עבור לתוכן

אוזניותתת!!!בבקשה דחוףףף

Featured Replies

פורסם

שלוםםםם דבר ראשון אני חדששש פה וזה נראה לי פורום מצוין ושעוזרים פה תמיד.

דבר שני אני מחפש אוזניות לנגן שלי קניתי iriver H-10 של 6 גיגה והאוזניות שמקבלים איתו הם גרועות!!!

עכשיו אני מחפש אוזניות טובות של עד 150 שקל.רצוי אוזניות כפתור שנכנסות לתוך האוזן ולא פתוחות או אוזניות קשת ושיהיה להם באס טוב ושיהיה צליל טוב!!!

דבר שני מישהוא יודע למה הסאונד באייריבר חלש???ואם קיבלתי דיסק של iriver+ אז יש לי גרסה אירופית או אמריקאית??

ומישהוא הציע לי אוזניות של ipod שהם גם נכנסות לתוך האוזן

http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad1.php?CatID=3&SubCatID=2&SalesID=15617

הם טובות??הם יתאימו לנגן שלי??

שבת שלום לכולם.

פורסם
  • מחבר

כך נראות האוזניות

[attachment deleted by admin]

פורסם

קרא את חוקי הפורום.

אסור לפרסם שתי הודעות ברצף :nono:

ובקשר לשאלה שלך אני חושב שסנהייזר MX550 יהיו טובות בשבילך

פורסם

יש לך MX400 מהנגן

הן ממש לא גרועות

ואם הן גרועות בשבילך אז MX550 יהיו פחות או יותר אותו דבר

מה שהמליצו לך נחמד אבל יש טובים יותר

כמו CX300 של סנהייזר או אוזניות INEAR של קריאטיב

פורסם
  • מחבר

האוזניות האלו CX300 הם יקרות מאוד 400 שקל אני מחפש משהוא עד ל 150 ומה שראיתי ב100 שקל הם הכי טובות שמצאתי.

ותודה על העזרה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

עכשיו מצאתי בebay אוזניות של Spark Plug Koss ב-15 דולר עם משלוח!!!

מה עדיף האוזניות שיש למעלה או של ה-Koss???

:bash:

פורסם

האוזניות האלו CX300 הם יקרות מאוד 400 שקל אני מחפש משהוא עד ל 150 ומה שראיתי ב100 שקל הם הכי טובות שמצאתי.

ותודה על העזרה :xyxthumbs:

http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10279

CX300 ב 400 שקל ?? איפה ?? פה יש מחיר הרבה יותר שפוי ואני חושב שזה גם במלאי.

שווה בדיקה ?

פורסם

איפה מצאת ב400?

הלכת לחנות הכי יקרה?

פורסם
  • מחבר

נראה לי אני בסוף יזמין דרך ebay את האוזניות Koss Spark Plug הם עולות שם 20 דולר עם משלוח!!!ויש גם ב-15 דולר עם משלוח!!!

מישהוא יכול להגיד לי אם הם טובות?!?

שומעים בהם באסים חזק??ואיך האיכות צליל??

פורסם

קחי מרחק מהספרק פלג, בגלל האוזניות תעלה של קוס לא משו, בקשר לאוזניתו אחרות שלהם זה כבר עולם אחר......

תיראי, הMX400 מצויינתו אבל יכול להיתו שאת לא אוהבת את הסגנון של SENNEHISER או ששיחקת עם האקוליזר ובגלל זה גם את לא שומעת גבוה- כי את אמורה לשמוע בסדר גמור ולא חלש, הייתי ממליץ לבדוק את האקוליזר, ובקשר לאוניות, אם לא סנייסר אז אפשר אחד מהדגמים של סוני, אני לא אוהב את הסאונד של קריאטיב באוזניות

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון אחי אני גבר לא אישה חחחח

דבר שני ראיתי תגובות שהאוזניות של קוס דווקא מצוינות...!!!ומה עם האוזניות ששמתי להם תמונה למעלה?!?הם טובות ושוות 100 שקל?!?

דבר שלישי מישהוא יודע איך לכוון באייריביר h-10 את ה- srs wow ואת ה-custom eq בשביל שישמעו יותר חזק וטוב?!?!אני האמת לא אהבתי את ה-srs wow שומעים בו חלשששש מאודד...!!

ודבר רביעי ראיתי שאצלי הגרסה במכשיר היא זאת eu 1.10 זה אומר שהיא טובה???ואם קיבלתי עם הנגן את התוכנה iriver + זה אומר שהגרסה שלי היא אמריקאית או אירופית?!?כי הבנתי שהגרסה האירופית יותר טובה ושומעים בה גם יותר חזק...!!!

פורסם

דבר ראשון סליחה על הטעות, עכשיו נדבר אליך בלשון זכר...

הגירסא שיש לך היא גירסא אירופאית ובגלל שאי אפשר להתקין גירסא ארופאית על מכשיר אמריקראי משמע מכן שיש לך מכשיר אירופאי, עכשיו, דווקא הגירסא האירופאית היא הנמוכה אתה צריך להתקין את הקוריאנית!

ובקשר לאוזניות, כמו שאתה יכול לראות למטה גם אני משתמש באוזניתו קוס אבל אלו אוזניות קשת שבהן קוס באמת שוות אבל באוזניות תעלה ידוע שקוס לא משהו בכלל

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לשלוח לי לינק לגרסה הקוראנית???ואיך אני מתקין אותה אני פשוט חדש בקטע הזה חחחח אז סליחה על ההטרדות ותודה על העזרה.

פורסם
  • מחבר

שכחתי עוד משהוא...מישהוא יודע איך לכוון באייריביר h-10 את ה- srs wow ואת ה-custom eq בשביל שישמעו יותר חזק וטוב?!?!אני האמת לא אהבתי את ה-srs wow שומעים בו חלשששש מאודד...!!או שהוא לא מכוון טוב או שבאמת שומעים בו חלש.

פורסם

אתה פשוט יכול להחזיר את האוקוליזר לNORMAL , אתה יכול לחפש באתר של IRIVER פשוט אני לא מומחה כ"כ לענייני H10 לי יש H320

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים