פורסם 2006 באפריל 2519 שנים אכן דיברתי עליך ;D אבל למה הפנים שלך עצובות ( כלומר שמתה סמיילי מבואס כזה )?
פורסם 2006 במאי 319 שנים מחבר שוב שלום!בשבועיים האחרונים לא היה לי זמן לעסוק בפרוייקט עקב לימודים! ובקשר לפאן באס זה יתעכב קצת עקב חוסר רכיבים אז בינתיים אני מתכנן את החריטה על חלון הצד מחר אני יחרוט ויעלה תמונות...הנה התמונה שאותה אני הולך לחרוט:[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 419 שנים מהה אתה מתכוון לחרוט על הדלת את הדרקונים האלה? אין מצב שאתה מצליח! אם כן אתה מלך! אני כבר מת לראות איך זה יצא!!!
פורסם 2006 במאי 419 שנים זה קשה, אבל ממש לא ברמה של "בלתי אפשרי" (מניסיון).שיהיה בהצלחה, מחכים לתוצאות!
פורסם 2006 במאי 519 שנים מחבר היום חרטתי את הציור ואחריי שעתיים קשות של חריטה התקבלה תוצאה פצצה!! בקיצור הנה תמונות של תהליך החריטה עם הסבר קצר! אוקיי לאלה שמתעניינים השתמשתי בראש חריטה חד וקטן מאוד : והנה התוצאה! אחריי שסיימתי לחרוט הגיע החלק של התאורה חפרתי 6 תעלות ללדים בעזרת הדרמל ומיקמתי בהם 6 לדים אדומים וחיברתי אותם במקביל... חיברתי לכל אחד נגד עטפתי את כל החוטים וחיברתי להם מחבר מולקס זכר: והנה החריטה מוארת!! ;D ובאותו זמן העברתי גם את ה"לייזר לד" הכחול מהמארז הקודם: מקווה שאהבתם מצפה לתגובות...
פורסם 2006 במאי 519 שנים יצא לך משהוא בנזונה!!! אני סוגד לך אחי, סוגד לך!!! בהתחלה לא האמנתי שתצליח, אבל עכשיו, עכשיו
פורסם 2006 במאי 519 שנים wow :eek2: מדהים. רק חבל שהתמונה מטושטשת (בתשובה להוא שאמר שהדרקונים לא ברורים).
פורסם 2006 במאי 519 שנים ווואוווו חמוד לאלה :xyxthumbs: :yelclap: ידעתי שתעבור בהצלחה היו לך שריטות פה ושם??
פורסם 2006 במאי 519 שנים לא זה לא נורא שמתי לב שלחצת על החלון בהדבקה ויצא לך מהשפיצים חבל איזה באסה זה תנסה איכשהו לסדר
פורסם 2006 במאי 519 שנים HOLY SHIT!!! איך פיספסתי את הפרוייקט הזה! נראה מדהים, ובכלל אני מעריץ אנשים כמוך שנועזים מספיק בשביל לשנות את המארז פיזית!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.