עבור לתוכן

משחק הכי טוב

Featured Replies

פורסם

מה לדעתכם המשחק בכי טוב שיצא אי פעם? (אני חושב ש-GTA3 מי שחושב כמוני שיצור איתי קשר)

• תגובות 32
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מוכן להתערב (בלי לבדוק) שהיו לא מעט ת'רדים כאלה, ולרובם היו כותרות נורמאליות (רמז!!!)...

אבל מאחר ולא השתתפתי בהם, אני אביע את דעתי כאן:

המשחקים שהכי אהבתי (אלה רק המשחקים שקופצים לי לראש עכשיו... אני לא רוצה לקפח אף משחק) הם:

Settlers 2

Kyrandia 3

Populous 3

Dungeon Keeper 2

Warcraft 2

Starcraft

UNREAL TOURNAMENT

Heroes Of Might & Magic 2

ולא חסרים עוד...

פורסם

Quake 1... ;D

גם על Rocket Arena III אני חולה.

UT2K3 בהחלט נראה מבטיח מהדמו.

ונראה לי ש-WarCraft III זה המשחק הראשון שאיי פעם עקבתי אחרי העלילה.. :D

פורסם

Quake 1... ;D

גם על Rocket Arena III אני חולה.

UT2K3 בהחלט נראה מבטיח מהדמו.

ונראה לי ש-WarCraft III זה המשחק הראשון שאיי פעם עקבתי אחרי העלילה.. :D

פורסם

אני מוכן להתערב (בלי לבדוק) שהיו לא מעט ת'רדים כאלה, ולרובם היו כותרות נורמאליות (רמז!!!)...

אבל מאחר ולא השתתפתי בהם, אני אביע את דעתי כאן:

המשחקים שהכי אהבתי (אלה רק המשחקים שקופצים לי לראש עכשיו... אני לא רוצה לקפח אף משחק) הם:

Settlers 2

Kyrandia 3

Populous 3

Dungeon Keeper 2

Warcraft 2

StarcraftUNREAL TOURNAMENT

Heroes Of Might & Magic 2

ולא חסרים עוד...

:funn::funn:

פורסם

עד עכשיו הכי נהנתי ממקס פיין עם העלילה הכי טובה שראיתי שמעתי אבל מצד שני מחר אני אקבל את המשחק מאפיה שהוא דיי דומה ל מקס פיין

פורסם

גם אני אהבתי מאוד את מקס פיין וגם את דיאבלו 2 כי זה בדיוק לא יותר מדי מסובך אבל בכל זאת מעבר ללכת ולהרביץ\לירות

את GTA 3 דווקא לא אהבתי כי הגעתי למסקנה שזה יותר משחק נהיגה מאקשן. אם אתה רוצה לשחק אקשן שחק MOHAA MAX PAYNE SOF וכו'. אם אתה רוצה לנסוע קח NFS או משהו כזה אבל לשלב אותם ביחד יוצא כלום, רוב הזמן אתה רק מחפש לאן אתה מגיע ומתאמץ לא להכנס במכונית מולך.

GTA2 היה כיף בגלל ההרס ההמוני

פורסם

פלאש פויינט ;D

פורסם

אין על העלילה של MAFIA ...

פורסם

צודק.

אבל לאחר שיצא Unreal Tournament 2003 עם כל המפות שלו ואפשרויות המשחק שלו וכו'

הוא יהיה המלך.

אני כבר רואה את כל ה Game Of The Year-ים...

פורסם

לדעתי הירוס 4

סתם ;D (אבל הוא השני הכי טוב)

הרשימה שלי:

1-מאפיה (למרות שלא שיקחתי בזה בכלל אבל לפי הביקורות והתמונות אני קונה אותו על בטוח והוא אמור להיות יותר טוב מGTA3 [שהזכרת])

2-הירוס 4 (לא יודע, אהבתי מאוד את המשחק ואת הקול המצוין! פשוט חוייה, משחק ארוך, לא קל וסוף סוף יוצא המולטי, אם מישהו רוצה לשחק אז סבבות)

3-MOHAA (כבר 4 חודשים אני חורש על המשחק והמולטי, עברתי בכל הרמות ואני שובר כל אחד ברשת- מי שרוצה לשחק ממש לא כידאי לו לראות איזה פרפקט אני עושה לו)

4- מקס פיין, (פשוט אפשר להתחבר לעלילה המפחידה, משחקיות מהנה מצוינת, אפק הבלי טיים אחלה!)

5-דספרדוס (בדיוק מה שכל חכם ואוהב לפתור חידות צריך! לחרוש על השלבים הקשים, סירטונים מענינים, אתה נשאר בעלילה עד הסוף, משחק ארוך... וגרפיקה די טוב (יחסית לזמנו של המשחק)

6- כל סידרת קומנדוס* (אין לי כח להסביר, משהו כמו דספרדוס)

פורסם

Deus Ex. המשחק הכי טוב אי פעם, נקודה.

פורסם

1. Desperados+Commandos 2(כמו שmarking אמר, המשחקים פשוט ממכרים, במיוחד הדספרדוס

אחד משני המשחקים הכי טובים ששיחקתי ושמשכו אותי הכי הרבה. לגבי Commandos לא צריך להסביר)

2. Warlords-Battlecry (תתפלא, אבל אני מאוד אהבתי את המשחק, מאוד אהבתי. האסטרטגיה הכי

טובה ששיחקתי בה אי פעם)

3. Half-Life+Opposing Force (כל מלה מיותרת)

4. Ut, warcraft 3, gta3,q3,sof1+2

פורסם

battle field 1942 1

2 MAX P

3 MAFIA

4 GTA 3

פורסם

1. HALF LIFE

2.Deus Ex

3. STARCRAFT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים