עבור לתוכן

תאונה באטליז: 4 אצבעות של בת 14 נקטעו

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3236963,00.html

:puke:

עכשיו מה שהרג אותי זה זה:

משטרת חדרה עיכבה לחקירה את בעל האטליז ונבדק חשד לרשלנות.

מה הקשר רשלנות? ומה הוא אשם בזה שהיא ילדה בת 14 שאין לה שמץ של מושג איך לתפעל את המכונה באה מישתמשת בה ואז אופס תאונה!

מן הסתם זה מה שיקרה כשאתה לא מוסמך או יודע להישתמש במכונה ברור שיתיקרה לה תאונה... :kopfpatsch:

פורסם

כי במכונה כזאת צריכות להיות הגנות בדיוק נגד דברים כאלה.

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3236963,00.html

:puke:

עכשיו מה שהרג אותי זה זה:מה הקשר רשלנות? ומה הוא אשם בזה שהיא ילדה בת 14 שאין לה שמץ של מושג איך לתפעל את המכונה באה מישתמשת בה ואז אופס תאונה!

מן הסתם זה מה שיקרה כשאתה לא מוסמך או יודע להישתמש במכונה ברור שיתיקרה לה תאונה... :kopfpatsch:

מגניב?

פורסם

בעל האיטליז הוא האחראי הישיר לכל מה שקורה שם , מה היא בכלל עשתה שם? אז מה אם אמא שלה עובדת שם

זה לא אומר שהיא אמורה להתחיל לעבוד ולעשות שם משהו בזמן שהיא לא מוסמכת ואין לה מושג מה לעשות, בעל האיטליז היה צריך לשים לזה לב

ולעצור אותה, זה שהוא העלים עין או לא שם לב זה בפירוש רשלנות

פורסם

ליתר דיוק אסור למי שאינו מורשה להשתמש במכשירים מסוג כזה לגעת בזה או להגיע אליו בכלל (במקרה שלא ניידי ) כך שאסור היה בכלל לילדה להגיע למכשיר זה וזה על אחריות בעל המכשיר או בטיחות המקום

פורסם

איי איי איי... :'(

פורסם

רק לחשוב על הכאב שהיא עברה והיא עוברת.. :'( :'(

פורסם

מחריד...

תן לי לנחש... חסר-שם1..6, אתה לא יודע מה זה רשלנות...

פורסם

כי במכונה כזאת צריכות להיות הגנות בדיוק נגד דברים כאלה.

המממ... חבוב, לא משנה כמה הגנות תשים, לילדים אף פעם לא תיהיה בעיה לדחוף תידיים שלהם לכל מקום.

הפעם לא היה לילדה מזל. מסכנה, אני מרחם עליה.

לא רק שאין עכשיו אצבעות! זאת גם טראומה לכל החיים :behead:

פורסם

רק לחשוב על הכאב שהיא עברה והיא עוברת.. :'( :'(

זה לא כואב כשזה קורה.

בכל מקרה, כנראה יחברו לה את האצבעות חזרה והיא תקבל בחזרה תפקוד חלקי של היד.

פורסם

בעל העסק אשם ועוד אך אשם!

דבר ראשון צריך להיות חוקים ושימושים במכונות בנוסף להעבדת ילדים, למשל אני עבדתי עם אמא שלי בחופש הגדו לשנה שעברה והדריכו אותי על שימושים וחוקים במפעל (למרות שלא ממש נכנסתי לשם אבל בכל זאת!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים