פורסם 2006 במאי 2719 שנים פינקת אחי , זה באמת נראה טוב אם תגיד לנו מה הטמפרטורות של המעבד עכשיו זה יהיה נחמד
פורסם 2006 במאי 2719 שנים יואואו אחי יצא בן זונהוכמה עלה לך כל הפרוייקט הזה, ניראה כי השקעת פה הרבה כסף
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מחבר תודה על התגובות!! ;D בקשר לטמפרטורה היא עומדת ברגע על 25 באוברקלוק..ובקשר למחיר של הפרוייקט נע בין 800 ל900
פורסם 2006 במאי 2719 שנים יצא ממש אחלה, ובאמת תראה תמונות בחושך.וכמה עלה לך הקירור למעבד הזה??? ולמה התמונות לא עלות לי במסך גדול? אני רוצה לראות איך המארז נראה עם הכבלים העגולים האלה.אפשר לקבל קצת תשובות??
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מחבר היום עשיתי קצת מודינג לקראת התחרות כמו: צבעתי את המצלמה והרכבתי גוף קרור להארדיסק שהיה לי אז הנה כמה תמונות..... הנה לאלה שביקשו תמונות בחושך של המארז..אבל הם לא יצאו טוב והם די מטושטשות.. הנה ה מגיני PCI והכבל המעוגל בזווית צפייה טוב יותר.... הנה תהליך צביעת המצלמה..... הנה הקירור להארד דיסק... זהו להיום מחר יהיו תמונות חדשות של הפאנל הקדמי
פורסם 2006 במאי 2819 שנים יצא שולט, בהצלחה בתחרות.אבל מתי תענה לי כבר??? כמה עלה לך הקירור??? ואני חייב לומר שהכבלים העגולים בהחלט עושים את העבודה, המארז נראה הרהב יותר מסודר!
פורסם 2006 במאי 2819 שנים אם לא שמת לב כבר עניתי לך מקודם ואני יחזור על זה 550 שקל... אופס אבל כבר לא היה לך עדיף את ה-BT?
פורסם 2006 במאי 2819 שנים נראה נהדר אבל אני לא מבין בשביל מה יש במארז כ"כ הרבה צינורות כשיש בסה"כ בלוק אחד
פורסם 2006 במאי 2919 שנים תגיד, את הערכה של הכבלים העגולים, איך שמתה אותם? לבד או שהבאתה לחנות שקניתה מהם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.