פורסם 2006 באפריל 1819 שנים הוא נסע על למבורגיני, פורשה ועוד אה אז תאמר לא הבנתי מה אתה רוצה חחאיך הוא נסע על למבורגיני פרשה גם אני יכל
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים תקרא את הדיון שלי (שרק שתדעו הולך להתעדכן בקרוב עם מיני סיקרה על כל מכונית כמו שבקשתם):http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=165958.0החל מעמ' 12 יש תמונות וסרטונים.בקשר לאוטומוטור:למרות שלא הלכתי נראה לי מה שמעניין זה הספורטיביות הזולות החדשות כמו הVTS והF1 מגאן... עולות כמו משפחתוית פלוס ונותנות ביצועים לא רעים בכלל...
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים למגאן יש את ההילוכים הכי Fluffy בעולם (ונוחים בטירוף)אם רק הרוורס היה שם כמו ב-VW שהסטיק נכנס פנימה והצידה זה היה מושלם
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים אם אני לא טועה אמרו שתהיה שם DB9מישהו ראה שם את ה DB9 במקרה או שאני דילגתי על האוטו הזה הטעות???
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים אם אני לא טועה אמרו שתהיה שם DB9מישהו ראה שם את ה DB9 במקרה או שאני דילגתי על האוטו הזה הטעות???לא היה ולא היה אמור להיות
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים לא הייתה אמורה להיות DB9... למה חשבת?אם עוד שנתיים הם יציגו דברים יותר אקזוטיים אני בא!
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים איזה הילוכים יש למגאן? ידני או אוטומט?היו שתיים, אחת ידנית והשנייה לא בדקתי
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים עם הניסיון שלי בנהיגה על מגאן (CC), ההילוכים (הידניים) שלה סבבה.קצת מעצבן ההכנסה לR שצריך להרים את הסטיק ורק אז להכניס לR אבל זה אל נורא...
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים ההילוכים הכי נוחים לי מהתערוכה זה של ה-C4 Sport (הידנית לא האוטומט)ההילוכים ב C4 VTS 2.0 ממש טובים (מנסיון) אבל לא הכי טובים שראיתי איך אתה שופט העברת הילוכים כשהאוטו דומם?חחח אי אפשר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.