פורסם 2006 באפריל 819 שנים שלום,אני לא מצליח להגדיר את הXP כברירת מחדל בעליית המחשב...כתוב בhelp שצריך לכתוב בטרמינל boot-admin.יש לי אובונטו 6.06תודה מראש,עידו.
פורסם 2006 באפריל 819 שנים או , אם אתה רוצה לעשות את זה בשיטת "עשה זאת בעצמך"ב /boot/grub/menu.lst יש שורה של default=0 שנה אותה ל default=1(במידה ו1 זה הערך של וינדוס, ולא של ממטסט או משהו)
פורסם 2006 באפריל 919 שנים מחבר זה אומר לי שאין לי גישה,ואני מחובר על המשתמש שיצרתי בהתקנה...יכול להיות שאני צריך להעביר את המשתמש שלי לקבוצה admin במקום שהוא יהיה בקבוצה ido?
פורסם 2006 באפריל 919 שנים זה אומר לי שאין לי גישה,ואני מחובר על המשתמש שיצרתי בהתקנה...יכול להיות שאני צריך להעביר את המשתמש שלי לקבוצה admin במקום שהוא יהיה בקבוצה ido?אתה צריך לערוך את הקובץ כ root (משתמש שורש, עם גישה מלאה למערכת)באוובנטו הגישה לרוט דרך su (תוכנית לשינוי משתמש מתוך מעטפת רצה) נחסמה מטעמי ביטחון , ויש להשתמש ב sudoכלומר, בשביל לערוך את את menu.lst מריצים :sudo gedit /boot/grub/menu.lst כמובן שאפשר להשתמש בכל עורך אחר מלבד gedit
פורסם 2006 באפריל 919 שנים nim גם אני רוצה לשנות את סדר הבוטאני יעלה קובץ יותר מאוחראם תוכל להסביר ברמת הנוב מה צריך לעשות אודה לך מאוד
פורסם 2006 באפריל 919 שנים בעיקרון, או לשנות את הסדר בקובץ עצמו או כמו שמישהו הסביר פה לשנות את המספר
פורסם 2006 באפריל 919 שנים תתפלא אבל הצלחתי להתחבר מהממשק הגרפי אחרי ששיחקתי קצת עם ההגדרותאל תעשה את זה אף פעם!זה מאוד מאוד מאוד לא מומלץ להריץ את X כ root
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים sudo gedit /boot/grub/menu.lst nim^^^kingצריך פשוט להכניס את הפקודה לטרמינלולבחור ערך מתאיםבמקרה של אובנטו אצלי בכל אופן זה יוצא 8בגלל שבאובונטו יש עוד כמה אופציות להעלות את המערכתויוצא שווינדוס זה מספר 8(אצלי)
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים אל תעשה את זה אף פעם!זה מאוד מאוד מאוד לא מומלץ להריץ את X כ rootתתפלא, אבל X רץ כroot בכל מקרה.ps aux | grep X | grep bin
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.