עבור לתוכן

הגדרתי נתב - בעיה עם משחק

Featured Replies

פורסם

כן, אחרים מצליחים להכנס אליהם, גם אני כאשר אני מחזיר את החייגן.

וכן, אני עובד עם NAT.

זה אומר שהפעלת DMZ אוטומטית פתחה את כל הפורטים מה WAN לתחנה שלך

אך לכוון השני לא פתחת.

האם אתה יודע אילו פורטים בשימוש המשחק ?

אני לא מכיר את ה router שלך אבל מצאתי את התמונות הבאות

יש לך מספר אפשרויות :

או שתכניס אותי לrouter ואני אנסה להגדיר

או שתגדיר בעצמך את ה ן ip filter שיאפשר לך לצאת בפורטים הרלוונטים - > advaced - > ip filter

יש לי שני תמונות של ה Setup של הראוטר, האם אני יכול להעלות אותם לכאן ?

(אני מקבל שגיעה)

http://planet.nana.co.il/nikf/tmp/advanced.jpg

http://planet.nana.co.il/nikf/tmp/setup.jpg

פורסם
  • מחבר

כשאני מוסיף פורטים ל-IP Filter, אני לא יכול לגלוש, משום מה. :nixweiss:

פורסם

קודם כל--ממש יש להנמע ממצב dmz..כי הוא נותן למחשב שהוגדר כתובת ip חוקית ואז המחשב חשוף לאינטרנט וכל תעבורה נכנסת שלא מיועדת לשום מחשב ברשת הפנימית הולכת אליו,לכן מומלץ לשים ומהר חומת-אש!.

עדיף להשאיר את המחשב ברשת הפנימית ולהפנות אליו את הפורטים הדרושים.

שנית, nkif על איזו חסימה של הנתב אתה מדבר בכלל?!?! אין כזה דבר לפתוח פורטים החוצה שיש נתב.

כמו כן,אין סיכוי שהוא הגדיר חסימת תעבורה עבור המחשב שלו לאפליקציות מסוימות ודווקא למשחק שלו.

לכן,אתה בכלל הולך לכיוון הלא נכון.

לדעתי,הבעיה היא בגלל חומת-אש תוכנית אצלו או אצל חבר שלו.

פורסם

למחשב עם DMZ יש בדיוק אותו IP כמו כל מחשב אחר ברשת. מה הקשר בכלל?

פורסם

לא ניסחתי מספיק נכון---ברוב הנתבים אכן המחשב נשאר עם ip פרטית אבל יש נתבים אשר נותנים לך כתובת ip חוקית!

בכל מקרה,עדין זה מצב מאוד מסוכן בגלל שכל התעבורה מגיעה אליו מהרשת האינטרנט והוא חשוף אליה--לכן מומלץ לשים לפחות חומת-אש על המחשב או להמנע בכלל מהמצב הזה.

פורסם

כמובן, מחשב שמצב DMZ לא מוגן ללא פיירוול תוכנתי.

פורסם

שנית, nkif על איזו חסימה של הנתב אתה מדבר בכלל?!?! אין כזה דבר לפתוח פורטים החוצה שיש נתב.

כמו כן,אין סיכוי שהוא הגדיר חסימת תעבורה עבור המחשב שלו לאפליקציות מסוימות ודווקא למשחק שלו.

לכן,אתה בכלל הולך לכיוון הלא נכון.

בן אדם , המטרה כאן היא לאפשר לו לעבוד בפורט של המשחק עם הכלים שהראוטר הזה מספק,

אם אין ברירה אחרת צריך להשתמש ב הגדרת DMZ .

הוא אמר בעצמו שהתעבורה החוצה בפורט של המשחק לא עובדת כשהוא מחובר עם FW מופעל בראוטר ועובדת כשהוא מתחבר עם חייגן.

,אם אתה מכיר את הראוטר הזה תן פתרון,

אני לא מכיר והראוטר מאוד מסכן בסך הכל,

אבל אני עובד הרבה שנים ברשתות עם ראוטרים ואני רוצה לעזור לו,

בלי בדיקות ב router אני לא יכול לעזור יותר מאחר וזה router עלוב למדי ובנוסף אני לא מכיר אותו

צריך לבדוק איך זה עובד כאן,

למשל לפי ה התמונה שיש לי , firewall ו NAT מוגדרים ביחד כך שאי אפשר לבטל את ה firewall מבלי לבטל את ה NAT (כנראה)

בנתיים מצאתי את הPDF של בזק , לא מצאתי איזכור לאיך מוגדר ל פייראול להתנהג עם תקשורת יוצאת (יכול להיות שהכל מאופשר כמו שאתה אומר)

ip filter - הוא רשימה לחסימה בלבד - לא יעזור לנו

המקום היחיד שאולי יש שליטה על ה FW נמצא ב port mapping לדעתי מי שתכנן את ה router הזה לא ראה router מימיו.

mrsph666 - אם אתה רוצה את עזרתי - צור איתי קשר בפרטי ואנסה לדבג את הבעיה ,צריך לעשות פעולות רציפות ,ככה זה טלפון שבור.

מקווה שאצליח.

בסוף אם נמצא פתרון נפרסם כאן בטרד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים