פורסם 2006 באפריל 1219 שנים זה מה שמעניין אתכם, אם הכיתוב נכון או לא, אם יש דיסלקטים במדינה שלנו היום!?אתם יודעים מי נהרג שם? אבא שלי.
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים משתתף בצערך אבל באמת שאין כל קשר בין הפיצוץ ובין השלט(שהיה שם עוד הרבה לפני כן). RK הזכיר את הפיצוץ רק בשביל לתת קצת רקע לתמונההמשמעות של הכתוב אה... נראה שבאמת זה שצילם את זה לא ממש הבין את הרמז "אסור לצלם שטח פרטי".האמת היא שזה הדבר הראשון ששמתי לב אליו
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים זה ברור שבמע"צ עובדות מזכירות דפוקות שנותנים להם לכתוב את השלטים:בכפר סבא כתוב - Kefar Sava מממתי זה כ? ?
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים זה מה שמעניין אתכם, אם הכיתוב נכון או לא, אם יש דיסלקטים במדינה שלנו היום!?אתם יודעים מי נהרג שם? אבא שלי. תנחומיי הכנים בן-אדם :-[שלא תדע עוד צער
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים אתה הולך ל-Kefar?או שאתה הולך לKfar?או שאתה בכלל לא הולך לכפר, כי תכלס אין מה לעשות שם חוץ מלפגוש את שרגא חולב פרות..........
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים זה מה שמעניין אתכם, אם הכיתוב נכון או לא, אם יש דיסלקטים במדינה שלנו היום!? אתם יודעים מי נהרג שם? אבא שלי. וואי אחי משתתף בצערך ... תנוחמו מן השמיים ושלא תדעו עוד צער ..
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים זה kefarשווא נע בראש מילה (ואני לא מאמין שאני זוכר את זה)לא יודע, כנראה פירשו את זה אחרת, בתנ"ך זה בכלל שונה:יח ו?ע?כ?ב??ר?י {ר}ה?ז??ה?ב, מ?ס?פ??ר כ??ל-ע?ר?י פ?ל?ש??ת??ים ל?ח?מ?ש??ת ה?ס??ר?נ?ים--מ?ע?יר מ?ב?צ?ר, ו?ע?ד כ??פ?ר ה?פ??ר?ז?י; ו?ע?ד א?ב?ל ה?ג??דו?ל?ה, א?ש??ר ה?נ??יחו? ע?ל?יה? א?ת א?רו?ן י?הו?ה, ע?ד ה?י?ו?ם ה?ז??ה, ב??ש??ד?ה י?הו?ש??ע? ב??ית ה?ש???מ?ש??י.שמואל א' פרק ו' פסוק יח,
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים מחבר זה מה שמעניין אתכם, אם הכיתוב נכון או לא, אם יש דיסלקטים במדינה שלנו היום!?אתם יודעים מי נהרג שם? אבא שלי. תנחומי, שלא תדע עוד צער.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.