פורסם 2006 באפריל 1019 שנים שנוא יש לכם יותר מדי השליות אני מכיר מספיק יהודים שגרים בחול מצויין ואף אחד לא רודף אותם אתם חיים בפרנויה תמידיתבקרוב אני יהיה שם ואז אני בכלל לא ירשום כאן יותרגם יהודי גרמניה חיו טוב עד עליית הנאצים.אחי גר בלונדון ויש שם המון אנטישמיות (כולל איומים וניסיונות דקירה ...)לא מחליף את המדינה הזאת
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים בגלל זה יש לנו מדינת יהודים, וזה פשוט לא מסתדר לי שאנחנו נותנים את הארץ :kopfpatsch: :screwy:
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים גם יהודי גרמניה חיו טוב עד עליית הנאצים.אחי גר בלונדון ויש שם המון אנטישמיות (כולל איומים וניסיונות דקירה ...)לא מחליף את המדינה הזאתיש לי גם קרובים וגם משפחה שחיים במנצסטר ובלונדון לא שמעתי מהם דברים כאלו.
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים אתה אדם מאוד טיפש מה הקשר?!הם חיים שם ואף פעם לא עברו שום אירוע אנטישמי אתה ניפחתם את בועת האנטישמיות יותר מדי
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים גם יהודי גרמניה חיו טוב עד עליית הנאצים.אחי גר בלונדון ויש שם המון אנטישמיות (כולל איומים וניסיונות דקירה ...)לא מחליף את המדינה הזאתמזל שאנחנו גרים בארץ וכאן שום יהודי לא צריך לפחד שידקרו אותו נכון?נ.ב. יש סיבות הרבה יותר טובות להישאר בארץ מלהגיד שחו"ל יש אנטישמיים ובחו"ל רע... שני אלה זה פשוט שני טענות לא נכונות... יש סיבות הרבה הרבה יותר טובות להישאר בארץ... חבל מאוד שאלה הסיבות שלך להישאר בארץ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.