פורסם 2006 באפריל 1419 שנים לא מבין את הקטע עם הנגנים האלה(גם אני-שמע וגם אני-נהר) - לא עדיף כבר נגן פלאש אם מדובר בכזה נפח קטן(ע"ע E270 6GB שעולה גם פחות ) יופי שהם הוסיפו תמיכה בוידאו.זה פשוט עדיין טפשי
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים מחבר סאנדיסק מייצריםאת הפלאש בעצמם ובגלל זה לא יוצא להם יקר מדי הפלאשIRIVER לא!
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים E10 נראה כמו הכלאה בין שלט של מערכת סטריאו ומכשיר סלולארי. ציפיתי ליותר מ-iriver.
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים אם לא שמתם לב אזז הוא יחסית קרוב לעיצוב של ה-IPOD ואני לא צוחק רק תשנו את סוג הלחצנים וזהו יש לכם IPOD או שזה בכוונה או שזה לא אבל הוא לא כל כך יפה ואלגנטי המקשים ממש מכערים אותו בטרוף
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים נראה כמו Downgrade של H-10. חוץ nשיפור אורך חיי סוללה ואיזה גימיק זול iriver בכלל לא טרחו להוסיף שיפורים נוספים.
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים מחבר אם לא שמתם לב אזז הוא יחסית קרוב לעיצוב של ה-IPOD ואני לא צוחק רק תשנו את סוג הלחצנים וזהו יש לכם IPOD או שזה בכוונה או שזה לא אבל הוא לא כל כך יפה ואלגנטי המקשים ממש מכערים אותו בטרוףתיקח גם את הCREATIVE ZEN MICRO לדוגמה... תשנה לו קצת את הלחצנים וזהו יש לך IPODאפשר להגיד את זה על כל נגן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.