פורסם 2006 באפריל 819 שנים הלוח הנ"ל תומך RDRAM. בביוס של הלוח יש כותרת שנקראת extended options אבל אי אפשר להיכנס אליה. אני יודע שבלוחות של אינטל האוברקלוק מבוטל ובכלל לא קיים האם יש דרך להגיע לאפשרויות האלו ולפחות לגעת בהגדרות של הזכרונות? נ.ב בחוברת של הלוח בנושא הג'מפרים לא קיים שום דבר שמדברת על הגדרות מורחבות אבל ההגדרה הזאת קיימת וכמעט בטוח שיש דרך לפתוח אותה.
פורסם 2006 באפריל 819 שנים בלוחות של אינטל אין אופציה בכלל לאוברקלוק, או שיש 4%.בלוח הנ"ל אין בכלל אופציהכולל אופציה לשינוי כל דבר שקשור במעבד וזכרון
פורסם 2006 באפריל 819 שנים מחבר חשבתי שבגלל שיש את האופציה הזאת והיא מוסתרת אז אפשר לקצר ג'אמפר והאופציה תיפתח.תודה בכל מקרה ליאור!
פורסם 2006 באפריל 919 שנים מחבר הבנאדם בכל מקרה לא מתכנן להישאר עם הלוח הזה ובטח לא עם הזכרונות המעאפנים האלו האם יש דרך להשיג את הביוס הזה מאיפשהו?לא מומלץ בכלל? יש יותר סיכונים לכשל מבביוס "אמיתי" הכוונה מאושר ע"י אינטל?האם הביוס החדש יפתח יכולות אוברקלוק? אם כן הבנאדם מוכן לנסות...
פורסם 2006 באפריל 919 שנים מחבר :s05: חבל דווקא הייתה בי תקווה שאולי כן יהיה אפשר לעשות עם הלוח העלוב הזה משהו טוב תודה בכל מקרה אני ינסה לחפש בכל אופן...
פורסם 2006 באפריל 919 שנים אם אני זוכר נכון מהD850GB הישן שלי - צריך לשחק עם אחד הגמפרים כדי להגיע לEXTENED OPTIONS בכל מקרה אני לא ראיתי שם אפשרויות לאובר או משהו מיוחד שצריך להתאמץ בשבילו - אני אנסה למצוא את החוברת יותר מאוחר כדי לחפש שוב.*אני יוצא מתוך נקודת הנחה שהלוחות שלנו די דומים.
פורסם 2006 באפריל 919 שנים מחבר אולי זה יפתיע אותך אבל לי עדיין יש את החוברת בכל מקרה לא רשום באיזה ג'אמפר צריך לשחק.וגם לי מוזר שיש אפשרות כזאת והיא מוחבאת!
פורסם 2006 באפריל 919 שנים מחבר לא רוצים שאני ישחק עם זה? שיורידו את האפשרות הזאת בכלל מהתפריט.בכל מקרה לא נראה לי שיש ג'אמפר שיעזור בקטע של ההגדרות אבל אם מישהו בכל זאת מכיר...
פורסם 2006 באפריל 919 שנים לא רוצים שאני ישחק עם זה? שיורידו את האפשרות הזאת בכלל מהתפריט. הם מתגרים בך חחחח "הנה תראה יש לנו ולא ניתן לך נה נה נה" :lol: אני בטוח שיש להם את הסיבות שלהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.