פורסם 2006 באפריל 919 שנים זה נשמע קצת מוזר אבל תמיד עניין אותיהסרטים הנאצים והאופן שבו היהודי מוצג שםאז אני רוצה למצוא סרט נאצי (מתקופת מל"הע ה-2) ולנסות להביןאשמח אם תתנו לי שמות של סרטים כאלו ודרך להשיג אותםבתודה רבה תום
פורסם 2006 באפריל 919 שנים הפסנתרן רשימת שינדלר יש בערוצי ההיסטוריה כל מיני סרטים קצרים של שעה ככה שתוכל לראות
פורסם 2006 באפריל 919 שנים נראה לי שהוא מדבר על סרטים עם תכנים נאציים\אנטישמיים אמיתיים.לא סרטים על השואה.
פורסם 2006 באפריל 919 שנים מחבר נראה לי שהוא מדבר על סרטים עם תכנים נאציים\אנטישמיים אמיתיים.לא סרטים על השואה.בדיוק
פורסם 2006 באפריל 919 שנים אני חושב שבארכיון יד ושם יש סרטי תעמולה נאציים מקוריים של התקופה, תיצור איתם קשר בטלפון ותברר (גם אם אין אני בטוח שמישהו שם ידע לענות לך איפה אפשר להשיג)
פורסם 2006 באפריל 919 שנים אתה מתכוון לסרטי התעמולה הנאצים?ביד ושם (לא באתר, בירושליים), יש את הסרטים האלה, עם העכברים ומה לא.
פורסם 2006 באפריל 919 שנים אני מעריך שיש תוכניות תעוד של ערוץ ההיסטוריה האמריקאי בנושא הזה ואשר מסתובבות ברשת... צריך רק לחפש.
פורסם 2006 באפריל 919 שנים היחיד שאני מכירה, לא ראיתי אבל יודעת על כזה, זה סרט תעמולה מבויים ע"י גבלס והחבורה המבחילה שלו שנקרא Die venige Jude או "היהודי הנצחי".זה הסרט שאני מכירה מהתקופה ההיא, אם כי לא זה קשה למצוא אחרים, פשוט חפש בגוגל "Nazi propoganda" ותמצא מה שבא לך. חוצמזה, יש תנועות מודרניות כמו Blood and Honour ו-Stormfront, וגם חברת תקליטים שמקליטה מוזיקה נאצית בצורה בלעדית שקוראים לה Free Your Mind Records ואני מאמינה שהם מפיקים סרטים כאלו ואחרים, בנוסף למוזיקה ניאו-נאצית.
פורסם 2006 באפריל 919 שנים Vitnir,לפעמים הידע שלך בזה מעורר דאגה..מה רע בזה שאנשים יודעים יותר מאנשים אחרים?
פורסם 2006 באפריל 919 שנים כמובן שיש את "נצחון הרוח" וגם את "סרט ההמשך" שלו שאני לא זוכר את השם המדויק אבל זה בסגנון של "יום העצמאות"שניהם של לני ריפנשטהאל (תסלחו לי אם אני מאיית לא נכון) והם נחשבים הסרטי תעמולה נאצית ההכי ידועיםדווקא אנטישמיות אין שמה אבל זה סרטים שבאים להמחיש את עוצמתה וחשיבותה של המפלגה הנאציתנ.ב. הייתי מביא מידע יותר מדוייק אבל ויקיפדיה לא עובדת כרגע ואין לי כוח לחפש בכל האינטרנט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.