עבור לתוכן

פנטיום 4 B על לוח מבוסס צ'יפסט 865

Featured Replies

פורסם

הבאס לא יעלה

התדר הגבוה ביותר לזכרונות הנתמך ע"י מעבד עם FSB 533 (ובכלל זה גם Celeron D) הוא DDR333

למה אתה מתכוון למשל שמעבד 2.4GHZ בסוקט 478 יוכל להריץ זכרונות במהירות 333MGHZ בלבד?

• תגובות 41
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למיטב נסיוני עד היום מעבד עם Bus 133 = FSB 533 מריץ זכרונות רק על DDR333 (באופן אוטומטי, לא ניסיתי לשנות בביוס)

פורסם

המערכת שלי באופן אוטומטי p4 2.4 עם asus p4s8x מריץ באופן אוטומטי 400MGHZ

פורסם

??? ???

זה בילבל אותי לגמרי

אני אצטרך לעשות מחקר יותר מקיף

פורסם

גם אותי זה בילבל

תתפרע במחקר ותחזור עם תוצאות בבקשה

פורסם

??? ???

זה בילבל אותי לגמרי

אני אצטרך לעשות מחקר יותר מקיף

נחמד שיש משהו שמבלבל אותך... :yelclap: בכל מקרה אתה צודק שזה מבלבל זאת הייתה תקופת מעבר בדיוק בין 333 ל400 אבל אני לא חושב שיש קשר למעבד כמובן התמיכה היא בלוח למיטב ידיעתי ובלוח כתוב שיש תמיכה בזכרונות DDR 400MGHZ!

פורסם

באופן הגיוני המחלק אמור להיות נתמך ע"י הצ'יפסט.

בכל מקרה בערב אני אעשה מחקר יותר מקיף בהנחה שלא יהיה לי משהו יותר טוב לעשות

פורסם

באופן הגיוני המחלק אמור להיות נתמך ע"י הצ'יפסט.

בכל מקרה בערב אני אעשה מחקר יותר מקיף בהנחה שלא יהיה לי משהו יותר טוב לעשות

אני מאוד מקווה שיהיה לך משהו יותר טוב לעשות.

אגב הייתה לי תיאוריה. אולי יש באג שמנסה תמיד ללתת את הביצועיפ האופטימליים, ובשבילו אופטימלי זה יחס של 1:1.

ואולי יש לוחות שהבאג סודר.

פורסם

המערכת שלי באופן אוטומטי p4 2.4 עם asus p4s8x מריץ באופן אוטומטי 400MGHZ

מה הקטע ליאור וכולכם פה.

לא חשבתם/ידעתם שיש 2.4 עם FSB של 200 באס של 800 ?

סתם דוגמא שמצאתי פה באתר:

http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=334

פורסם

אעה?

מדברים פה על מעבדים עם באס 533...

אגב, אצל חבר שלי עם מעבד 2.4B ולוח DFI Lanparty 865PE יש אפשרות להריץ את הזכרונות על 400 אבל זו לא ברירת מחדל.

עוד דבר אחד, מישהו יודע אם יש כימיה טובה בין לוח 865PE למעבד P4 2.0A (זת'ומרת באס 400) באוברקלוק? בתיאוריה זה נראית לי דרך קלה להוציא את המקסימום מהמעבד בשילוב עם זכרונות DDR400 שלא יגבילו בכלל.

פורסם
  • מחבר

אעה?

עוד דבר אחד, מישהו יודע אם יש כימיה טובה בין לוח 865PE למעבד P4 2.0A (זת'ומרת באס 400) באוברקלוק? בתיאוריה זה נראית לי דרך קלה להוציא את המקסימום מהמעבד בשילוב עם זכרונות DDR400 שלא יגבילו בכלל.

תנסה על פניו זה נראה שלא יהיו יותר מידי בעיות אבל אין חכם כבעל ניסיון.

פורסם

אעה?

מדברים פה על מעבדים עם באס 533...

אגב, אצל חבר שלי עם מעבד 2.4B ולוח DFI Lanparty 865PE יש אפשרות להריץ את הזכרונות על 400 אבל זו לא ברירת מחדל.

תבדוק טוב עם יצרנית הלוח שאתה מתכנן לקנות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים