פורסם 2006 במאי 2919 שנים מחבר בקשר לזמן הכבל בא מוכן ועטוף ככה שצריך רק להחליף את הכבל הקודם בחדש וזה דקה עבודה בקשר לשייוף לא שייפתי כי זה כבר היה חלק וטוב ובקשר ללקה כן שמתי שכבה אחת של לקה
פורסם 2006 במאי 2919 שנים אה, אז זה ממש מגניב, אולי גם אני אקנה, אתה ממליץ? זה ממש סידר לך את המארז? וזה הוריד לך את הטמ"פ?
פורסם 2006 במאי 3019 שנים מחבר עוד עדכון!! היום סיימתי להכין את הפאנל הקדמי שכולל מפצל USB קורא זכרונות ושני מפסקים לתאורה הנה כמה תמונות... הנה הקורא זכרונות לפניי ואחריי הפירוק.. הנה המפצל USB מפורק... זה הפאנל עצמו... והנה זה מוכן ומורכב!! מקווה שאהבתם מחר יהיהו תמונות של הפאן באס!!!
פורסם 2006 במאי 3019 שנים יצא ממש חזק!!! מאיפה השגתה את המפצל USB הזה???ושוב בקשר לכבלים העגולים, אתה ממליץ? זה ממש סידר לך את המארז? וזה הוריד לך את הטמ"פ?
פורסם 2006 במאי 3019 שנים כדאי לך לנסות לשייף טיפה את החור של הקורא דיסיקם הוא לא נראה טובותנסה לסים לדים בתוך בכפתורים
פורסם 2006 במאי 3019 שנים מחבר בקשר למפצל היה לי אותו מזמן חבר שלי הביא לי אותו אם אתה רוצה אתה יכול לקנות אחד ובקשר לכבלים המעוגלים ממליץ מאוד חוץ מזה שזה נראה יפה... זה מאוד שימושי ועוזר לזרימת אוויר
פורסם 2006 במאי 3119 שנים אבל אז זה סתם יקר. כי כל הקטע במודינג הוא שיוצא דברים טובים בסגנון של ובמחיר זול יותר מאשר אם הייתה קונה הכול מוכן
פורסם 2006 במאי 3119 שנים אף אחד לא אומר לך לא להתעסק עם הלחמות וממציאת USB נקבה ומדריכים איך להכין מפצל. אני פשוט מציע את הדרך הקלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.