פורסם 2006 באפריל 819 שנים שלום,שמעתי על אפשרות כזאתהאם קיימת?אם כן איך עושים את זה ואח"כ מתקינים xp זה טוב יותר מפירמוט בעזרת הדיסק של xp ??
פורסם 2006 באפריל 819 שנים Low Level Format מזמן לא נכלל בביוסיםהיום הוא אפשרי רק עם תוכנות מסוימותאם לדיסק אין בעיות, הפרמוט של XP מספיק.
פורסם 2006 באפריל 819 שנים מחבר אז זהו שלא!!חבר שלי ניסה לפרמט והדיסק לא מתפרמט (משמיע קולות של שטיח פרסי)אולי נדפק :-\1. האם כדאי לעשות לו llf לפני שנקבע את מותו?? - אם כן עם אלו תוכנות??2. האם ניתן לפרמט לא עם הדיסק של ה xp - אולי יש פירמוטים יותר "חזקים"?? - שוב תנו לי תוכנותבתודה מראש לעוזרים
פורסם 2006 באפריל 819 שנים היה פעם דבר כזה אבל היום אין.אני לא הייתי בוטח בכונן קולני בתור הכונן של מערכת ההפעלה בכל מקרה.
פורסם 2006 באפריל 819 שנים אני יכול להמליץ רק על MHDDומי שאמר שאי אשפר להחזיר לחיים דיסק מת: לעתים באמת אפשר להחזיר דיסק מת לחיים - בדוק.
פורסם 2006 באפריל 819 שנים אני תמיד מפרמט דרך הביוס !! הולכים לתפרטי של BOOT שמה מוריםד את כל הכוננים משאירים רק אחד שהוא הCD... רסט, מכניס CD של וינדוס והכל עובד טוב ויפה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.