עבור לתוכן

מחשב חדש ב1K

Featured Replies

פורסם

אז ככה דוד שלי צריך מחשב לגלישה, משחקי פלאש, אימיילים ווורד....

עכשיו הציעו לו הצעה של אתלון XP ולוח של ECS (בטח משהו זול טילים) 256 ראם(שאילהם הוא יוסיף עוד 256 שיש לו)....דיסק של 40 גיגה...צורב (CD-RW)..ובטח כרטיס מסך מובנה/מעפן.

כל המחשב הזה ב1000 שקל....האם שווה?....

המחשב מיועד להיות מחשב של בנות...ICQ וכאלה....השאלה האם שווה להביא כזה....שלא יתקע ויעשה בעיות....

עכשיו הוא צריך מחשב למוזיקה והוא מסתפק בנתיים במה שיש לו כרגע (P4 2.4 לוח משהו של MSI ו256, המערכת נקנתה באייבורי) והוא יפנק את המחשב שלו גיגה ראם...

השאלה ברורה?

פורסם

לא!!! השאלה לא ברורה

אבל אם השאלה אם זה שווה אלף שקל אז לא!!!

שיקנה איזה מחשב יד שנייה AMD BARTON או משהו כזה..... תתיעץ בפורום יד שנייה!!!

פורסם
  • מחבר

לא!!! השאלה לא ברורה

אבל אם השאלה אם זה שווה אלף שקל אז לא!!!

שיקנה איזה מחשב יד שנייה AMD BARTON או משהו כזה..... תתיעץ בפורום יד שנייה!!!

אמא שלו נגד יד שניה....

אני שואל אם המחשב יחזיק את התוכנות הנ"ל??..

פורסם

למה ישר לשלול? מחשב ב1000 זה לא רע בכלל אם יש לו צורב או דברים קטנים כמו פלופי זה יועיל מאוד ויפחית עוד יותר את הסכום הסופי.

athlon xp 2800(לפחות)+512MB לוח אומנם לא משהו ובטח כרטיס מובנה אבל ב1000 מחשב חדש+ אחריות לפי דעתי לאיסיקיו וורד ושטויות של בנות זה מספיק בהחלט..

ותאמין לי בהחלט לא מחשב חלש אפילו לא למשחקים אם אתה מוסיף לו כרטיס מסך טוב אפילו שלא צריך!

פורסם

ותאמין לי בהחלט לא מחשב חלש אפילו לא למשחקים אם אתה מוסיף לו כרטיס מסך טוב אפילו שלא צריך!

:kopfpatsch:

איפה תכניס כרטיס מסך נורמלי או אפילו זבל בתקציב הזה ?!

פורסם

אתה לא אמור להכניס שום כרטיס מסך למפרט הזה יש כרטיס מסך מובנה על הלוח.

תקרא למה המחשב מיועד אני יצאתי מתוך נקודת הנחה שאם ובמקרה מישהו בעתיד הקרוב יתחיל לשחק משחקים ותוסיף למחשב הזה כרטיס מסך טוב תקבל מחשב למשחקים כמו כל מחשב אחר.

בזמן הזה המחשב בא מוכן ב1000 ש"ח עם כרטיס מסך מובנה אתה לא אמור להוסיף כרטיס מסך בתקציב כזה!

פורסם

שייקנה יד שנייה נחמד ויתחדש!!!

פורסם

ירון זה מפרט בסדר גמור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים