עבור לתוכן

רוצה לקנות 7800GT.. שווה? או לחכות??

Featured Replies

פורסם

אני מת לשדרג כרטיס מסך (עקב בעיה חמורה - OBLIVION דורש והרבה..) אבל אני בהתלבטות - אני שונא לקנות משהו ולגלות שאחרי חודש המחיר שלו צנח.. השאלה אם עומדת לצאת איזה סדרה חדשה של שבבים (או סיבה אחרת) בעתיד הקרוב שתוזיל את המחירים של המוצרים הקיימים בשוק..(כי 1900 שקל זה סיפור לא זול בשבילי).. ועוד משהו - ראיתי שאפשר למצוא 7600GT בהחל מ 1200 ש"ח +-.. אני יודע שיש לו רק 12 צינורות עיבוד בניגוד ל 20 של ה 7800GT.. אבל מצד שני מהירות הליבה והזכרונות שלו גבוהים ממנו בהרבה!! השאלה היא איך הם בהשוואה?? האם ה 7600GT מצליח להתקרב לאחיו הגדול בביצועים עם "חוסר" של 8 צינורות ??

תודה לכולם.

נ.ב - אם יש למישהו המלצה שווה אחרת (נגיד מבית ATI) אשמח לשמוע.. ואם מישהו רוצה למכור את ה 7800GT/7600GT שלו שייצור איתי קשר.

פורסם

עדיף לך כבר 7900GT ועכשיו אל תחכה. (תמיד אפשר לחכות עוד ועוד)

אם התקציב לא מאפשר כרטיס סביב ה 1800+- חכה לתגובות לגבי ה 7600...

פורסם
  • מחבר

כרטיס 7900GT זה כבר 2000 שקל במינימום ! - של GAINWARD... ומה שעוד יותר מעצבן אותי זה שבשום מקום אני לא מוצא נתונים טכנים על ה GAINWARD הזה - באתר יצרן מופיע NA (כאילו NOT AVAILABLE) על המהירות שעון ומהירון הזכרון .. מזה השטויות האלה??!! מה הם מתביישים בנתונים שהם לא רוצים לפרסם?? מה זה החוסר מקצועיות הזאת?? מה הם ילדים..? אם מישהו יודע מהם בבקשה לרשום כאן. (לפי דעתי זה אמור להיות 450/1300 בערך..)

בכל מקרה נראה לי שאתה צודק - עדיף להשקיע את העוד כמה מאות שקלים האלו כדי להיות בשקט קצת יותר זמן, עד המשחק הבא.. פשוט אין ברירה!! ההבדל בין ה 7600GT ל 7900GT הוא שמיים וארץ.. עוד 12 (!!) צינורות עיבוד!! ועוד כמה יתרונות שאי אפשר לבטל..

(בקיצור נראה לי שאני שובר את החזיר שעל השולחן ולוקח עוד כמה שעות נוספות בעבודה)

יש למישהו המלצה על חנות/אתר שאפשר להשיג אותו שם?? שתהיה זולה ואמינה !! (לא משנה היצרן) העיקר שיהיה זול!

תודה. :xyxthumbs:

פורסם

כרטיס 7900GT זה כבר 2000 שקל במינימום ! - של GAINWARD... ומה שעוד יותר מעצבן אותי זה שבשום מקום אני לא מוצא נתונים טכנים על ה GAINWARD הזה - באתר יצרן מופיע NA (כאילו NOT AVAILABLE) על המהירות שעון ומהירון הזכרון .. מזה השטויות האלה??!! מה הם מתביישים בנתונים שהם לא רוצים לפרסם?? מה זה החוסר מקצועיות הזאת?? מה הם ילדים..? אם מישהו יודע מהם בבקשה לרשום כאן. (לפי דעתי זה אמור להיות 450/1300 בערך..)

בכל מקרה נראה לי שאתה צודק - עדיף להשקיע את העוד כמה מאות שקלים האלו כדי להיות בשקט קצת יותר זמן, עד המשחק הבא.. פשוט אין ברירה!! ההבדל בין ה 7600GT ל 7900GT הוא שמיים וארץ.. עוד 12 (!!) צינורות עיבוד!! ועוד כמה יתרונות שאי אפשר לבטל..

(בקיצור נראה לי שאני שובר את החזיר שעל השולחן ולוקח עוד כמה שעות נוספות בעבודה)

יש למישהו המלצה על חנות/אתר שאפשר להשיג אותו שם?? שתהיה זולה ואמינה !! (לא משנה היצרן) העיקר שיהיה זול!

תודה. :xyxthumbs:

www.noacomp.co.il

www.pandas.co.il

פורסם

תחכה שירד קצת המחיר של X1800GTO אומנם יש לו 12 צינורות,

אבל ידוע כבר שאפשר לפתוח לו את הצינורות ל-16 ועוד oc קטן ויש לך כרטיס עם future-proof.

אגב: היתרון של הליבות של ATI כרגע על נוידיה זאת האפשרות לשחק עם HDR+FSAA, וזה כנראה העתיד במשחקים. :xyxthumbs:

פורסם

אורי, לא לכל הכרטיסים אפשר לפתוח צינורות, וסביר להניח שעד שהמחיר שלהם יירד ATI כבר תתקן את זה.

בכל מקרה כרגע HDR הלא מעט משחקים יותר הורס מאשר משפר...

פורסם

אורי, לא לכל הכרטיסים אפשר לפתוח צינורות, וסביר להניח שעד שהמחיר שלהם יירד ATI כבר תתקן את זה.

בכל מקרה כרגע HDR הלא מעט משחקים יותר הורס מאשר משפר...

אני מקווה שהם ילכו בעקבות האח הקטן שלו x800gto2, בכל מקרה הכרטיס החדש יכול להיות כרטיס מרשים ביכולת ומשתלם,

אני הייתי מחכה איזה חודש.

פורסם

שניהם כרטיסים טובים במידה וה-x1800gto לא יפתח אתה תוכל להחזיר יש לך 14 ימי החזרה לפי מיטב ידעתי.

פורסם

14 ימי החזרה, בד"כ זה באריזה המקורית - שהמוצר לא פתוח...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים