פורסם 2006 באפריל 1619 שנים מחבר שוב שלום!! אחריי עיכוב קל עקב חוסר דיסקיות הפרוייקט נמשך! היום אחריי שעה של חיתוך ושיוף חתכתי את החלק העליון של המארז בהצלחה וזה היה יותר קל מחיתוך הצד : בגלל שניגמרו לי הדיסקיות הלכתי להום סנטר לקנות דסקיות ושני סטים של דיסקיות 426 עולה 100 שקל!! אז במקום זה קניתי ב 90 שקל(אחריי הנחה) סט שלם לדרמל(130 חלקים) שכולל הכל ראשי שיוף השחזה חיתוף חריטה ועוד מלא ראשים אני ממליץ על הסט מאוד!! זהו להיום מחר אני יעלה תמונות של צביעת המארז ועיצוב הפאנל הקדמי. אז הנה כמה תמונות של העבודה והסט לדרמל... הנה שלבי העבודה והתוצאה..
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים חתכת עגול נורא יפה תמשיך בעבודה הטובה (במחשב שלי החדש יש אותו מארז) כמה דיסקיות חיתוך קייבלת בערכה?
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים מחבר תודה על התגובות! אני בן 16 ובקשר לערכה קיבלתי 5 דיסקיות מחוזקות ועוד 30 רגילות ו עוד 30 דסקיות שאני לא ידוע למה הם מיועדות כי הם נשברות מהר מאוד!
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים חיתוך מדויק ויפה.. הערכה משתלמת מאוד! באיזה סניף של הום סנטר קנית אותה?..כי אין את זה בכל הסניפים
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים ^^^^^^^^^^^^^^^^^ הוא אמר שהדרמל שלו של וולף. . לא ראיתי בשום מקום שהוא ציין את החברה של הערכה
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים מחבר היום עסקתי בצביעת המארז וזה היה כיף ;D אחריי שיוף טוב צבעתי שתי שכבות צבע ולקה והתוצאה מרשימה אני רוצה להגיד לכם משהו עד היום הייתי משייף עם נייר זכוכית אבל עכשיו השתמשתי עם הראש שיוף לדרמל והוא חיה!! חוסך מאמץ ונותן תוצאה טובה מאוד ממליץ עליו היום לא היה לי זמן לעסוק עם הפאנל הקדמי כך שאעשה את זה מחר וגם אני יעלה מחר תמונות של הדבקת הפרספקס על הגג והצד! הנה כמה תמונות של השיוף והצביעה.... הצבע בו השתמשתי: השיוף....: והנה הצביעה..:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.