עבור לתוכן

יש דרך לשלוח SMS מסלולרי למשתמש ICQ בלי שהוא ישלח לך SMS קודם?

Featured Replies

פורסם

אתה רק יודע את מספר האיסיקיו שלו. אגב, אם מישהו שולח לך SMS מאיסיקיו לסלולרי, תוכל להגיב אליו רק בכמה שעות הקרובות. אם תנסה להגיב אחרי כמה ימים מהסלולרי שלך, הוא לא יקבל את תגובתך על איסיקיו במחשב שלו.

פורסם

אתה עושה 555 ואז את המספר איסיקיו שאתה רוצה לשלוח לו את ההודעה...

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי. האם המספר אליו שולחים את ההודעה הוא 55512345 כאשר 12345 זה מספר האיסיקיו? או שתמיד שולחים רק ל-555 ואת מספר האיסיקיו כותבים בגוף ההודעה (בהתחלה? בסוף? שורה נפרדת?)

תודה על ההבהרה (אין לי כרגע סלולרי לבדוק לבד אז אשמח אם מישהו יכול לאמת את השיטה)

פורסם

אם אתה רוצה לשלוח למספר איסקיו 123456789 אז אתה רושם בפלאפון 555123456789....

פורסם
  • מחבר

לא עבד, אחי. ניסינו מאורנג' ומסלקום. אני על ICQ5.

אולי אתה מדבר על להגיב להודעה שקיבלת זה עתה בסלולרי ממישהו ב-ICQ. זה לא אותו דבר. אפשר להגיב לבנאדם מאיסיקיו רק בכמה דקות/שעות מזמן קבלת ההודעה בסלולרי.

פורסם

מוזר ביותר... עכשיו ניסיתי וזה הצליח !!

מפלאפון של פלאפון...

פורסם
  • מחבר

למישהו אחר פה זה עובד??

פורסם

לא ניסיתי עכשיו, אבל אני זוכר שכשניסיתי פעם זה עבד לי.

פורסם

לא ניסיתי עכשיו, אבל אני זוכר שכשניסיתי פעם זה עבד לי.

פלאפון סלקום או אורנ'ג ?!

פורסם

אפשר להגיב לבנאדם מאיסיקיו רק בכמה דקות/שעות מזמן קבלת ההודעה בסלולרי.

נו זה די ברור, מפני שזה תלוי IP ולא לפי מס' ה-ICQ.

פורסם
  • מחבר

אין שום קשר ל-IP.

א. אני יכול מחמישה מחשבים שונים ברשת פנימית (עם אותו IP חיצוני), כל אחד מספר איסיקיו אחר, לשלוח SMS לאנשים שונים והם יגיבו מהסלולרי בלי בעייה לאותו אחד מהחמישה איתו הם צריכים לתקשר כי התקשורת חוזרת לאיסיקיו למספר איסיקיו המסויים.

ב. ה-IP שלי סטטי כבר חודשים רבים ועדיין אי אפשר להגיב ל-SMS שלי אחרי כמה שעות מהטלפון הסלולרי בחזרה ל-ICQ. זה מיפוי דינמי ארעי.

בקיצור, SMS לא נשלח אל IP אף פעם... אין פורט מסויים שידוע לקבלת הודעות SMS ע"י קליינט או service בווינדוס. ה-SMS עובר המרה להודעה ב-ICQ ומגיע בפורט המקובל לקבלת הודעות ICQ.

פורסם

OK למדתי.

פורסם

נסה 456#######+

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים