פורסם 2006 באפריל 919 שנים שלום לכולם, אחריי שני פרוייקטים נחמדים (BLUE CASE,RED CASE) החלטתי לעשות פרוייקט חדש אז היה לי קצת כסף שאספתי וקניתי מארז ב 270 שקל ב נועה מחשבים והחלטתי לעשות לו MODDING!!!! קטלני שזה כולל חיתוך חלון צד חיתוך גג עליון הוספת מאוררים תעלת אוויר קדמית פאן באס ועוד מלא דברים הפרוייקט הזה יהיה די מהיר כי אני רוצה לסיים אותו תוך 3 שבועות, היום קניתי ציוד :צבע דסקיות פרספקס בונדו וסיליקון ומחר אני יקנה מאווררים ערכתי את מקום העבודה שלי (החדר שלי) קניתי גם לפני שבוע מצלמה דיגיטלית חדשה ככה שהתמונות יהיו באיכות פצצה ומחר בצהריים אני יעלה תמונות של חלון הצד. טוב מספיק לחפור בשכל והנה כמה תמונות של המארז: הנה המארז מקדימה: הנה המארז מהצד ומאחורה: והנה הציוד שלי (לבינתיים): אם יש לכם הצעות למודינג אני ישמח לשמוע ביי בינתיים!!
פורסם 2006 באפריל 919 שנים לדעתי כל מודינג טוב יתחיל בעשיית חלון במארז ולבחור את הצבע הייחודי שיאיר אותו...כמובן לעשות סליבינג וכו..
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מחבר שלום לכם שוב היום סיימתי את חלון הצד שלי, אחריי שעתיים מפרכות של חיתוך ואחריי 6 דיסקיות!!(426) סיימתי ;D הנה כמה תמונות תגידו מה דעתכם.. הנה המארז עם הצורה משורטטת והדיסקיות חיתוך: [ הנה שלבי החיתוך: והנה התוצר!: טוב זהו לבינתיים מחר יהיו תמונות של חיתוך גג המארז .
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים לאאאאאאאאאאאא לא חלוןןןןןןןןןןןאיזה ביזבוז :'(חבל שלא עשית ציור בחיתוך משולב עם אור
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים אתה לא מבזבז זמן וזה טוב.עכשיו לגבי העבודה מה אני יגיד לך יצא לך עבודה יפה ונקיה קבל ח"ח.
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מאיפה קניתה הוולף שלך ? מה הוא המחיר שלו ? האם בא עם ציר גמיש ? כמה דיסקיות חיתוך יש בסט ? סלח לי על ההרבות בשאלות כי אני מתכנן לקנות אחד
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים מחבר קניתי את הוולף שלי בהום סנטר הוא בא עם בערך 30 דיסקיות אבל פשוטות ונשברות מהר והערכה כוללת ציר גמיש וזה עלה לי 170 שקל והוא עובד ממש טוב אני אומר שהוא שווה את המחיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.