פורסם 2006 באפריל 619 שנים בכל פעם שאני לוחץ על איזשהוא כפתור כגון דף הבית הקודם או רושם כתובת אינטרנט מופיעה לי הודעה שהיישום לא נמצא אין לי מושג למה איך אני מתקן את זה?
פורסם 2006 באפריל 619 שנים היישום לא נמצא?אולי בעית תוכנה...הת'ראד הזה יעבור כנראה לפורום תוכנה אבל -מהי מערכת ההפעלה שלך? באיזה דפדפן אתה משתמש?אם כתוב "אתר האינטרנט לא נמצא" אז יש בעיה בזיהוי החיבור לאינטרנט ע"י הדפדפן\ החיבור לאינטרנט.
פורסם 2006 באפריל 719 שנים מחבר אני משתמש ב-WINDOWS XP PRO וב-IE6 וכתוב לי שהיישום לא נמצא לא אתר האינטרנט לא נמצא
פורסם 2006 באפריל 719 שנים תנסה את זה כנס ל"כלים - אפשרויות אינטרנט" תחת הלשונית "תוכניות" תלחץ על RESET WEB SETTINGS שאין לי מושג איך קוראים לזה בדיוק בעברית אבל משהו עם ברירת מחדל , או איפוס , זה כפתור שיש שם למטה תן אישור סגור ופתח מחדש את IE6 עבד ? יופי, אני ממליץ לך בכל מקרה לעבור ל FFOX לא עבד ? ראה המלצה קודמת
פורסם 2006 באפריל 719 שנים מחבר זה לא הצליח ואני לא יכול להתקין פיירפוקס כי גם אף לינק לא עובד לי כולל לינק ההורדה של פיירפוקס
פורסם 2006 באפריל 719 שנים כלים אפשרויות אינטרנטמחק קבציםמחק קוקיזהגדרות -- הצג אובייקטים -- תמחק משם את הכלאישור (הגדרות)אפס את כל מה שאתה יכול לברירת מחדל (אבטחה, פרטיות, מתקדם וכו')כנס למתקדםאחרי שאיפסת לברירת מחדל, חפש ברשימה, תחת קטגוריית "דפדוף" משהו שנקרא "אפשר הרחבות דפדפן צד שלישי"אם זה באנגלית אז enable 3rd party browser extensions בטל את האפשרות הזאת , שים לב שזה יבטל לך פלאגינים וסרגלי כלים שאולי אתה כן משתמש בהם, אבל לא נורא.אישורסגור IEפתח IEיש שיפור ?אם כל זה לא עבד :חפש קובץ במחשב שנקרא IE.INF הוא צריך להיות תחת WINDOWS/INF בד"כ.תן עליו קליק ימני ובחר ב"התקן"אתה צריך דיסק של XP בשביל זה, עדיף של SP2 אם זאת הגרסא שמותקנת לך במחשבאחרי שלחצת התקן - הוא ישאל אותך מאיפה להעתיק קבצים, תפנה אותו לדיסק שהכנסת כמובן.לא עזר ? spybot וכו'תעיין גם במדריך הזה : המדריך לתחזקת המחשבמה שיותר רלוונטי אליך שם זה הקטעים שמדברים על תוכנות אנטי רוגלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.