עבור לתוכן

מאמינים שאנשים יכולים לשלוט לכם בתת המודע?

Featured Replies

פורסם

עבד עלי חחח אני לא יודע למה אבל עבד.

כנ"ל :silly:
  • תגובות 45
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה בדיוק העניין, אתה חושב שלא שמת לב אבל התת מודע שלך כן.

אין כ"כ הרבה אופציות, ברור שמתישהו יעלה צירוף מקרים והמספר שאתה חושב עליו יהיה זהה למספר שאני חושב עליו.

אם אני יבקש ממך לבחור מספרים שלמים מ-0-100 ברור לך שאחרי כמה שעות של ניסיות נגיע לאותו מספר, ואני לא קורא מחשבות.

כמו ששמתה לב הרוב המוחלט כאן חשב על מספר אחר לגמרי ולא בכדי.

למען האמת, אם זה היה בטלוויזיה\ברז' גבוהה אולי זה היה עובד יותר טוב, אני בכלל לא שמתי לב שכתוב על החולצה 37 בפעם הראשונה שהוא עבר איתה :nixweiss:

פורסם

המוח שלנו קולט מידע משהו כמו פי 400 ממה שהוא מעבד. לא יודעים מה קורה עם שאר המידע שנקלט...

פורסם

למען האמת, אם זה היה בטלוויזיה\ברז' גבוהה אולי זה היה עובד יותר טוב, אני בכלל לא שמתי לב שכתוב על החולצה 37 בפעם הראשונה שהוא עבר איתה :nixweiss:

אתה לא חייב לשים לב, המוח שלך שם לב.

לדוגמא בסרטים, בפריים אחד שמים איזה מילה או משהו ורק אז מבינים אותה, ובהמשך הסרט אומרים וואלה חשבתי על זה ככה, ובעצם אתה ראית וקראת את אותה המילה.

אם אני לא טועה דבר זה יושם ב"החוש השישי" הכל אופן אני יודע שיש דבר כזה, למדתי במגמת קולנוע ;D

פורסם

קרוב - בחרתי 35

פורסם

כן, אכן אפשר לזיין את השכל. :yelclap:

פורסם

טוב, זה פורום של מחשבים שהגיל הממוצע בו הוא בערך 15. מה עוד אפשר חוץ מאשר את השכל? :smile1:

פורסם

חשבתע על 24 ואז ניזכרתי שהוא אמר מספר איזוגי אבל הוא כבר אמר 37 :kopfpatsch:

בכל מקרה רזולציה נמוכה מידי

פורסם

אני הלכתי עם 13, my lucky number :)

פורסם

אתה לא חייב לשים לב, המוח שלך שם לב.

לדוגמא בסרטים, בפריים אחד שמים איזה מילה או משהו ורק אז מבינים אותה, ובהמשך הסרט אומרים וואלה חשבתי על זה ככה, ובעצם אתה ראית וקראת את אותה המילה.

עובדה שלא בחרתי במספר 37.

פורסם

אני לא אומר שזה קורה ב100% מהמקרים, אבל בעיקרון ככה זה.

פורסם

תקשיבו עזבו את זה כי זה טיפה נכון אבל דיי שטויות ראיתי את התוכנית שלו ויש לו דברים גדולים שהוא באמת עובד עליך עם כול מיני שטויות פסיכולוגיות ויש דברים שאתה באמת רואה שמזיינים לך את השכל

בכול מיקרה הוא דווקא ממש טוב

פורסם

ראיתי על זה תוכנית פעם

זה טריק די מוכר

אין הרבה מספרים כאלה , תעשו רשימה ותראו. בדקו ומצאו שרוב האנשים חושבים על 37

זה לא קשור לתת מודע

פורסם

הוא לפחות היה קרוב במקרה שלי...35

יש לכם עוד קטעים שלו? אף פעם לא יצא לי לראות את התכנית שלו

פורסם

ראיתי על זה תוכנית פעם

זה טריק די מוכר

אין הרבה מספרים כאלה , תעשו רשימה ותראו. בדקו ומצאו שרוב האנשים חושבים על 37

זה לא קשור לתת מודע

שתדעו שזה נכון!

באתי להראות לאמא שלי את הקליפ הזה העניין שהיא הייתה רחוקה מהמחשב ובכלל לא יכולה לראות את המספר בגלל בעיות ראייה וגם שלא כ"כ שמה לב לקליף היא בכלל לא הסתכלה עליו והיא בחרה ב37. כנראה בגלל שזה המספר הכי "קיצוני" כלומר זה נשמע הכי אי זוגי מבחינה הגיונית...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים