עבור לתוכן

2 בעיות ברשת ביתית מבוססת נתב EDIMAX

Featured Replies

פורסם

א. הבעיה הראשונה הפשוטה:

הגדרתי רשת והכל אך איני יכול להכנס מהמחשב המשני אל המחשב הראשי אך ביכולתי להיכנס מהמחשב הראשי למשני....

ב.הבעיה השניה-

אני לקוח אינטרנט זהב עם רשת וראוטר כנ"ל בזמן האחרון יש לי קצב הורדה איטי להחריד מאימיול(המהירות העלאה גוברת על המהירות הורדה לשם השוואה) ומשרתי FTP (מהירות ההתחברות לשרתים איטית להחריד ובנוסף המהירויות נעות בין 1-3KBs

*הערה1: לפני מספר חודשים הייתה לי את הבעיה הנ"ל אך הוספתי בלוח הבקרה של הראוטר במסך שם המשתמש את הפקודה %bypass ומאז המהירויות הורדה השתפרו אך הבעית הורדה חזרה.

*הערה2: אין אם מי לדבר באינטרנט זהב על רשתות, מנסיון.

בתודה,

אוריאל.

פורסם

תפעיל את אשף הגדרות הרשת בשני המחשבים ברשת שלך, ותגדיר מחדש עם ההגדרות הנכונות.

פתחת פורטים לEMULE? אם לא, תקרא באתר www.portforward.com

פורסם

[ltr]about not being able to access one comp from the other, go the one you can't access and check the firewall settings, if you use the router/other software firewall disable it all together.

look for "File and Printer Sharing" under "Exceptions" and make sure it's checked, also if your in the area jump to "Advance" and enable all the ICMP commands.

windows should really come with an 'Invert Defaults' button...[/ltr]

פורסם
  • מחבר

תודה רבה/Thank you

באשר לבעיה באימיול, אני משתמש בגרסא הבינלאומית פתתחתי את הפורטים הרצויים יש לי HIGH ID הבעיה היא המהירות אולי יש הגדרה מיוחדת שנסתרה מעיני?....

(נ.ב יש לי רוחב פס 1.5MB, האמת רק הגלישה מהירה חוץ מזה פינגים בסביבות 100-200 , והורדה גרועה מכל המקורות ברשת)

פורסם

אם יש לך HIGH ID אז תוודא שאתה מתחבר לשרתים עם הרבה משתמשים והרבה קבצים. כמו כן, תנסה להעלות את הגבלות מספר החיבורים ותוודא שיחס ההורדה-העלאה שלך הוא מקסימלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים