פורסם 2006 באפריל 1319 שנים היי לא מזמן שמעתי שיצאו לפני כמה זמן אימולטורים ל-PS2 ול- XBOX ( תוכנות שאפשר לשחק איתן במשחקים של הקונסולות הספציפיות במחשב ). קודם כל, זה נכון??? באמת יצאו אימולטורים כאלה??? האימולטורים האלה עובדים עם כל המשחקים של ה-PS2 ושל ה-XBOX ויצאו כבר הגירסאות האחרונות??? ואם כן, איפה אפשר להשיג את האימולטורים האלה וכמה הם עולים??? דבר אחרון, האימולטורים האלה דופקים משהוא במחשב? או משנים את ההגדרות של המחשב בדרך כל שהיא כך שתפגע במשהוא אחר???
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים היי לא מזמן שמעתי שיצאו לפני כמה זמן אימולטורים ל-PS2 ול- XBOX ( תוכנות שאפשר לשחק איתן במשחקים של הקונסולות הספציפיות במחשב ). קודם כל, זה נכון??? באמת יצאו אימולטורים כאלה??? האימולטורים האלה עובדים עם כל המשחקים של ה-PS2 ושל ה-XBOX ויצאו כבר הגירסאות האחרונות??? ואם כן, איפה אפשר להשיג את האימולטורים האלה וכמה הם עולים??? דבר אחרון, האימולטורים האלה דופקים משהוא במחשב? או משנים את ההגדרות של המחשב בדרך כל שהיא כך שתפגע במשהוא אחר??? לא יצאו אמולטורים באמת טובים לPS2 ולXBOX וכניראה יקח הרבה זמן עד שיצאו כן יצאו אמולטורים שמריצים חלק מהמישחקים בצורה לא שחיקה ומאט מאוד מהמישחקים שחיקים באמולטורים האלה ופה יש אתר מצוין לאמולטורים http://www.ngemu.com/
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים מחבר מה??? :'( זה כל מה שיש???? אין אימולטורים טובים למחשב???אבל תגידו, אימולטור משנה משהוא בהגדרות של המחשב וכך דופק בו כמה דברים, או משהו כזה???ואיזה משחקים האימולטורים כן מריצים ( חוץ מ-HALO )??? ומה זאת אומרת בצורה שחיקה??? והאימוטורים האלה דופקים משהוא???
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים הם לא אמורים לידפוק כלוםובצורה שחיקה אני מיתכווןשהאמולטור מריץ תמישחקים במהירות סבירה נותן שליטה נורמלית במישחק מציג תגרפיקה בצורה טובהתומך בקול בצורה טובה לא ניתקע הרבה וכו
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים מה??? :'( זה כל מה שיש???? אין אימולטורים טובים למחשב???אבל תגידו, אימולטור משנה משהוא בהגדרות של המחשב וכך דופק בו כמה דברים, או משהו כזה???ואיזה משחקים האימולטורים כן מריצים ( חוץ מ-HALO )??? ומה זאת אומרת בצורה שחיקה??? והאימוטורים האלה דופקים משהוא???זהו זה כל מה שיש. חשבתי שהוא היה מריץ גם משחק שקוראים לו THE WARRIORS.חבל יש גם CXBX שבכלל לא עובד. האימולטור הכי טוב שיש הוא ל PS2 PCSX2 ול PS1 ול DREAMCAST
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים מחבר זהו זה כל מה שיש. חשבתי שהוא היה מריץ גם משחק שקוראים לו THE WARRIORS. האימולטור הכי טוב שיש הוא ל PS2 PCSX2 ול PS1 ול DREAMCASTהאימולטור הזה עובד עם כל המשחקים?יש למישהוא אימולטור לאחד הקונסולות שיכול לתת לי תשובות מניסיון?
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים DS על תזבל במוח האמולטור -PCSX2הוא אמולטור לPS2 בילבד והוא לא מריץ מישחקים טוב גם בגירסה החדשה ביותרלמרות מה שחשבו בהתחלהלPS1 ולדרימקסט יש אמולטורים טובים וגם לN64 וכמובן להרבה מאוד קונסולות וארקידים ישנים יותרהדבר הבאמת חם בעולם האמולטורים כרגע זה הפיתוח של האמולטורים לנינטנדו DS הם מיתקדמים ממש טובפותח הדיון -רוצה לשחק במישחקי PS2 תיקנה PS2 משומש+ציפלחכות לאמולטור טוב יקח הרבה זמןולXBOX אני לא חושב שמישהו מפתח אמולטורים בישבילו כי הרבה מהמישחקים הטובים שלו היו בPC ובקונסולות אחרות
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים מחבר אני כבר לא מבין מה הולך פה, מישהוא אומר דבר אחד, ומישהוא אומר דבר אחר.למישהוא יש הוכחות??? מישהוא יכול לענות לי על השאלות מניסיון???ובקשר לקניית PS2 אני לא חושב שזה יקרה, זה בכלל לא שווה את הכסף, הביצועים שלו עלובים, אני רציתי משחקים של ה-PS2 בשביל הכף ובשביל להעביר את הזמן בדרכים חינמיים ;D
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים כנס לאתר הזהhttp://www.ngemu.com/ותתחיל ליקרוא על אמולטוריםותישכח מאמולטור טוב לPS2 בקרוב יש סיכוי מאוד קטן שיהיה כזה בחודשים הקרובים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.