פורסם 2006 באפריל 619 שנים תוכנת ה - WINRAR קיימת אצלי כבר המון זמן היום פתאום שמתי לב שכל קבצי ה- RAR ניהיו במשקל של1 ק"ב ושאני מנסה לפתוח את הקובץ RAR מופיעה לי השגיאה:הארכיון במבנה לא ידוע או מקולקלוהקובץ לא ניתן לפתיחה בכלל .ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש וזה לא עזר ... עשיתי msconfig ונוסף לי V על המילה - scanregw יכול להיות שזה קשור?ניסיתי להסיר ולהתקין שוב ולא הלך ...סרקתי תמחשב עם תוכנות לניקוי ה Registry נמצאו הרבה קבצים פגומים אבל הבעיה לא נפתרה.חוץ מכל קבצי ה - RAR שנהיו 1 ק"ב ולא ניתן בכלל לפתוח אותם . אני רואה שגם כל המצגות שקיימות אצלי נהיו 1 ק"ב ולא ניתן לפתוח אותם...זה רושם לי שגיאה : DATA Error [47 0F 94 93 F4 K5] ניסיתי לשחזר אחורה תמחשב וגם לא הצלחתי ...בקיצור אני לא יודע מה לעשות האם יש פיתרון לבעיה הזאת ???תודה רבה .
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מחבר ניסיתי להחליף גירסאות הורדתי גם Winzip ושום דבר לא עוזר ...יש מה לעשות ???
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מחבר שחכתי מה שמה... [glow=red,2,300]מה זה עוזר לי שאתה לא זוכר ?[/glow]תודה בכל אופן... :s05: :'(
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים מחבר שום דבר לא עוזר ... אני חייב עזרה בבקשה ... אין לי שום אפשרות לפתוח קבצי ראר , מצגות , ומסמכי וורד. אם משהו מבין ויודע האם יש אפשרות לסדר את זה אשמח מאד תודה רבה רבה... ניסיתי לנקות את הרג'יסטר ניסיתי שחזור מערכת , ניסית להחליף בין התוכנות כלום לא עוזר תודה
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים כדאי לך לסרוק תמחשב (אנטי וירוס,ואנטי ספייוור של trend micro )ותשתמש בזה :http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=2951
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים מחבר סרקתי תמחשב נראה שהיה וירוס שהוסר הבעיה שכל קבצי הראר , הוורד , והמצגות, לא ניתנות לפתיחה בכללהורדתי תתוכנה ZipGenius 6 זה גם לא עוזר היא לא מצליחה לפתוח תקבציםכרגע שאני מוריד קובץ ראר או מצגת או מסמך חדשים אני כן מצליח לפתוח אותם...הבעיה היא עם הקבצים שהיו עד כה במחשב (ישנים) ...האם יש מה לעשות כדי לפתוח אותם ??? :s05:
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים למקרה שלא הבנת (כמו כל המגיבים בת'רד הזה חוץ מ-Component), אין שום קשר ל-WinRAR.היה לך וירוס. הוירוס הזה מחק לך את הקבצים.ברור ש-WinRAR לא יפתח לך קובץ שפעם היה משהו אם עכשיו הוא ריק = מחוק (1KB). כנ"ל לגבי וורד, Powerpoint, וכו'.הקבצים אבודים, סביר להניח.לקח לעתיד - תתקין אנטי וירוס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.