פורסם 2006 באפריל 1319 שנים שלוםיש לי ZA אבל אני לא מצליח להגדיר אותו שיעבוד טוב עם LEMULE וביטקומט,מישהו יכול לעזור לי בבקשה?תודה
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים מחבר הבעיה היא שאין תעבורה מספיק טובה, ביותא יש לי 8K ובנכנס 0!ולפני שהתקנתי אותו היה לי סביב ה40-60!ויש לי את הגירסה הרשומה והחוקית.
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים אם יש לך router אתה צריך לפתוח את הפורטים שבהם אתה משתמש. ראה www.portforward.com ב Zone Alarm לך ל Program control -->programs ותיתן את כל ההרשאות ל bitcomet ול Emule כך שיהיו ליד כל אחד 4 סימני וי.
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים תנסה לא להפעיל אותם בו זמנית.כמה העלאה וכמה הורדה יש לך?בביטורנט, זה טורנט טוב? כמה seeds וכמה peers יש לו?
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים מחבר יש לו משהו כמו 650 25:D וזה עדיין לא עובד גם כשהו פועל בלי הZA (ביטלתי גם את ה פיירוול של XP). מוזר מאוד
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים יכול להיות שזה פשוט טורנט איטי. זה קורה. תנסה להוריד את הטורנט של open office. זה טורנט חזק שצריך להוריד במהירות המקסימלית שהחיבור שלך תומך בה.http://distribution.openoffice.org/p2p/
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים כנס לדף הכניסה של ה zaשם כנס לfirewallבכרטיסיות וודא כי אתה בכרטיסיית הMainשם יש לךInternet zone securityשים את זה על Med. (Meduimזה אמור לעבוד
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים מחבר זה מוריד לי את הOPENOFFICE מצויין מהירות של 100האם אני צריך להגדיר לו פורט (לאימיול הבנתי שכן צריך להגדיר פורטים)?תודה על העזרה!
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים לא צריך להגדיר פורט. אם זה מוריד את ה open office ללא בעיות, אז הכל תקין, ומהירות ההורדה שלך תלויה בטורנט הספציפי שאתה מוריד. אם ב zone alarm סימנת 4 סימני וי, אז זה כל מה שצריך להגדיר. ה zone alarm יזהה אוטומטית את הפורט ויפתח אותו. ותשאיר את ה internet zone security על high. ככה זה אצלי וזה עובד מצויין. חבל לחשוף את עצמך לסיכונים מיותרים. בהצלחה, ואם יש לך בעיות , תחזור ותשאל. חג שמח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.