עבור לתוכן

צריך חוות דעת על מ"ס לוחות אם ל amd

Featured Replies

פורסם

Msi K7N420 PRO NFORCE

או

ECS K7VTA V3 KT 333

או

ELITEGROUP K7S5A v3.0c

או

Gigabyte GA-7VTX-H PLUS 266A AMD

אני רוצה בבקשה שתביאו את דעתכם על שלושת הלוחות הראשונים אני לא מתכנן אובר קלוק לכן אני חושב שלוחות של אביט ואפוקס יהיו די ביזבוז של כסף

תודה מראש לעונים :biggthumpup:

פורסם

coolspot, אם היית תורח לקרא את הסטיקים בראש הפורום היית שם לב שהקהילה כאן היא לא עדר עם דיעה אחת, אלא לכל אדם יש דיעה משלו. אנא, בחר כותרת כללית יותר שלא פונה למשתמשי הפורום והקהילה כיישות אחת.

בנתיים, הת'רד נשאר פתוח.

פורסם
  • מחבר

שיניתי את הכותרת

ואני יודע שיש דעות שונות אבל אני רוצה לדעת דעה של עוד מישהו

ואת הלוחות הספציפים שאני רוצה עליהם דעה לא ממש מצאתי בפורמים על הגיגה בייט מצאתי משהו בגלל זה לא שאלתי עליו

פורסם

Msi K7N420 PRO NFORCE

או

ECS K7VTA V3 KT 333

או

ELITEGROUP K7S5A v3.0c

או

Gigabyte GA-7VTX-H PLUS 266A AMD

אני רוצה בבקשה שתביאו את דעתכם על שלושת הלוחות הראשונים אני לא מתכנן אובר קלוק לכן אני חושב שלוחות של אביט ואפוקס יהיו די ביזבוז של כסף

תודה מראש לעונים :biggthumpup:

הלוחות לדעתי באותו רמת מחיר אבל שונים בדברים רבים

הלוח הראשון יציב וטוב אבל תומך בזיכרונות 266 (ם זה חשוב לך)

בלוח השני יש בעיה של חברה לא איכותית בכלל אבל יש תמיכה בזיכרונות 333 ועוד כמה פיצרים (הלוח הכי לא מומלץ לדעתי)

את השלישי אני לא מכיר

לגביי ה4 האמת שהוא לוח דיי ישן אבל הוא מאוד יציב ותומך בזיכרונות 266

תגיד לנו את התצקציב והדרשות מהלוח אם ונמצא לך אולי לוחות חדשים וטובים יותר

עריכה:גם השלישי לא מומלץ ולפי רמת המחיר של הלוחת שחיפשת אני יכול להמליץ לך על האביטKXR333

פורסם
  • מחבר

לא אכפת לי שהוא תומך רק בזיכרונות 266 כי אני לא מתכננן אובר קלוק אז אני ישתמש בזיכרונות 2100 אני לא חושב שיהיה כזה הבדל בינם לבין ה 2700 בביצועים וחוץ השימושים של המחשב הם בעיקר סרטים מוזיקה אינטרנט ועוד כל מיני תוכנות מישחקים אני כמעט ולא משחק.

אני אולי ילך על ה msi ואני רוצה לדעת בערך כמה אחוז של המעבד יקח הכרטיס מסך

פורסם

לך על ה nForce.

הוא יציב טוב מהיר (כולם פה בערך בעלי אותה רמת ביצועים). יש לו כרטיס קול איכותי וכרטיס מסך מובנה אם זה חשוב לך (מפאת חוסר תקציב או חוסר צורך במשהו חזק יותר). והוא לא מבוסס VIA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים