פורסם 2006 באפריל 1719 שנים מזל טוב אחי יצא אחלה אתה יודע בידיוק הכנסתי את המארז שלי שצבעתי אהאה אפשר לומר שצבענו ביחד חחח
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים מחבר שוב שלום!! בקשר לראש שיוף הנה העלתי תמונה אבל פה הראש גמור כלומר הוא ממש קטן הוא היה גדול יותר לפניי. טוב היום עסקתי בעיקר על הפאנל הקדמי כפי שראיתם בתמונה הכללית של המארז בפאנל הקדמי יש פסים כאלה ויש בהם חורים לרוחב אז בשביל לעשות את האזור חלק שמתי בונדו חיכיתי שיתייבש ושייפתי וקיבלתי פאנל ישר!! אחר כך עשיתי חור מקדימה למאוורר 120 מ"מ וצבעתי שלוש שכבות צבע שחור ושמתי גומי U שהכנתי מכבל חשמל. בתמונות שמתי מאוורר שחור רק להדגמה שתיראו בערך איך זה יהיה אבל כשהמארז יהיה מוכן אני ישים שם מאוורר לדים אדום ועליו יהיה הגריל שתראו בתמונות ששמתי. גם העלתי תמונות של הדבקת הפרספקס לחלון הצד (הדבקה בעזרת סיליקון). והנה התמונות של הכל!!! ראש השיוף: הנה תהליך הדבקת הפרספקס: והנה תהליך עיצוב הפאנל הקדמי: זהו להיום מחר אני יתחיל להעביר את החלקים מהמארז הקודם שלי ואז אפשר להתחלי אם הקטע האלקטרוני!!
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים זה רק אני אוו שהבן אדם טוב במודינג?אחלה פרוייקט.נ.בכמה אמור לעלות מקדח כוס?
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים מחבר תודה על התגובות הטובות ;D בקשר להמשך אני מתחיל לבנות פאן באס ועוד משהו שאני לא אומר לכם כרגע......ומקדח כוס זה נע בין 20 ל30 שקל אבל ראיתי סט שלם עם 10 מקדחי כוסות ב 120 שקל בערך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.