פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים ממש מוזר.. זה משחר רשת מצויין, מאוד ראליסטי בניגוד לCS. אבל אין קהילה בישראל.אני מכיר שרת אחד בלבד שרוב הזמן די רק שם. יש איזה סיבה מסויימת לחוסר עניין במישחק?
פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים בדיוק כמו שאין עניין בישראל ב sof2, jk2 וכו'בישראל כולם תקועים עם UT ו CS... אין שרתים לשום דבר אחר ובגלל זה אין קהילה.
פורסם 2002 בספטמבר 2123 שנים הבעיה ב-AA שיש רק מפה אחת שהיא ממש טובה לפי דעתי (Bridge) וכל השאר לא משהו...בהתחלה יכלתי לשחק שעות במפה הזאת אבל זה נמאס בשלב מסויים.אם ימשיכו לעדכן את המשחק אני אחזור לשחק בו.
פורסם 2002 בספטמבר 2123 שנים הבעיה ב-AA שיש רק מפה אחת שהיא ממש טובה לפי דעתי (Bridge) וכל השאר לא משהו...בהתחלה יכלתי לשחק שעות במפה הזאת אבל זה נמאס בשלב מסויים.אם ימשיכו לעדכן את המשחק אני אחזור לשחק בו.בדיוק ! !
פורסם 2002 בספטמבר 2123 שנים בדיוק כמו שאין עניין בישראל ב sof2, jk2 וכו' בישראל כולם תקועים עם UT ו CS... אין שרתים לשום דבר אחר ובגלל זה אין קהילה. מה פתאום, על מה אתה מדבר? אני מת על JK2 (כמובן שסיימתי אותו) ואני מכיר עוד הרבה כמוני, וגם כאלה שאוהבים את את SOF2 ועוד רבים וטובים אחרים... *שיעול* גיימר *שיעול*
פורסם 2002 בספטמבר 2123 שנים סליחה אם זה לא נשמע כמו שרציתי שזה ישמע.גם אני מת על JK2 סיימתי אותו ושיחקתי מלא מלא מלא ברשת בשרתים בחו"ל עם הפינג המסריח שלי...התכוונתי שמבחינת שרתים וקהילות, ישראל לא מתקדמת לשום מקום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.