עבור לתוכן

הגדרתי נתב - בעיה עם משחק

Featured Replies

פורסם

שלום,

לדעתי זה יותר מתאים לפה מאשר לפורום משחקים... :nixweiss:

אז ככה - לפני כמה ימים, הפכתי את המודם שלי eci B-FOCuS router 312+ לראוטר, בעזרת מדריך נחמד של היצרן.

לאחר כמה 'סיבוכים', הצלחתי להפעיל בהצלחה את הדפדפנים, שירות מקוון במשחק שנקרא Generals Zero Hour והכל עובד טוב.

אבל, כשאני מנסה להתחבר לחברים שפותחים חדר, אני לא מצליח - כותב לי "Connection timed out" כאילו החדר בכלל לא קיים, אבל מה שמוזר, הוא שכאשר אני פותח חדר - הם מצליחים להכנס אלי (וזה אחרי מסע מייגע ללב הראוטר בכדי לנסות להבין את ההגיון... פתחתי פורטים שבהתחלה זה לא עזר, ולאחר מכן הבנתי שהייתי צריך להפעיל DMZ שאכן עזר לי פה...)!

אז חבר'ה, מה אוכל לנסות לעשות כדי להכנס לחברים היקרים שלי ולהעביר איתם זמן איכות במשחק אסטרטגיה טוב?

תודה רבה מראש וחג שמח! :xyxthumbs:

פורסם

לא הבנתי. עשית DMZ וזה עבד?

בכל מקרה, תוודא שאין עוד אף תוכנות אינטרנט עובדות ברשת בזמן שאתה משחק. זה הורג משחקי רשת, במיוחד תוכנות שיתוף קבצים.

פורסם
  • מחבר

אני מכבה הכל...

חחחחחח אני לא מסוג האנשים שמשחקים CS עם אימיול ואחרי זה תוהים "למה יש לי פינגים של 1000+?".

פורסם

סבבה. עדיין לא הבנתי אם DMZ פתר לך את הבעייה או לא.

פורסם
  • מחבר

סבבה. עדיין לא הבנתי אם DMZ פתר לך את הבעייה או לא.

אני בטוח שכן - חלק מציטוט על DMZ במדריך של הראוטר שלי:

"DMZ הוא אזור מפורז, Demilitarized Zone. זאת שיטה להבדיל חלק מהרשת המקומית כדי לחשוף אותו לאינטרנט במידה רבה יותר מיתרת הרשת הנשארת מוגנת, במידה אופטימלית. אם, למשל, רצונך להפעיל שרת אינטרנט או שרת משחקים, NAT יפריע. הפתרון הוא לבודד מחשב אחד ב-DMZ. על ידי כך, מחשב זה "נראה" מחובר ישירות לאינטרנט ומשתמשי האינטרנט מורשים לגשת אליו."

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה, תוודא שאין עוד אף תוכנות אינטרנט עובדות ברשת בזמן שאתה משחק. זה הורג משחקי רשת, במיוחד תוכנות שיתוף קבצים.

כשאני מתחיל לשחק, אני סוגר הכל - אבל האנטי-וירוס שלי עובד - avast.

כשהיה לי חייגן זה לא עשה בעיות, לא יודע אם זה בכלל בגללו...

פורסם

אנחנו יודעים מה זה DMZ, לא צריך לצטט לנו

אם DMZ עזר לך אז מה בעצם אתה רוצה מאיתנו? מה השאלה?

פורסם
  • מחבר

אנחנו יודעים מה זה DMZ, לא צריך לצטט לנו

אם DMZ עזר לך אז מה בעצם אתה רוצה מאיתנו? מה השאלה?

השאלה כתובה למעלה הרי:

"...אבל, כשאני מנסה להתחבר לחברים שפותחים חדר, אני לא מצליח - כותב לי "Connection timed out" כאילו החדר בכלל לא קיים, אבל מה שמוזר, הוא שכאשר אני פותח חדר - הם מצליחים להכנס אלי (וזה אחרי מסע מייגע ללב הראוטר בכדי לנסות להבין את ההגיון..."

פורסם
  • מחבר

אולי לא ממש הבנתם את כוונתי?

התכוונתי שאחרי פתיחת ה-DMZ הציחו להכנס אלי, אבל אני עדיין לא יכול להכנס אל חברי.

פורסם

ואחרים מצליחים להכנס אליהם?

פורסם

אולי לא ממש הבנתם את כוונתי?

התכוונתי שאחרי פתיחת ה-DMZ הציחו להכנס אלי, אבל אני עדיין לא יכול להכנס אל חברי.

מה שאתה מתאר אומר שהפורט שהמשחק מתחבר בו לחדר אינו פתוח מבפנים החוצה,

אפצית DMZ כנראה פותחת את כל הפורטים לכוון פנימה למכונה שמוגדרת כנמצאת ב DMZ.

שלח לי את ה Manual בפרטי ואעזור לך להגדיר.

פורסם

אין דבר כזה מבפנים החוצה. כשאתה פותח פורט אתה נותן את הPUBLIC IP ואת הPRIVATE IP ואז הוא פתוח לכל הכיוונים.

פותח הת'ראד, להבא אל תשלח שתי הודעות ברציפות, אלא תשתמש בכפתור העריכה כדי להוסיף מידע להודעה האחרונה שלך. אנא קרא את חוקי הפורום.

פורסם

אין דבר כזה מבפנים החוצה. כשאתה פותח פורט אתה נותן את הPUBLIC IP ואת הPRIVATE IP ואז הוא פתוח לכל הכיוונים.

פותח הת'ראד, להבא אל תשלח שתי הודעות ברציפות, אלא תשתמש בכפתור העריכה כדי להוסיף מידע להודעה האחרונה שלך. אנא קרא את חוקי הפורום.

האם אתה עובד ב NAT ?

כוון התעבורה מאוד משנה בכל Access list ובכל firewall .

אין כזה דבר "פתוח לכל הכוונים" שהרי במצב כזה ישנם פרצות באבטחה.

מה שאתה מתאר [liiight] זה Port mapping והוא במיוחד אינו יכול להיות פתוח לכל הכוונים.

port mapping עושים מה interface החיצוני פנימה וזה בוודאי לא פותח את ה port לכוון השני כאשר מוגדר firewall על ה WAN .

פורסם

הבנתי אותך. אתה צודק, מצטער. בלבלתי בין שני דברים שונים :smile1:

פורסם
  • מחבר

כן, אחרים מצליחים להכנס אליהם, גם אני כאשר אני מחזיר את החייגן.

וכן, אני עובד עם NAT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים