פורסם 2006 באפריל 1019 שנים זה בדיוק העניין, אתה חושב שלא שמת לב אבל התת מודע שלך כן. אין כ"כ הרבה אופציות, ברור שמתישהו יעלה צירוף מקרים והמספר שאתה חושב עליו יהיה זהה למספר שאני חושב עליו. אם אני יבקש ממך לבחור מספרים שלמים מ-0-100 ברור לך שאחרי כמה שעות של ניסיות נגיע לאותו מספר, ואני לא קורא מחשבות. כמו ששמתה לב הרוב המוחלט כאן חשב על מספר אחר לגמרי ולא בכדי. למען האמת, אם זה היה בטלוויזיה\ברז' גבוהה אולי זה היה עובד יותר טוב, אני בכלל לא שמתי לב שכתוב על החולצה 37 בפעם הראשונה שהוא עבר איתה
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים המוח שלנו קולט מידע משהו כמו פי 400 ממה שהוא מעבד. לא יודעים מה קורה עם שאר המידע שנקלט...
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים למען האמת, אם זה היה בטלוויזיה\ברז' גבוהה אולי זה היה עובד יותר טוב, אני בכלל לא שמתי לב שכתוב על החולצה 37 בפעם הראשונה שהוא עבר איתה אתה לא חייב לשים לב, המוח שלך שם לב. לדוגמא בסרטים, בפריים אחד שמים איזה מילה או משהו ורק אז מבינים אותה, ובהמשך הסרט אומרים וואלה חשבתי על זה ככה, ובעצם אתה ראית וקראת את אותה המילה. אם אני לא טועה דבר זה יושם ב"החוש השישי" הכל אופן אני יודע שיש דבר כזה, למדתי במגמת קולנוע ;D
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים טוב, זה פורום של מחשבים שהגיל הממוצע בו הוא בערך 15. מה עוד אפשר חוץ מאשר את השכל?
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים חשבתע על 24 ואז ניזכרתי שהוא אמר מספר איזוגי אבל הוא כבר אמר 37 בכל מקרה רזולציה נמוכה מידי
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים אתה לא חייב לשים לב, המוח שלך שם לב.לדוגמא בסרטים, בפריים אחד שמים איזה מילה או משהו ורק אז מבינים אותה, ובהמשך הסרט אומרים וואלה חשבתי על זה ככה, ובעצם אתה ראית וקראת את אותה המילה.עובדה שלא בחרתי במספר 37.
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים תקשיבו עזבו את זה כי זה טיפה נכון אבל דיי שטויות ראיתי את התוכנית שלו ויש לו דברים גדולים שהוא באמת עובד עליך עם כול מיני שטויות פסיכולוגיות ויש דברים שאתה באמת רואה שמזיינים לך את השכלבכול מיקרה הוא דווקא ממש טוב
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים ראיתי על זה תוכנית פעםזה טריק די מוכראין הרבה מספרים כאלה , תעשו רשימה ותראו. בדקו ומצאו שרוב האנשים חושבים על 37זה לא קשור לתת מודע
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים הוא לפחות היה קרוב במקרה שלי...35יש לכם עוד קטעים שלו? אף פעם לא יצא לי לראות את התכנית שלו
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים ראיתי על זה תוכנית פעםזה טריק די מוכראין הרבה מספרים כאלה , תעשו רשימה ותראו. בדקו ומצאו שרוב האנשים חושבים על 37זה לא קשור לתת מודעשתדעו שזה נכון!באתי להראות לאמא שלי את הקליפ הזה העניין שהיא הייתה רחוקה מהמחשב ובכלל לא יכולה לראות את המספר בגלל בעיות ראייה וגם שלא כ"כ שמה לב לקליף היא בכלל לא הסתכלה עליו והיא בחרה ב37. כנראה בגלל שזה המספר הכי "קיצוני" כלומר זה נשמע הכי אי זוגי מבחינה הגיונית...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.