פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים לדוגמא xp 2000+ עובד במהירות שעון של 1600mhz.השאלה שלי היא האם הוא "מטייל" לפי צורכי המערכת (או מכל סיבה שהיא) בין 1600-2000?
פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים אתה מעדיף את כל הסיפור או רוצה את זה בקיצור? בקיצור? לא.כל הסיפור? המעבדים של AMD, בניגוד למעבדי אינטל, המספר שלהם הוא לא מייצג את כמות המה"צים שלהם. כך שXP2000 הוא 1.67 ג'יגה וכו..
פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים לפי דעתי זה כול העיקרון של AMD כי ברוב המקרים AMD מביסה את אינטל אפילו במגההרצים יותר גבוהים (באינטל)הפלוס (+) ב ATHLON מסמל שהוא מסוגל להגיע לביצועים יותר טובים מהמגהרצים שיש לו ובגלל זה AMD מיתחממים יותר מאינטל.זו התאוריה שלי ואני חושב שהיא נכונה ואף אחד לא יכול לפסול אותה כי אף אחד לא יודע בדיוק מה עומד מאחורי AMD
פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים הפלוס (+) ב ATHLON מסמל שהוא מסוגל להגיע לביצועים יותר טובים מהמגהרצים שיש לו ובגלל זה AMD מיתחממים יותר מאינטל. :lol: זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי בזמן האחרון.
פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים הפלוס (+) ב ATHLON מסמל שהוא מסוגל להגיע לביצועים יותר טובים מהמגהרצים שיש לו ובגלל זה AMD מיתחממים יותר מאינטל. אתה, כתאורטיקן, מתכוון להסביר לנו, הנחותים, למה זה נכון? או שאין לך מושג וסתם כתבת את זה? :bash:
פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים הסברים לדבריו של idd נמצא מתחת לחתימה של הפרופיל שלו נ.ב אחי התאוריות שלך לא מאוד מוצלחות
פורסם 2002 בספטמבר 2023 שנים idd - אני לא רוצה לחשוב אפילו מאיפה הוצאת את השטות הזאתי, אם אתה לא יודע אל תעלה לפה תאוריות.וענו לו כבר, אין צורך ב-Spam.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.