עבור לתוכן

אין לנו מה לדאוג יותר מהגרעין האירני.

Featured Replies

• תגובות 153
  • צפיות 11.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

^^^

זה פתטי ועצוב! :-X

פורסם

וגם נכון כנראה...

פורסם

^^^

זה פתטי ועצוב! :-X

borg אני מציע אותך להיות שר הבטחון, וגם הרמטכ"ל.

פורסם

:xyxthumbs::jump::hat:

פורסם

בכלבים מתאבדים גם ישראל השתמשה בלבנון אם אני לא טועה... בכול מקרה, זה לא המצאה חדשה. (השתמשו בכלבים גם בWW2...)

בונאה איזה חרא אנשים!!! למה כלבים מה הם לא חיים?(אתה לא צוחק נכון זה נשמע לי הזוי אחושרמוטה :P)

ולעניין:ארה''ב תתקיף את איראן, כלומר השאלה היא לא אם,השאלה היא מתי .או שישראל תתקיף,הבעיה שלנו שלנוולות האלו יש

את השיהאב שלוש....בקיצור,לך למקלט,ותפלל שזה לפחות לא יכאב :P.כי כמו שאמרו בדיון קודם,לא מסתמכים בכלל על החץ.

ואני היחיד או שעוד אנשים בפורום כאן פשוט מתים לדפוק לנשיא אירן או מכה בפנים עם אלה? xD

פורסם

בורג יכול להיות שר התיירות

הוא יארגן לפלסטינים טיול החוצה :silly:

פורסם

בונאה איזה חרא אנשים!!! למה כלבים מה הם לא חיים?(אתה לא צוחק נכון זה נשמע לי הזוי אחושרמוטה :P)

ולעניין:ארה''ב תתקיף את איראן, כלומר השאלה היא לא אם,השאלה היא מתי .או שישראל תתקיף,הבעיה שלנו שלנוולות האלו יש

את השיהאב שלוש....בקיצור,לך למקלט,ותפלל שזה לפחות לא יכאב :P.כי כמו שאמרו בדיון קודם,לא מסתמכים בכלל על החץ.

ואני היחיד או שעוד אנשים בפורום כאן פשוט מתים לדפוק לנשיא אירן או מכה בפנים עם אלה? xD

זה לא ישנה, אנחנו בכל זאת עומדים למות.

אני לא רוצה למות. :'( :'(

פורסם

זה לא ישנה, אנחנו בכל זאת עומדים למות.

אני לא רוצה למות. :'( :'(

:screwy:

פורסם

:screwy:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.ראסמי אבל,ב''ה הכל יהיה בסדר.ארה''ב תזיין אתם עם טילי שיוט,תכתוש אותם,וגם אם יזרקו שיהשאב שלוש לפה,

אני גר ברמת גן,ופה כלום לא קורה,אז היה נעים להכיר אותכם חברה את אחלה אנשים XDDDDDDDDD :D:silly:

פורסם

מה לגבי משרת ראש הממשלה? ::)

פורסם

עוד יותר טוב :P:D

פורסם

כל-כך מתאים ל-Borg.

בקשר למה שכתבתי בהודעה הקודמת: תודו שזה מפחיד לחשוב שאם נזרקת לפה פצצה גרעינית, חצי מהמדינה נמחקת.

למרות שאני יודע כמעט בוודאות שהם לא יזרקו פצצה גרעינית, זה עדיין מפחיד.

פורסם

למרות שאני יודע כמעט בוודאות שהם לא יזרקו פצצה גרעינית, זה עדיין מפחיד.

כמעט בוודאות? :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים