פורסם 2006 במאי 619 שנים אתה... איך לומר את זה.. אמ...ת-ו-ת-ח!!!!!!!!!! תעשה לי טוסטר!!יצא בן ז**ה!!!!!
פורסם 2006 במאי 1219 שנים תודה על התגובות הטובות ;D בקשר להמשך אני מתחיל לבנות פאן באס ועוד משהו שאני לא אומר לכם כרגע......ומקדח כוס זה נע בין 20 ל30 שקל אבל ראיתי סט שלם עם 10 מקדחי כוסות ב 120 שקל בערך שמע, גם אני רוצה לעשות מודינג קטן למארז הישן לאחותי ואני מתכוון להתחיל במאוורר, אני רק רוצה לדעת, מאיפה אני יכול לקנות או להזמין מקדח כוס ( רק את הכוס בלי המקדחה )? ואתה בטוח שזה עולה בין 20 ל-30 שקל??? וכבר אמרתי לך שהמארז שלך מגניב בטירוף
פורסם 2006 במאי 1219 שנים ח"ח על הניסיון אבל... יצא בעעעעע :-\ ציור מטומטם בחרת כי ממש קשה להבחין בנושא הציור - הדרקונים. הם לא מובנים(ואל תגידו בגלל שהתמונה לא חדה מספיק, לא קשור :-\ )... יצא בסדר לניסיון ראשון בהצלחה!
פורסם 2006 במאי 2619 שנים מחבר חזרתי אליכם!! בזמן האחרון לא היה לי זמן לעסוק במארז עקב לימודים ובגרויות אז בשבוע האחרון התפנה לי זמן והחלטתי שאני צריך קירור רציני יותר למעבד אז הלכתי לנועה מחשבים וקניתי מערכת קירור מים THERMALTAKE - (Bigwate SE12cm) ובדרך גם קניתי מגיני PCI מוארים, שתי קטודות UV כבל מעוגל ומאוורר בימים הבאים יהיו עדכונים שוטפים מפניי שעכשיו נכנסתי לקצב עבודה מפניי שבכוונתי להשתתף בתחרות נשארו לי שלוש דברים מרכזיים לעשות שהם הפאן באס ועוד פאנל קדמי עם כפתורים וקורא זכרונות וצביעת מצלמת האינטרנט שלי הנה כמה תמונות של הציוד המערכת... הנה הציוד... הנה הכל מורכב ועובד ליד נוזל הקרור... הנה מערכת קרור המים באריזתה... הנה כל חלקי המערכת... זה מיכל המים היושב במפרץ ה 5.25.... זה הרדיאטור שמגיע עם מאוורר חזק ובקר עוצמה... והנה גוף הקרור התהליכי הרכבה... וכאן המערכת מוכנה ועובדת! מקווה שאהבתם אז תריצו תגובות ובקרוב אולי עוד יהיו תמונות ברורות וטובות יותר של המערכת!!
פורסם 2006 במאי 2619 שנים יצא לך ממש יפה..הקירור מוסיף הרבה יופי וחן למארז עם הצינורות והזרימה...בקיצור: אחלה פרוייקט תעדכן, ותתחדש על המערכת! 8)
פורסם 2006 במאי 2619 שנים יצא ממש אחלה, ובאמת תראה תמונות בחושך.וכמה עלה לך הקירור למעבד הזה??? ולמה התמונות לא עלות לי במסך גדול? אני רוצה לראות איך המארז נראה עם הכבלים העגולים האלה.
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מחבר המערכת כולה שכוללת :רדיאטור,משאבה,גוף קרור למעבד,מיכל מים וצינורות ונוזל מיוחד שזוהרים בUV הכל עלה 550 שקל..ובקשר לתמונות היום אני יעלה שתראו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.