עבור לתוכן

אין דלק לרשות הפלסטינית

Featured Replies

פורסם

בשנות השלושים בגרמניה אגב, היה אחוז הצבעה מאוד נמוך ואדישות מטורפת (וזה מה שגרם למפלגה הנאצית להיות חזקה).

אבל זה דיי קשה להשוות את המצב, כי הם עוד לא מדינה, ובטח שלא חזקה כמו גרמניה.

ב-2006 פשתה אדישות בציבור הישראלי.

אנשים לא הלכו להצביע או הצביעו למלפגות הזויות כמו הגמלאים.

התוצאה - קדימה עלתה לשלטון.

אגב גירוש יהודים, ראה ציטוט לצורך השוואה.

עכשיו הם יילכו ברגל במקום להתקבץ במכוניות. אתם יודעים כמה טילים צה"ל יהיה צריך עכשיו לבזבז כדי ליפגוע בהם בבודדים?

תותח וולקן יותר זול ויעיל מטילי הלפייר. :hat:

איזו ממשלה ישראלית תתן את ירושלים?

קדימה? :-X

• תגובות 60
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מה זה עושה אותי עצוב

פורסם

ב-2006 פשתה אדישות בציבור הישראלי.

אנשים לא הלכו להצביע או הצביעו למלפגות הזויות כמו הגמלאים.

התוצאה - קדימה עלתה לשלטון.

אחוזי ההצבעה הנמוכים ממש לא שיחקו לידי קדימה

הם שיחקו לידי החרדים (ששם אחוזי ההצבעה תמיד גבוהים) ומפלגות הימין (מלבד הליכוד)

קדימה? :-X

כבר אמרתי לך

כשאתה כותב דברים מטומטמים ושם בסוף איזה סמיילי זה לא הופך את הדברים שלך לפחות מטומטמים

(וגם לך זה לא מוסיף יותר מדי)

פורסם

מה, אתה טוען שקדימה לא יתנו את ירושליים..? :s05: זה חלק מהמצע שלהם..

פורסם

באמת ???אפשר הוכחה (קישור למצע שלהם או משהו)

פורסם

מה, אתה טוען שקדימה לא יתנו את ירושליים..? :s05: זה חלק מהמצע שלהם..

רואים שגם אתה עברת שטיפת מח

במצע שלהם כתוב במפורש הפוך

עקרונות היסוד לכל תהליך מדיני הם:

"שתי מדינות לאום"- ההסכמה של ישראל להקמתה של מדינה פלסטינית מותנית באופן מוחלט בכך שמדינה זו היא הפתרון הלאומי המוחלט והשלם לכל הפלסטינים באשר הם, לרבות הפליטים. לפיכך בכל הסדר לא תותר כל כניסת פליטים פלסטינים לישראל.

"לחיות בשלום ובביטחון": המדינה הפלסטינית העתידית חייבת להיות נקייה מטרור, לחיות בשכנות טובה ובשלום עם ישראל, ומפורזת באופן שלא תשמש בסיס להתקפה נגדה ולכן על הפלסטינים להתפרק מהטרור באופן שלם ומוחלט קודם להקמתה.

קביעת גבולותיה של ישראל תעשה במסגרת הסדר הקבע ועל בסיס העקרונות הבאים:

1. הכללת אזורים נדרשים לביטחון ישראל.

2. הכללת מקומות קדושים לדת היהודית וחשובים כסמל לאומי ובראשם, ירושלים המאוחדת, בירת ישראל.

3. הכללת מקסימום מתיישבים יהודיים בפועל, בדגש על גושי ההתיישבות.

http://kadimasharon.co.il/170-he/peula.aspx

פורסם

:s05:

אתה תלוש מהמציאות! :screwy:

כתוב גם "הכללת אזורים נדרשים לביטחון ישראל", בו בעת שתוכנית ההתנתקות שלו כוללת התאבדות צבאית שגובלת בסיוע לאוייב בזמן מלחמה!! ::):screwy:

"דין נצרים כדין תל אביב" -אריאל שרון.

פורסם

נו

הרי לא באמת ציפיתי לתגובה של: צודק, טעיתי

(למרות שטעית והטעית)

בקשר לפגיעה בבטחון, אני בטוח שיש לא מעט שמבינים בזה יותר ממך, תסלח לי אבל אני "אסתכן" ואקח את המילה שלהם

פורסם

אין לי ספק שאני טוען טענות בטחוניות נכונות יותר לבטחונה של מדינת ישראל יותר מאשר בובות שמחפשות את המשכורת, הוולו, והפנסייה של עשרות אלפי השקלים בחודש למשך כל החיים בלי לעשות כלום.

פורסם

ובדיוק בנקודה הזאת אני מפסיק להתווכח איתך

כי חוץ מלכתוב בצבעים ולהכניס כל מיני :screwy: אין לך מה לכתוב.

אתה יודע יותר מכולם, כולם טפשים ואתה תמיד צודק (גם כשאתה טועה בבירור קשה לך להגיד שטעית ואתה נאחז בטיעון אחר לגמרי)

נמשיך בוויכוחים האלה לפני מערכת הבחירות הבאה

:)

פורסם

אחוזי ההצבעה הנמוכים ממש לא שיחקו לידי קדימה

הם שיחקו לידי החרדים (ששם אחוזי ההצבעה תמיד גבוהים) ומפלגות הימין (מלבד הליכוד)

בסדר, שמענו... :screwy:

אם הציבור לא היה אדיש אז הוא היה מגיע לקלפיות, ואלה שטרחו להגיע לקלפיות כדי להביע את מחאתם היו מצביעים לליכוד במקום לגמלאים או לקדימה שקיבלה מנדטים רק כי היא חדשה והתשקורת (ערוץ 2 ומינה צמח בעיקר) אוהבת אותה, ולא בגלל שהם תומכים במצע שלה.

כבר אמרתי לך

כשאתה כותב דברים מטומטמים ושם בסוף איזה סמיילי זה לא הופך את הדברים שלך לפחות מטומטמים

(וגם לך זה לא מוסיף יותר מדי)

יש לך בעיה עם סמיילים? armanimania_puh3.gif

במצע שלהם כתוב במפורש הפוך

http://kadimasharon.co.il/170-he/peula.aspx

ברק נתן לעצמו אולטימטום לסגת מלבנון תוך X שנים עם או בלי הסכם. כעבור X שנים לא היה שום הסכם, ברק ברח מלבנון בצורה משפילה כאשר החיזבאללה מזנב בצה"ל, ועודד בכך את פרוץ מלחמת הטרור של הפלסטינים.

שמאלמרט נתן לעצמו אולטימטום לסגת מארץ ישראל תוך X שנים (עד 2008 כמדומני) עם או בלי הסכם. אני חותם לך עכשיו שלא יהיה שום הסכם עם הפלסטינים, ושמאלמרט ישסה את צה"ל באזרחי ישראל היהודים במטרה לגרש אותם מביתם ומארצם-מולדתם.

שמאלמרט ברוב איוולותו ובריונותו עשוי לגרום למלחמת אחים של ממש, לעומתה אירועי עמונה היו משחק ילדים.

מסירת יהודה ושומרון לאוייב בזמן מלחמה הינה בגידה במדינה, ודינה אחת!

אני יודע שאתה לא מקשיב למה שאני אומר, כי אני מדבר שטויות. אבל, תתכונן למתקפת טילים על ירושלים, השרון וגוש דן מיד לאחר ה"התכנסות". אל תטמון את הראש באדמה ותגיד "בעעע".

:2gunsfiring:

בקשר לפגיעה בבטחון, אני בטוח שיש לא מעט שמבינים בזה יותר ממך, תסלח לי אבל אני "אסתכן" ואקח את המילה שלהם

איך אדם יכול להיות כ"כ טיפש? איך? איך? :s07:

see_hear_speak_lg.jpg

פורסם

בסדר, שמענו... :screwy:

אם הציבור לא היה אדיש אז הוא היה מגיע לקלפיות, ואלה שטרחו להגיע לקלפיות כדי להביע את מחאתם היו מצביעים לליכוד במקום לגמלאים או לקדימה שקיבלה מנדטים רק כי היא חדשה והתשקורת (ערוץ 2 ומינה צמח בעיקר) אוהבת אותה, ולא בגלל שהם תומכים במצע שלה.

תבדוק מה היו אחוזי ההצבעה במקומות שמסורתית מצביעים לחרדים ולמפלגות ימין כמו האיחוד הלאומי ביחס לשאר האוכלוסיה

יש לך בעיה עם סמיילים? armanimania_puh3.gif

יש לי בעיה עם אנשים שאומרים דברים מטומטמים ומשתמשים בסמיילי בסוף לשוות למה שהם אמרו "חצי רצינות"

ברק נתן לעצמו אולטימטום לסגת מלבנון תוך X שנים עם או בלי הסכם. כעבור X שנים לא היה שום הסכם, ברק ברח מלבנון בצורה משפילה כאשר החיזבאללה מזנב בצה"ל, ועודד בכך את פרוץ מלחמת הטרור של הפלסטינים.

שמאלמרט נתן לעצמו אולטימטום לסגת מארץ ישראל תוך X שנים (עד 2008 כמדומני) עם או בלי הסכם. אני חותם לך עכשיו שלא יהיה שום הסכם עם הפלסטינים, ושמאלמרט ישסה את צה"ל באזרחי ישראל היהודים במטרה לגרש אותם מביתם ומארצם-מולדתם.

וכך רוב הציבור חושב שצריך להיות, באסה להיות מיעוט נכון?

שמאלמרט ברוב איוולותו ובריונותו עשוי לגרום למלחמת אחים של ממש, לעומתה אירועי עמונה היו משחק ילדים.

מסירת יהודה ושומרון לאוייב בזמן מלחמה הינה בגידה במדינה, ודינה אחת!

בלה בלה בלה (שוב הסתה?) בלה בלה בלה

אני יודע שאתה לא מקשיב למה שאני אומר, כי אני מדבר שטויות. אבל, תתכונן למתקפת טילים על ירושלים, השרון וגוש דן מיד לאחר ה"התכנסות". אל תטמון את הראש באדמה ותגיד "בעעע".

:2gunsfiring:

אפוקליפסה עכשיו? חשבתי שביבי אחד מספיק בשביל לנסות להפחיד מדינה שלמה אבל הוא בטח שמח שאתה פה להפיץ את התעמולה שלו

איך אדם יכול להיות כ"כ טיפש? איך? איך? :s07:

בוא תספר לנו באמת, כמה טיפש אתה יכול להיות?

פורסם

see_hear_speak_lg.jpg

פורסם

עכשיו אני נזכר למה אני לא צריך להכנס לויכוחים עם אנשים מטומטמים...

ועכשיו ברצינות, זה כואב להיות כ"כ טיפש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים