עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

conroe, לא מה שציפיתם?

Featured Replies

פורסם

חחחח עמרטי לחם אקורנו לו קזה תוב !!!!!111

נו באמת , אתם מתייחסים לפאנבוי הזה ברצינות ?

א.הוא הריץ תוכנה אחת בסה"כ, זה ממש לא מדד לביצועים כללים בחיים האמיתיים, אז יש לנו עוד כמה עשרות בחינות שמראות תוצאות אחרות , ותוכנה אחת שמראה ביצועים שונים . כשהוא אמר שהתוכנה הזאת מודדת רק ביצועי מעבד ולכן היא מושלמת פשוט רציתי לבעוט לו בראש , יש כל כך הרבה תוכנות שבודקות ביצועי מעבד בלבד וכל אחת נותנת ציונים כל כך שונים מהשנייה ... אני זוכר שבזמנו כשעבדתי בPCSPOT רצינו לשחרר בנצ'מרק למעבד, הבנצ'מרק התבסס על הדמייה של משחק שחמט אבל משום מה המעבדים של אינטל השיגו ביצועים כפולים מהמעבדים של AMD והיינו צריכים לגנוז את הרעיון, מכיוון שהוא לא שיקף ביצועים בישומים אמיתיים.

ב.הטענה שלו שהתוכנה עברה אופטימיזציות לאינטל מגוחכת לגמרי , הקונרו בקושי היה קיים על הנייר כשהתוכנה הזאת השתחררה , ואופטימיזציות לצינורות הארוכים של נטבורסט לא תורמים במיוחד לCore.

ג.אני לא מבין מה הוא מנסה להגיד בקשר ל64 ביט ? הרי גם הקונרו אמור לתמוך בזה בדיוק כמו הA64.

ד.הטענה שלו שאינטל עבדה על כולם נשמעת מופרכת לחלוטין , הסיכון הגלום ברמאות של כל האתרים הגדולים ... היום זה לא כמו פעם שאפשר לעשות טיפה אופטימיזציות ולצאת מזה בקלות - עם החשיפה שיש היום לאתרי אינטרנט והמודעות בציבור לנושאי טכנולוגיה , מהלך כזה מצד אינטל יהיה התאבדותי, עינו ערך Nvidia.

ה.זה פורסם בוובלוג מסתורי, יש לכם עשרות דעות נוגדות בכל האתרים המקצועיים והמוכרים , נו באמת , למי אתם מאמינים?

• תגובות 91
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נועם הם לא בדיוק מפרטים איזה נגדים ואיזה קבלים הם החליפו ולאיזה.

לא נפילה כמו שהיית מצפה.

אם הוא באמת לא היה שיפור רציני ממעבד עם 2MB L2 שקיים היום אז היית רואה את זה עם 2 מופעים של Super PI 1M

לא אמרתי שהוא לא שיפור ממה שקיים היום.

הוא נראה מעבד נפלא, אבל בכל זאת יש נפילה של 25% בביצועים בעת הרצת 2 מופעים במקביל. זה לא הרעה משמעותית?

פורסם

חחחח עמרטי לחם אקורנו לו קזה תוב !!!!!111

נו באמת , אתם מתייחסים לפאנבוי הזה ברצינות ?

א.הוא הריץ תוכנה אחת בסה"כ, זה ממש לא מדד לביצועים כללים בחיים האמיתיים, אז יש לנו עוד כמה עשרות בחינות שמראות תוצאות אחרות , ותוכנה אחת שמראה ביצועים שונים . כשהוא אמר שהתוכנה הזאת מודדת רק ביצועי מעבד ולכן היא מושלמת פשוט רציתי לבעוט לו בראש , יש כל כך הרבה תוכנות שבודקות ביצועי מעבד בלבד וכל אחת נותנת ציונים כל כך שונים מהשנייה ... אני זוכר שבזמנו כשעבדתי בPCSPOT רצינו לשחרר בנצ'מרק למעבד, הבנצ'מרק התבסס על הדמייה של משחק שחמט אבל משום מה המעבדים של אינטל השיגו ביצועים כפולים מהמעבדים של AMD והיינו צריכים לגנוז את הרעיון, מכיוון שהוא לא שיקף ביצועים בישומים אמיתיים.

ב.הטענה שלו שהתוכנה עברה אופטימיזציות לאינטל מגוחכת לגמרי , הקונרו בקושי היה קיים על הנייר כשהתוכנה הזאת השתחררה , ואופטימיזציות לצינורות הארוכים של נטבורסט לא תורמים במיוחד לCore.

ג.אני לא מבין מה הוא מנסה להגיד בקשר ל64 ביט ? הרי גם הקונרו אמור לתמוך בזה בדיוק כמו הA64.

ד.הטענה שלו שאינטל עבדה על כולם נשמעת מופרכת לחלוטין , הסיכון הגלום ברמאות של כל האתרים הגדולים ... היום זה לא כמו פעם שאפשר לעשות טיפה אופטימיזציות ולצאת מזה בקלות - עם החשיפה שיש היום לאתרי אינטרנט והמודעות בציבור לנושאי טכנולוגיה , מהלך כזה מצד אינטל יהיה התאבדותי, עינו ערך Nvidia.

ה.זה פורסם בוובלוג מסתורי, יש לכם עשרות דעות נוגדות בכל האתרים המקצועיים והמוכרים , נו באמת , למי אתם מאמינים?

"על ראש הגנב בוער הכובע", אז למה לעזאזל אינטל פוחדת לתת את המעבד לסקירה נייטרלית!

קונרו מעבד מהיר וטוב, זה כבר סיפור אחר, אבל ההתנהגות המחשידה של אינטל יוצרת את האווירה הזאת,

אם יש לכם מעבד טוב יותר מהמתחרה, אז ממה יש לחשוש לתת למבחן חיצוני, ולא בתנאים שלהם. :s05:

פורסם

אתה לא באמת מצפה לפירוט כזה במסמך מהסוג הזה, נכון?

כל אחד שמבין מספיק באלקטרוניקה יוכל לתת לך את הפירוט הזה מהשוואה בין שתי הלוחות

זה לא כזה סוד כמו שאתה עושה מזה

אני מצפה למידע כזה איפשהו.

יותר מדי לבקש?

לא אמרתי שהוא לא שיפור ממה שקיים היום.

הוא נראה מעבד נפלא, אבל בכל זאת יש נפילה של 25% בביצועים בעת הרצת 2 מופעים במקביל. זה לא הרעה משמעותית?

וזה עדיין שיפור רציני לעומת המעבד הכי חזק שקיים היום ללא OC ובאוברקלוק

"על ראש הגנב בוער הכובע", אז למה לעזאזל אינטל פוחדת לתת את המעבד לסקירה נייטרלית!

קונרו מעבד מהיר וטוב, זה כבר סיפור אחר, אבל ההתנהגות המחשידה של אינטל יוצרת את האווירה הזאת,

אם יש לכם מעבד טוב יותר מהמתחרה, אז ממה יש לחשוש לתת למבחן חיצוני, ולא בתנאים שלהם. :s05:

זה ES, הוא הולך לעבור עוד שינויים ב-3-5 חודשים שיעברו עד ההשקה.

אין לוחות שתומכים בו חוץ מאשר Bad Axe 975X שעברו שינויים.

זה לא כמו לשחרר לבדיקה איזה 955EE או אפילו 965EE

פורסם

מה זה אצלך "סקירה נייטרלית"?

בזמנו ANADTECH עשו סקירה על הקונרו ,וראו את הביצועים בערך כמו שויקטור הראה.

וגם אינטל חייבת להביא מחשב כולל קונרו לסקירה כי עדיין אין לוח שתומך בקונרו .

פורסם

באננד גם הריצו בנצ'מארקים חיצוניים (דרך כונן USB) והפערים נשארו

פורסם

אני מצפה למידע כזה איפשהו.

יותר מדי לבקש?

כן. ראית פירוט של הרכיבים האלקטרוניים של הגרסה המקורית של הלוח, או של כל לוח אחר, שאתה מצפה שיפרטו לך מה השינויים?

פורסם

לא אמרתי שאני מצפה למידע מאינטל

אבל אני מניח שנצטרך לחכות עד שאתר חומרה ישים יד על ה-Bad Axe מה-Rev החדש

פורסם

מה זה אצלך "סקירה נייטרלית"?

בזמנו ANADTECH עשו סקירה על הקונרו ,וראו את הביצועים בערך כמו שויקטור הראה.

ANADTECH הם ביצעו את הבדיקה אצל אינטל ב-idf בתנאים שלהם, ומוזר שדווקא אצל תום אין סקירה?

פורסם

בעוד הרבה אתרים אין סקירה.

אישית אני לא אוהב את הכתיבה של Tom's. מעדיף את HardOCP, AnandTech וכו'

פורסם

מן הסתם הם ראו שהתוצאות של הFX-60 תואמים למעבד הנ"ל

אז עם מה אינטל שיחקו? עם הביצועים של האינטל?

פורסם

בואו ונחכה לסוף השבוע כאשר FREECABLEGUY אמור לקבל את האלבאטרון שלו (בתקווה שיתמוך בקונרו). לאור הנסיון עם הדותן, והיונה והסלרון (תזכרו שלסלרון אין 4 מגה קאש), אני לא הייתי רץ כל כך מהר להספיד את הקונרו כמו חלק מהפאנבויז של AMD. כמובן שאינטל יוכלו גם לתמחר את המעבדים בצורה הרבה יותר אטרקטיבית, כמו שהם עושים כרגע עם ה 805.

פורסם

מן הסתם הם ראו שהתוצאות של הFX-60 תואמים למעבד הנ"ל

אז עם מה אינטל שיחקו? עם הביצועים של האינטל?

הם לא ראו כלום, אפילו מסך מ-cpu-z,

אם תקרא את הקטע הזה אז תבין שמשהו שם לא מריח טוב...

http://techreport.com/etc/2006q1/conroe/index.x?pg=1

פורסם

:lol: עוד תיאוריות קונספירציה :P

רק הפרי חסר פה :smile1:

פורסם

:lol: עוד תיאוריות קונספירציה :P

רק הפרי חסר פה :smile1:

מעניין אם אינטל "תלית שכולה תכלת", אז תומר לי בבקשה למה אינטל לא נענו להצעה של AMD לעשות תחרות פומבית!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.