פורסם 2006 באפריל 1819 שנים העיגול הקידמי יצאי מאד עקום לגעתי תשיף אותו למשיהו יותר מושלם.כל השאר מאד יפה!
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים פששש צביע חלקה מאד מזכיר לי את השיכבה הראשונה שעשיתי השלישית כבר הרסה איזה באסה לי :-\
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מחבר סוף סוף המארז מורכב!! העברת החלקים הייתה די קלה ותוך כדי העברה ניקיתי את כל הרכיבים מאבק במיוחד את הגוף קרור של המעבד וזה עזר מאוד אתם תראו בתמונות את הבדלי הטמפרטורה לפניי הניקוי ואחריי אבל ברגע שסיימתי לחבר את הרכיבים התחלתי לחבר את דלתות הצד הפאנל הקדמי והגג ואז התחילה בעיה ! גג המארז לא נכנס אז הייתי צריך לקצר את ה פרספקס!! למזלי זה הצליח אבל הבעיות לא נגמרו ברגע שהפעלתי את המחשב התחיל לצאת עשן מתוכו באותו רגע חשבתי ששרפתי תמחשב אבל היה לי קצר ב FLOPPY (כונן דיסקטים) והחוט חשמל שלו נשרף וכמעט עלה באש וגם את זה סידרתי הכל עובד כמו שצריך עכשיו ;D אחריי זה קפצתי לPANDAS וקניתי מאוורר לדים אדום לגג והרכבתי עליו גריל שנשאר לי מהפרוייקט הקודם והמארז מוכן הנה כמה תמונות של המארז עכשיו.... הנה הרכיבים בחוץ מלאים באבק: והנה הם מורכבים: זה המאוורר שקניתי והמאוורר הכחול ששמתי המארז והספק שלי: ואלה כמה תמונות של המארז בכללי! והנה הטמפרטורות לפניי ואחריי שימו לב!!! מקווה שאהבתם... מחר אני מתחיל להכין את הפאן באס מקווה שכבר מחר יהיו תמונות....
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים החיתוך הוא נראה ממבט ראשון מאוד מקצועיאבל לא שייפת מספיק אחרי החיתוך חבל חסכת עבודהיש לך את היידיים לעשות את זה אבל אתה לא משפקיע מספיקלדעתי הצביע לא כל כך טובההיא מאובקתהייתה צריך לעשות את זה במקום סטרלי יותרולעשות צבע בסיס לפני הצביע ולשייף בנייר מים להגיע למצב חלקאבל אחלה מודינק נראה יפה לאלא! ;D
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים מארז מרשים ביותר אתה ממש תותח ויחסית צעיר עשיתה הכול במקצועיות ובזריזות אני מצפה לפרויקט הבא שלך ;D
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים לדעתי יצא לך מאוד יפה כל מה שעשיתה בדלת השמאלית של המארז עשיתי סמלים מאוד מגניבים ומדויקים להפיא בעיקר אכהבתי את הסמל האמצעי שעשיתה, תזכיר לי של מה הוא? של קוואק? אבל היתה לך חתיכת פשלה עם הדלת שעשיתה הכול הפוך, נקרעתי שראיתי את זה אבל זה בטח ביאס אותך :-\ מה עשיתה עם זה בסוף? גם היה מאוד יפה החריטה שעשיתה בחלון ממש מרשים מה שעשיתה שם! זה ממש מגניב בחושך כהמארז מואר כי החריטות זוהרות!!! איך עושים את זה? פשוט חורטים על המארז וזה נראה ככה וזה גם זוהר? החריטות צריכות להיות עמוקות? סקיצור, מגניב לאאלה מה שעשיתה שם
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים יואוא, איזה סטלן אני, התבלבלתי עם פרויקט אחר של DIMAX אני מצטער, אבל שוב, פרויקט תותחני. ממש הפגזתה אחי
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים יואוא, איזה סטלן אני, התבלבלתי עם פרויקט אחר של DIMAX אני מצטער, אבל שוב, פרויקט תותחני. ממש הפגזתה אחי LOL ישר כשקראתי את מה שכתבת הייתי בטוח שדיברת עלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.