פורסם 2006 באפריל 1119 שנים אני צריך תוכנה שיוצרת IMAGE מדיסק כלומר יש לי דיסק ואני צריך להפוך אותו לקובץ IMAGE אחדועוד תוכנה (או אותה תוכנה שעושה את 2 הדברים) שיודעת להפעיל אימאג' מדיסקכאילו אני רוצה ליצור כמה קבצי אימאג' ואז לצרוב אותם ב DVD ולשים גם את התוכנה בDVDושאני יעשה בוט מהDVD הוכנה תורץ (אחרי לחיצה על מקש מסוים) והיא תוכל להריץ את כל אחד מהאימאג'יםתודה מראש לכל העוזריםטל
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים אי אפשר לעשות BOOTCD עם כמה IMGים ולצפות שהוא יעבוד, בשביל להשתמש בIMG אתה חייב מערכת הפעלה.
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים מחבר זה מה שאני שואלאין איזה שהיא דרך להפעיל את האימאג'ים שיש לי בדיסק עם תוכנה עצמאית??
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים קובץ אימקג בלי מערכת הפעה זה קצת בעיה אבל אפשרי... משחקים באים שתור RAR וIMAGE... צריך שיהיה שם קובץ AutoRun שיבחר איזה קובץ... איך ?! אין לי מושג...
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים מחבר אני מתכנן כאילו לעשות כמה מערכות הפעלה בתוך קבצים אימאגואז לשים את התוכנה שתריץ אותםאפשרי?
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים IMAGE מדיסק אתה יכול לעשות גם עם NEROולא הבנתי אתה רוצה לעשות דיסק BOOT ולהפעיל משחקים בדוס ???
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים מחבר אני רוצה לעשות דיסק מולטי בוט(אני יודע שיש דרך אחרת אבל אני רוצה לראות אם שה אפרי בדרך הזאת)אני רוצה לקחת נגיד 3 מערכות הפעלות וליצור להם IMAGE את 3 האימאג'ים אני מכניס ל DVD ביחד עם התוכנהואז שאני עושה BOOT מהDVD אני ילחץ נגיד על המקש "1" והתוכנה תרוץוהיא תוכל להריץ את כל אחד משלושת האימאג'ים שיש לי על הדיסקיש כזאת תוכנה?תודה על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.