פורסם 2006 באפריל 619 שנים loewe מותג שנחשב מאוד איכותי ובצדקמבט פנימה יגלה שהכל למעט התוכנה והחוץ זה פיליפס(אגב זה לא מוסתר ניתן למצא את זה באתר כמובן שזה לא מפורסם מצד שני)זה די מקובל שחברות גדולות כמו הנ"ל מייצרות באותם המפעלים אבל לפי הספפקציות שלהם לא מן הנמנע שבדרך הם מעגלים פינותזה לא קורה במוצרי דגל אבל בהחלט כן במוצרי מייןסטרים ומטה
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מחבר אין מצב שסוני תטעה לקוחות שלהזאת חברת האלקטרוניקה הכי גדולה בעולם ואסור להם לעשות שטויות כי זה יעול לעלות להם מאוד ביוקרומתי שזה מיוצר בסין הם רושמים סין לא מסתירים כלום.
פורסם 2006 באפריל 619 שנים עדי, לקנות סוני ב3000 מאשר כרטיס מסך ב5000 שעוד שנתיים יהיה שווה לכרטיס של 300 שקל..
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מחבר במחשב אתה משיג משחקים ללא כסף ומי אמר שצריך לקנות כרטיס ב5 אלף כרטיס ב1500 יעשה את העבודה.לPS אתה צריך או להוסיף צ'יפ שזה עוד איזה 150$ או לקנות דיסקים מקוריים+לקנות שלטוהמחיר בארץ יהיה כנראה גבוהה מ3K בחודש חודשיים הראשונים..
פורסם 2006 באפריל 619 שנים הם לא מטעים!!!אם הלקוח לא בודק קודם בעיה שלו!.זה לא שהם מסתירים מידע ומשקרים לגביו הם פשוט לא מפרסמים אותו.במקרה זה מאוד מפורסם שהם קונים פאנלים מסמסנוג.ואני אגלה עוד "סוד" קטן, יש מעט מאוד חברות בעולם שמייצרות פאנלים, אולי 5, לא ספרתי אף פעם.כל ה20 חברות שמוכרות פלאזמה או LCD משתמשות באחת מ5 החברות האלו.אני גם לא מבין למה זה כ"כ קשה להאמין, מה זה ספק כוח ג'נרי שאומרים פה בפורום להמנע ממנו? ספק כוח שחברה אחת קונה מאחרת ומוחרת אותה תחת המותג שלה, כמו TT.או כמו טבע שחוץ מתרופה אחת או שתיים שבלעדיות לה, כל השאר אלו תרופות ג'נריות שהן קונים להן זכויות או שפג תוקף הפטנט עליהן.
פורסם 2006 באפריל 619 שנים אין מצב שסוני תטעה לקוחות שלהזאת חברת האלקטרוניקה הכי גדולה בעולם ואסור להם לעשות שטויות כי זה יעול לעלות להם מאוד ביוקרומתי שזה מיוצר בסין הם רושמים סין לא מסתירים כלום.איך זה מתיישב עם הרוגלה שבדסקים שלהם???
פורסם 2006 באפריל 619 שנים זה כמו זכרונות וספקי כוחאתה חושב שOCZ מייצרים את הצ'יפים בעצם? אתה חושב שזלמן מייצרים ספקים בעצמם?לא ולא.את הצ'יפים של OCZ מייצרות כל מיני חברות,תלוי בצ'יפ. ואת הספקים של זלמן מייצרים FSP.
פורסם 2006 באפריל 619 שנים זה כמו זכרונות וספקי כוח אתה חושב שOCZ מייצרים את הצ'יפים בעצם? אתה חושב שזלמן מייצרים ספקים בעצמם? לא ולא. את הצ'יפים של OCZ מייצרות כל מיני חברות,תלוי בצ'יפ. ואת הספקים של זלמן מייצרים FSP. התככונתה שאת הספקים של FSP מיצרים זלמן?(או שיש לזלמן ספקים )
פורסם 2006 באפריל 619 שנים מי שאמר שסוני מפסידה פה 150 יורו\דולר (לא זוכר מה זה היה) אז הוא ממש טועה.. לייצר קונסולה עולה גרושים..(אם תעמיקו אתם תיראו שאני צודק.) והם לוקחים איזה 200-300 יורו\דולר יותר.. ככה שהם ממש ממש לא מפסידים.. וגם כל משחק 470 שקל עולה משחק של XBOX360 אז כמה יעלה של סוני 3 ? אם משחק של סוני 2 עולה 350+ בלי צי'פ זה לא שווה, בקיצור הם טוחנים לך ת'צורה.
פורסם 2006 באפריל 619 שנים spide220 אני מבין שאתה אנליסט בכיר לענייני קונסולות?איכפת לך לפרט מאיפה המידע הפנימי שלך שזה עולה להם פחות?
פורסם 2006 באפריל 619 שנים עזוב אותו, אנשים כמוהו גם חושבים שעלות הייצור של משחק מחשב היא 10 סנט (מחיר הדיסק) + 20 סנט (העטיפה וכל מה שמסביב)..
פורסם 2006 באפריל 619 שנים http://rsch1.ml.com/9093/24013/ds/276873_0.PDFזה חישוב שMerrill Lynch , חברה של אנאליסטים עשו, בלי להעליב אף אחד, אני לא חושב שיש מישהוא בפורום שיכול לתת הערכה יותר מלומדת מהם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.