית מפרטים..

אבל אני מבין בזה שמסך כיום המינימום הוא 1200 (LCD) ועוד מקלדת+עכבר טובים עולים ביחד קרוב ל 400 ש"ח, אז זה אומר שהמפרט עצמו יהיה רק 2600 ש"ח! ו 2600 ש"ח לא מספיק בגרוש למשחקים "כבדים"

לא צריך עכבר ומקלדת טובים, מספיק איזה קיט ב100 ומשהו..

ו.. אני יסתפק במסך CRT פשוט

פורסם

LOL משחקים כבדים. ב4200 כולל מסך אולי תריץ קוויק 3.

חסר לך איזה 1300 שקל.

מי משחק עם איזה קיט פשוט ב100 (שאגב בדר"כ קיטים כאלה עולים 160)?

אין לי מה להציע לך. באמת שאין לי.

לפני שבוע מישהו ביקש כאן מפרט ב4,500 כולל מסך. גם לו אמרתי שחסר כסף.

הנה מה שכתבתי לו:

מחשב בסיסי למשחקים עולה כ-3.5K, אולי 3K בדוחק, אבל אז כבר מוותרים על יותר מדי דברים. מערכת טובה למשחקים תכלול היום פלטפורמה סביב פנטיום D 805 (כ-2K לשילוש מעבד-לוח אם-זכרון), עם כ. מסך 7600GT (שעולה 1.2K), וזה בלי כוננים אופטיים וקשיחים, מארז ספק או קירור (כ-1.3K), כלומר, 4.5 בלי המסך!

אפשר ללכת על פלטפורמה סביב סמפרון (1.5K), עם אותו כרטיס מסך, ציוד היקפי פשוט - ומסך CRT 17" מאיכות בינונית, ופגעת בול בתקציב, אך גם משמעותית בביצועי המחשב.

מערכת טובה מאוד בלי מסך -

כמות. מוצרים סה"כ

1 Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 855 ש"ח

1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro for LGA775 157 ש"ח

1 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 599 ש"ח

1 eVGA GeForce 7600GT 256MB PCI-E 1,330 ש"ח

1 LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black 265 ש"ח

2 Samsung 512MB DDR2 533 Original 620 ש"ח

1 Hitachi Deskstar 80Gb 7.2K 8Mb Buffer SATA II 330 ש"ח

1 Compucase 6C29 Black 300W 295 ש"ח

סה"כ 4,451 ש"ח

שים לב שהספק כאן הוא מאוד גבולי למערכת ויכול להוות גורם מגביל בשדרוגים עתידיים.

מערכת כוללת מסך, תקציבית למשחקים:

כמות. מוצרים סה"כ

1 eVGA GeForce 7600GT 256MB PCI-E 1,330 ש"ח

1 LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black 265 ש"ח

1 Compucase 6C29 Black 300W 295 ש"ח

1 Samsung 17 CRT SyncMaster 793DF Silver 779 ש"ח

1 AMD Sempron 2800 Socket 754 Box Palermo 499 ש"ח

1 ABIT NV8 Nvidia® NF4-4X Socket 754 450 ש"ח

1 PQI 1GB DDR400 PC3200 499 ש"ח

סה"כ 4,447 ש"ח

המערכת הראשונה תהיה חכמה יותר לשימוש עתידי.

אם אתה רוצה ב4200, אז קח את המפרט השני עם הכרטיס מסך הזה:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244&products_id=12938

וזה בלי עכבר ובלי מקלדת.

אני מציע שאת אלה תקנה מליד הקופה בהום סנטר.

פורסם

אני ממש מצתער אבל אי אפשר לבנות משהו שיריץ את המישחקים הכבדים הסכום הזה..... אפשר אולי למצוא משהוא שיריץ אותם האיכות נמוכה אבל לא שווה לך להשקיע בזה.... תחסוך קצת גסף ואז תיקנה משהו סוף הדרך....

פורסם
  • מחבר

לא חייב להריץ את המשחקים על ההגדרות הכי גבוהות..

הצלחתי לדחוף משהו כזה

untitled443436sm.jpg

אני יודע שהעכבר והמקלדת על הפנים, זה יספיק לי עד שאני יחסוך כסף לחדשים

ו.. את הכרטיס מסך אפשר להחליף ל6800gs , מצאתי אותו בחנות אחרת, באותו מחיר..

מה דעתכם?

פשוט המפרט עם ה7600GT יצא לי יקר מדי, כי זה 4500 ועוד ה200 שקל הרכבה.. זה הרבה מעבר לתקציב

נ.ב אה שמתי לב שזה גם בלי מסך, אז לא משנה , זה לא מתאים לי..

פורסם

... נ.ב. אה, אם היית קורא עד הסוף, היית רואה שבמפרט השני, יש 1GB זכרון, לוח אם יותר איכותי, צורב DVD (מי קונה סידירום? אתה לוקח סמים? זה עוד 130 שקל!), ועם כרטיס מסך לא רחוק מזה שאתה לקחת, הוא יוצא רק 4K עגול בלי הרכבה, כולל מסך, ככה שהוא מתאים לכיס שלך.

לגבי המפרט שהרכבת:

שים לב שאם אין לך מזומן, KSP זה עוד 4.5%. על ה4300 שלך זה יוצא 4500. חוכמה גדולה להרכיב אצלם כי זה יוצא זול על הנייר, בפועל תשלם יותר - עד כדי כך יותר שזה יוצא כמו המפרט השני שפרסמתי עם הסמפרון וה7600GT.

אם יש לך כסף לאתלון אני מאוד מציע שתפזול לכיוון פנטיום D 805 שהוא הרבה יותר משתלם ועולה בערך אותו דבר, אולי קצת יותר בגלל מחיר הפלטפורמה. כמובן שבכלל עדיף שלא תקנה כלום בתקציב הזה, ותמשיך לגרד כסף למשהו נורמלי.

יש לוחות יותר טובים באותו מחיר. http://logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=7134 הוא דוגמא מצויינת.

512MB לא מספיק לכלום בימינו. זה בקושי מריץ ווינדוס. אם אתה לוקח את זה בכוונה לשדרג, ניחא. אבל שים לב ש1GB PQI עולה רק 500 שקל בPANDAS.

פורסם
  • מחבר

... נ.ב. אה, אם היית קורא עד הסוף, היית רואה שבמפרט השני, יש 1GB זכרון, לוח אם יותר איכותי, צורב DVD (מי קונה סידירום? אתה לוקח סמים? זה עוד 130 שקל!), ועם כרטיס מסך לא רחוק מזה שאתה לקחת, הוא יוצא רק 4K עגול בלי הרכבה, כולל מסך, ככה שהוא מתאים לכיס שלך.

לגבי המפרט שהרכבת:

שים לב שאם אין לך מזומן, KSP זה עוד 4.5%. על ה4300 שלך זה יוצא 4500. חוכמה גדולה להרכיב אצלם כי זה יוצא זול על הנייר, בפועל תשלם יותר - עד כדי כך יותר שזה יוצא כמו המפרט השני שפרסמתי עם הסמפרון וה7600GT.

אם יש לך כסף לאתלון אני מאוד מציע שתפזול לכיוון פנטיום D 805 שהוא הרבה יותר משתלם ועולה בערך אותו דבר, אולי קצת יותר בגלל מחיר הפלטפורמה. כמובן שבכלל עדיף שלא תקנה כלום בתקציב הזה, ותמשיך לגרד כסף למשהו נורמלי.

יש לוחות יותר טובים באותו מחיר. http://logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=7134 הוא דוגמא מצויינת.

512MB לא מספיק לכלום בימינו. זה בקושי מריץ ווינדוס. אם אתה לוקח את זה בכוונה לשדרג, ניחא. אבל שים לב ש1GB PQI עולה רק 500 שקל בPANDAS.

במפרט השני יש גם מעבד סמפרון, שלוקח אותי דור אחד אחורה

ובהנחה שהמחשב למשחקים, המפרט שלי עדיף בגלל שגם הכרטיס יותר טוב, וגם המעבד..

להוסיף עוד 512 מגה לא תהיה לי בעיה, ברגע שאני ישיג עוד כסף

אני פשוט די לחוץ במזומנים כרגע.

בקשר ללוח אם, הבנתי שהULI דווקא הפתיע, ורבים משווים אותו לNF4.

ובקשר לצורב דיוידי... אני לא רואה סרטי דיוידי על המחשב, ובטח שלא צורב.. ככה שזה סתם בזבוז בשבילי, במיוחד שאני קצר בכסף.

ממתי 512 מגה לא מריץ ווינדוס?

ואשמח אם תסביר לי למה הפנטיום יוצא יותר משתלם.. :)

פורסם

כי אתה מקבל כפול ליבה במחיר מגוחך, שעולה נהדר על מתח סטוק ויתן לך ב 800-900 שקל ביצועים דומים ל 3800X2.

זה טרי מאתמול:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=176208.0

פורסם
  • מחבר

כי אתה מקבל כפול ליבה במחיר מגוחך, שעולה נהדר על מתח סטוק ויתן לך ב 800-900 שקל ביצועים דומים ל 3800X2.

זה טרי מאתמול:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=176208.0

באמת נשמע מגרה.. אבל אני לא מתכוון לעשות OC.. איך הביצועים שלו ביחס לאטלון 3200/3000+ בלי OC?

ו.. הבנתי שכרגע כפולי הליבה פוגעים בביצועים, כי אין עידכונים מצד הווינדוס או משהו כזה? (כמובן, עד שיצאו העדכונים המתאימים)

פורסם

512 זה המינימום לווינדוס. 256 זה בלתי אפשרי. 1024 זה המומלץ למשחקים.

למעבד אין שום השפעה על ביצועי משחקים, או השפעה שולית בלבד. סמפרון לא לוקח אותך דור אחורה באותה מידה שאתלון לא לוקח אותך דור קדימה. שניהם חדי ליבה. וזה שבמפרט שלך יש כרטיס מסך מעט טוב יותר ומעבד לא תקציבי זה כי הוא יקר יותר מהסיבה שהסברתי - זה מחיר למזומן בלבד. בנוסף, המפרט לא מאוזן מהסיבות שהסברתי.

הפנטיום D הוא כפול ליבה. משמע, שתי ליבות במעבד אחד. זה העתיד, זה מולטיטסקינג, זה משחקים עתידיים, הוא אוברקלוקר מדהים. הביצועים שלו טובים משל האתלון בכל מה שקשור בישומים שעברו אופטימיזציה לכפולי ליבה - וכל היישומים החדשים היום כולל משחקים עוברים אופטימיזציות כאלו. בקוויק 4 השיפור בשימוש בכפול ליבה הוא 40%!

עם כל הכבוד לULI וNF4, אני מעדיף שתקנה פנטיום D. ובכל מקרה למי שלא צריך AGP אין שום סיבה בעולם לקנות את הULI, גם אם יש לו ביקורות שאומרות שהוא מפתיע. הוא בשופ פנים ואופן לא "מתעלה".

לגבי צורב DVD, מתוך המדריך להרכבת מפרט:

לגבי כוננים אופטיים, מומלץ היום לרכוש כונן בודד, DVD-RW, שתומך בכמה שיותר פורמטים. אין שום היגיון ברכישה של כונני CD, CD-RW או DVD ככונן אופטי בודד.

ישנם דגמים ספציפיים המומלצים בקטגוריה זו, ודפדוף קל יתן לכם שמות. ברכישה של כונן אופטי נוסף אין כיום צורך מוחלט, שכן גם העתקה של דיסק לדיסק מתבצעת בצורה זו או אחרת דרך הדיסק הקשיח.

טענה חוזרת שנשמעת היא שמי שאינו משתמש במחשב לצריבת סרטי DVD לא זקוק לצורב DVD. כמובן שמדובר בשטות חלמאית. כונן DVD מאפשר לכם לפנות בין 4.7 ל8.4 גיגהבייט של מידע בהרף עין מההארדיסק. בין אם מדובר על פרויקטים עצומים, אוסף התמונות הדיגיטליות, סרטי וידאו ביתיים לאחר עריכה, יום עסוק של הורדות מרשתות שיתוף קבצים, או סתם גיבוי שגרתי - DVD חוסך הרבה זמן, הרבה כסף (מבחינת עלות פר GB), והרבה מקום באכסון המדיות.

בהתחשב בהבדל המחירים בין כונני ה-DVDRW לבין כונני ה-CD-RW, שעומד נכון לרגע זה על כ-100 שקלים בלבד, אין פלא שצורבי ה-DVD הפכו לסטנדרט.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160981.0

אני מציע שתקרא את כל המאמר הזה.

פורסם

באיזה ביצועים זה פוגע?

לא לעשות לו OC מתון זה פשוט חבל. במחיר של ה 3200 אתה קונה אותו עם קרור טוב.

ה 3200 יהיה מהיר יותר כאשר הוא יהיה בסטוק ויריץ טרד בודד. אבל העבודה על ה 805 תהיה הרבה יותר חלקה, ותהיינה לו יכולות מולטיטסקינג הרבה יותר טובות (בתחום הזה ה 3200 גרוע), ובאפליקציות שתומכות בריבוי נימים הוא ישאיר את ה 3200 מאחור, וכמובן הוא מוכן לעתיד.

ותסביר לי למה בחור כמוך שנראה שמבין משהו, לא יעשה לו OC מתון ביותר ויקבל ביצועים של 840?

פורסם

באיזה ביצועים זה פוגע?

לא לעשות לו OC מתון זה פשוט חבל. במחיר של ה 3200 אתה קונה אותו עם קרור טוב.

ה 3200 יהיה מהיר יותר כאשר הוא יהיה בסטוק ויריץ טרד בודד. אבל העבודה על ה 805 תהיה הרבה יותר חלקה, ותהיינה לו יכולות מולטיטסקינג הרבה יותר טובות (בתחום הזה ה 3200 גרוע), ובאפליקציות שתומכות בריבוי נימים הוא ישאיר את ה 3200 מאחור, וכמובן הוא מוכן לעתיד.

ותסביר לי למה בחור כמוך שנראה שמבין משהו, לא יעשה לו OC מתון ביותר ויקבל ביצועים של 840?

אחי זה חבר שלי אני מכיר אותו את OC הוא לא יעשה מה שכן עדיין אפשר לשכנע אותו אולי תתחיל עכשיו!?!?

פורסם

זה הכי נמוך שאפשר:

כמות. מוצרים סה"כ

1 Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 855 ש"ח

1 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 599 ש"ח

1 Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin 487 ש"ח

1 LG GSA-4167B DVDRW Bulkאחריות יבואן רשמי LG בישראל

- Ide Cable : ללא כבל

- אחריות : שנה 229 ש"ח

2 Hynix DDRII 256Mb PC4200 533Mhz 280 ש"ח

1 Sapphire ATI Radeon X800GTO PCIe 128Mb 845 ש"ח

1 Samsung 17 CRT SyncMaster 793DF Silver 779 ש"ח

סה"כ 4,405 ש"ח

מפנדה. בלי עכבר ומקלדת.

מאוד מומלץ - קירור נורמלי למעבד - 160 שקלים, וכמובן, כמות הגונה יותר של זכרון - עוד 300 שקלים (בנעה יש 2*512MB של PQI 667MHZ ב600 שקל) .

פורסם

אחי זה חבר שלי אני מכיר אותו את OC הוא לא יעשה מה שכן עדיין אפשר לשכנע אותו אולי תתחיל עכשיו!?!?

כל העובדות פרושות לפניו, אז שיחליט לכאן או לכאן. מחשב שלו. אני לא יכול להחליט בשבילו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים