פורסם 2006 באפריל 619 שנים http://www.b-n.co.il/Puma/Coupon/ אני הולך לקחת איזה ארגז.. אני רק קונה דיו והלך עליהם כל המשפחה הולכת לקחת בושם בהצלחה
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מחבר אבל אפשר לקחת כמה פעמיםאני יודע שזה כלוםאבל אפשר להדפיס כמה פעמים שבא לךלפני כשנה מי שזוכר היה מבצע ברשת פלאפון שכל מי שיש לו ESC יכול לקבל קופון באתר של פלאפון לארוחה ששל דאבל בESC ב10-15 שקל אז שמרתי את התמונה במחשב כי פלאפון חברה מאוד מפגרת והדפסתי את זה מלא פעמים ואכלתי כל כמה ימים דאבל ב10 שקל ;D
פורסם 2006 באפריל 619 שנים ראשי התיבות "ת.ז." לא אומרות לך כלום? אה, שכחתי.. כנראה שעדיין אין לך אחת בכלל.. :
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מחבר אז תעבור ליד הקניון תכנס ותיקח 5 מ"ל תבדוק את הבושם מה אכפת לך עולה לך כסף או מהנותנים לך לא תיקח?נכון שזה שווה כמה שקלים אבל עדיין זה בחינם
פורסם 2006 באפריל 619 שנים אתה מודע לזה שזה דוגמית של שתי שפריצים בערך? ואתה מודע לזה שזה לא שווה אגורה? סופר-פארם ניו-פארם וכו' מקבלים כמויות כאלו וזה לא עולה להם כלום, וזה גם לא למכירה , זה כדי לסבן לקוחות שיקנו, הם מחלקים אותם למי שנראה להם שיקנה , אז מה אתה חושב שאתה מרוויח?
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מחבר שמע אני יודע את כל מה שאמרת ולא שיש לי בשמים מהשוק אבל מה אכפת לי כמה לקבל מתנה ואני לא הולך לקחת אחד שתיים אני הולך לקחת כמהיש לי בשמים הרבה יותר יקרים מהזבל הזה שעולים בערך פי 5
פורסם 2006 באפריל 619 שנים אז אתה גבר חוץ מזה צריך להציג תעודת זהות, אתה בטוח שיש לך אחת כזאת? או שתהיה לך בשלוש שנים הקרובות?
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מחבר עוד 6 שנים תהיה לי ת.ז אם אני אקבל אזרחות בארץ..כרגע יש לי בעיה עם משרד הפנים אומרים שאני לא חוקי בארץסבבה?
פורסם 2006 באפריל 619 שנים ואתה גם לא הולך לקבל את זה בבקבוק כזה יפה כמו בתמונה! אתה הולך לקבל דבר כזה :
פורסם 2006 באפריל 619 שנים עוד 6 שנים תהיה לי ת.ז אם אני אקבל אזרחות בארץ..כרגע יש לי בעיה עם משרד הפנים אומרים שאני לא חוקי בארץסבבה?אם ככה אז בכלל אתה לא יכול לקחת את זה. כתוב שזה בהצגת תעודת זהות.
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מחבר צחקתי מה נראה לךואני אקח את זה רק אם אני אעבור שם במקרה אני לא אסע בשביל זה לעיר לא חסר לי בשמים בביתוחלאס לתקוף אותי הבאתי לכם קופון מי שרוצה יקח מי שלא שלא יקח זהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.