פורסם 2006 באפריל 1219 שנים :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep: :sleep:
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים טוב,אני זזתי לישון אני כבר שומע ציפורים מצייצות בחוץ - "צביץ צביץ" , צבייץ בבבבייייייץץץ, צביץ צביצי? צבייייץ? ביי.
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים מתחיל להיות אור :-[ :'( :'( ואני עדיין עם ג'ינס טוב אני הולך למיטה מקווה לא לדפוק תזרת בדרך
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים מחבר חחחחחחחח מנהלים אולי תסגרו את הדיון הזה ותפתחו אותו רק ממש מאוחר בלילה כשכולם סטלנים מתים? ככה יהיה הכי מצחיק וזה לא היה ספאם...זאת תהיה אומנות מיוחדת... אהבתי את המדריך לגידול כרוב חחחחחחחח
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים 4 לפנות בוקר רבק ! ... אני לא שם לב כבר מה אני כותב ד"א אם כבר פתחנו את זה ... מה אתם ?רשע ?חכם ?תם ?או שאינו יודע לשאול ? תם...................................................בל
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים !~Cr0ckeR~! - ספאמרים לא מתקבלים אצלנו בברכה. רק שתדע.ונוספה לך אזהרה ראשונה מתוך 3, באזהרה השלישית אתה תורחק מהפורום.ולכל שאר המשתתפים שהגיבו בת'רד הזה - עכשיו אולי לא קיבלתם אזהרה, אך אל תופתעו כאשר תקבלו כולכם אזהרה פתאום באיזה ת'רד אחר שיעבור על החוקים, ואתם תגיבו ותשתתפו בו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.