פורסם 2006 באפריל 1919 שנים בורג, אני לא מזלזל הבידע בטחוני שלךרגע, בעצם אני כן מזלזלמדוע אתה חושב שיש לך שמץ מהידע הבטחוני שיש לו?אתה ניזון מהתקשורת ועוד כל מיני אתרים עלומים והחלטת שאתה יודע יותר טוב?פתטי
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים בורג, אני לא מזלזל הבידע בטחוני שלךרגע, בעצם אני כן מזלזלמדוע אתה חושב שיש לך שמץ מהידע הבטחוני שיש לו?אתה ניזון מהתקשורת ועוד כל מיני אתרים עלומים והחלטת שאתה יודע יותר טוב?פתטי
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים כןלמערכת הבטחון/ממשלה יש הרבה שיקולים שאתה (ואני והתקשורת) לא מודעים אליהםאבל מה לך ולשיקולים?הרי מבחינתך על כל פיגוע נהרוג 10000 אנשיםעל כל קסאם נירה 1000 פגזים בשעהכשנגיע לגשר הבא כבר נעבור אותורק שאם זה היה תלוי בךלא בטוח שהיו נשארים גשרים
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים ^^^אתה נשמע כמו הדתיים הפנאטיים שמאמינים באופן עיוור במה שהרבי אומר, ואומרים שבטוח שיש אלוהים למעלה שיש לו את השיקולים שלו, ואל לנו לבקר אותו.
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים זה לא משנה איך אני נשמעבמקרה הזה, זה נכוןואני לא אומר שאסור לנו לבקר את המהלכים שלהםההפך, זה אפילו מאוד רצוי.אבל שוב, בשביל לבקר מהלך כלכלי (למשל) צריך להבין בכלכלה?צריך גם לדעת את כל הפרטים.את התוצאות גם לא רואים ישר, רואים אותם בטווח הארוךכך שקשה לבקר כרגע את המהלך הזה.אתה חושב שיש לך מספיק הבנה בבטחון ושאתה יודע את כל הפרטים?זה אחד הנושאים שלציבור אף פעם לא יהיו כל הפרטים לגביואני יודע שכבר לא מתפוצצים לנו נגמש"ים שםחיילים בקורס מכ"ים לא כורעים על הבירכיים ומחפשים איברים של חברים לנשק.אתה לא מבין את האינטרס שיש לישראל בהפרדה? אנחנו פה והם שם?בטח שלא, כי אם זה היה תלוי בךאנחנו היינו פה ושם והם כבר לא היו בעולם הזה.
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים תגידו, בת'רד הזה היה את הסרטון שבו מציגים את הכור בדימונה, או שזה היה בת'רד על הטילי יריחו?אני מחפש אותו כבר כמה דקות, ולא זוכר באיזה ת'רד. :-\
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים כן למערכת הבטחון/ממשלה יש הרבה שיקולים שאתה (ואני והתקשורת) לא מודעים אליהם אבל מה לך ולשיקולים? אני אגיד לך בדיוק מה השיקולים שלו. המשכורת והוולו הצמודה. ------ ועכשיו תיראו משהו מעניין: אני בטוח שממשלת ישראל לא תיתן למצב להתדרדר כך שאנחנו נהיה בסכנת השמדה אטומית מצד איראן. יש לישראל מספיק כח הרס גרעיני בשביל להרוג כל בנאדם במזרח התיכון יותר מפעם אחת. שתי הטענות הנ"ל כמובן לא מבוססת ומסתמכות על תחושות בטן. הראשונה טוענת שאנחנו לא נמצאים כרגע בסכנת השמדה אטומית מצד איראן, והשניה טוענת ששאר המזרח התיכון נמצא בסכנת השמדה אטומית מצד ישראל. מצב מאוד אופטימי, הא? : חבל רק שהוא מבוסס על בולשיט. הנה עוד טענה, הפעם שלי: יש לאיראן כבר יכולת גרעינית להשמיד את מדינת ישראל, והיא רק מחכה לרגע המתאים. בנוסף לזה, לפני מספר חודשים התגלתה תקלה בכור האטומי של ישראל, וכרגע אין לה כל יכולת לתגובה אטומית נגד מדינות אוייב. כמובן שהיא, בדיוק כמו הטענות הקודמות, לא מבוססות על כלום - אבל עדיין אין לך שום דבר להוכיח שהטענות הקודמות נכונות יותר ממנה. רק מה, אתה מעדיף לטמון את הראש בחול ולהגיד "יהיה בסדר".. "סמוך על סמוך, גבר גבר".
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים אני אגיד לך בדיוק מה השיקולים שלו.המשכורת והוולו הצמודה.אני לא אומר שאין כאלו שמחפשים את הג'ובאבל לא כולם כאלה.ורובם, אחרי שהם כבר מגיעים לג'וב הנחשק מנסים לבצע את מלאכתם על הצד הטוב ביותר.לשאר התגובה אני לא אתייחס כי אפילו אתה לא מאמין בזה
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים טוב, אתה אולי מאמין לזהואולי יש עוד כמה פרנואידים כאלה.אבל במציאות, איראן רחוקה מספר שנים מנשק גרעיני מבצעי על פי ההערכות הזהירות ביותר(אבל למה להקשיב למומחים שאפשר להקשיב לוובמסטר של אתר?)ובקשר לכח של ישראל, אם באמת הסיכון היה מידיזה בכלל לא משנה אם יש לנו או אין לנו פצצות גרעיניות (והרי זה ידוע לכולם שיש)כבר היינו תוקפים אותם עם כל מה שיש לנו(ולא רק אנחנו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.