עבור לתוכן

סוני חשפה "בטעות" את מחירו של PS3

Featured Replies

פורסם

אבל זה שהם הכי טובים, ושווים אפילו תשלום של פי-2 מהחברות המתחרות - זה "קונצנזיוס" בעיקר רק בישראל.

^^^

כל מילה!

מבט אחד בטלוויזיות של פיליפס מול סוני מראה איך איזו חברה ישנה 30 שנה על פטנט ואיזה חברה איכותית באמת

הענין הוא שסוני כלכך חזק בארץ שיש כאלו שלא מאמינים לעניים שלהם

:kopfpatsch:

• תגובות 62
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מה שכתבת כ"כ מטומטם

אי אפשר להשוות חברות

צריך להשוות דגמים ואני לא חושב שפיליפס יותר טובים מסוני בטלוזיות

פורסם

נכון,משווים דגמים לא מכלילים.

פיליפס וסוני חברות מצויינות.

בקשר לסוני 3-בזבוז של כסף אם אין ג'וק.

פורסם

מה שכתבת כ"כ מטומטם

אי אפשר להשוות חברות

:lol: הפוסל במומו....

סוני חיים על הטריניטון פיתוח שלהם שעבר זמנו

כל דגם אבל כל דגם של פיליפס יותר איכותי מכל דגם של סוני

כי בבסיס סוני עדיין בטריניטון ו או מפגרים בlcd ובפלזמה אחרי פיליפס

בעיקר בגלל ה pixelplus של פיליפס

בהמשך ובפוסט אחר אני אביא לך מבחנים בין רוב הדגמים המובילים של 2 החברות

פורסם

זה חבל שאתה לא חושב, ועל זה בדיוק אני מדבר..

פורסם
  • מחבר

שמע אם הייתי קונה היום טלויזיה הייתי חופר ברשת והייתי לוקח את מה שיותר טוב הייתי פחות מסתכל אם זה סוני פיליפס או פנסוניק.

ומה שמאוד חשוב זה האמינות ובזה הטלויזיות היפניות די מצטיינות.

פורסם

אין מה לעשות, לחברה שיש יותר כסף, יהיה יותר כסף לפיתוח מוצר מה שאומר שיוצא מוצר שעבר בדיקות איכות יותר מקיפות, פיתוח יותר מקיף, הושקע יותר כסף בהנדסת אנוש וכל הדברים אשר משלים מוצר וגורמים לך להעדיף חברה אחת על אחרת.

כי בסופו של דבר פלאפון זה פלאפון, לכולם יש את אותן הפונקציות ועושים פחות או יותר את אותם הדברים, זה הדברים הקטנים כמו תפיט מהיר ונוח גודל ועיצוב שקובעים על איזה טלפון תלך.

חברות יותר גלודות יש להן יותר כסף להשקיע ובד"כ מוציאות מוצר יותר טוב (שוב, בד"כ).

סוני יש המון מוצרים בקטגוריות מסויימות שאין להם מתחרים (לפי דעתי לפחות), למשל בפלאפונים.

יש גם תחומים שהם שם כדי לנצל את המותג וזהו.

כמו הפלאזמות, את רוב הפלאזמות שלהם הם בכלל לא מייצרים, הם קונים אותן מסמסונג ועוטפים אותן בקופסא של סוני בשבל המותג.

צריך לחקור כל מקרה לגופו לפני קניה, ככה זה עם כל חברה.

ויש דברים ספציפיים ברק לישפאר מותר לייבא לארץ, שם הם שוחטים במחיר, ואנשים קונים כמו דבילים.

ואם כל הכבוד, המתוגים לא נגמרים שם.

כמה תראדים ביום יש על "מה לקנות 7800 של לידטק או גיגהבייט?"

למה יש הבדל ביניהם?

חוץ מהבנדל וממקרים מאוד ספציפים של גיינוורד אין ביניהם שום הבדל אפילו לא בקירור, אבל אנשים יעדיפו לקנות לידק בגלל שיווק.

פורסם
  • מחבר

אין מה לעשות, לחברה שיש יותר כסף, יהיה יותר כסף לפיתוח מוצר מה שאומר שיוצא מוצר שעבר בדיקות איכות יותר מקיפות, פיתוח יותר מקיף, הושקע יותר כסף בהנדסת אנוש וכל הדברים אשר משלים מוצר וגורמים לך להעדיף חברה אחת על אחרת.

כי בסופו של דבר פלאפון זה פלאפון, לכולם יש את אותן הפונקציות ועושים פחות או יותר את אותם הדברים, זה הדברים הקטנים כמו תפיט מהיר ונוח גודל ועיצוב שקובעים על איזה טלפון תלך.

חברות יותר גלודות יש להן יותר כסף להשקיע ובד"כ מוציאות מוצר יותר טוב (שוב, בד"כ).

סוני יש המון מוצרים בקטגוריות מסויימות שאין להם מתחרים (לפי דעתי לפחות), למשל בפלאפונים.

כמו הפלאזמות, את רוב הפלאזמות שלהם הם בכלל לא מייצרים, הם קונים אותן מסמסונג ועוטפים אותן בקופסא של סוני בשבל המותג.

ויש דברים ספציפיים ברק לישפאר מותר לייבא לארץ, שם הם שוחטים במחיר, ואנשים קונים כמו דבילים.

ועם כל הכבוד, המתוגים לא נגמרים שם.

כמה תראדים ביום יש על "מה לקנות 7800 של לידטק או גיגהבייט?"

למה יש הבדל ביניהם?

חוץ מהבנדל וממקרים מאוד ספציפים של גיינוורד אין ביניהם שום הבדל אפילו לא בקירור, אבל אנשים יעדיפו לקנות לידק בגלל שיווק.

כמה הערות:

מאיפה יש לך את המידע הזה? :s07: אין מצב!

סוני מייצרת בעצמה את הפלזמות.

אם אתה אומר שלא תביא הוכחה.

פורסם

סוני לא מייצרת את הטלויזיות שלה בעצמה כמו IBM מתי שחטיבת הניידות שלה היתה שלה לא יצרה לפטופים בעצמה.

פורסם

זה לא סוד אתה יודע... תפתח את הפלאזמה בסלון שלך תראה שזה פאנל של סמסונג, הם לא עושים כלום כדי להסתיר את זה.

למעשה החוק דורש שזה יהיה מידע זמין לציבור (זה אומר שהם לא חייבים לפרסם את זה אבל אם מישהוא רוצה לדעת הן צריכות להגיד לו).

תפתח את המכסה מנוע של המכונית שלך ותסתכל על המנוע, אתה תתפלא ממה שתגלה, אתה יכול למצוא ופלפגן או סיאט עם מנוע של AUDI.

בידיוק כמו שלידטק קונים את השבבים מאנוידיה או שאנוידיה מייצרים את השבבים שלהם אצל TMCS (או משהוא כזה לא בטוח איפה).

היום עובדים עם קבלני משנה כי כ"כ הרבה תחומים בכל מוצר וחברות שרוצות לנצל מותג אבל לא להכנס ברצינות או להשקיע כסף עושים את מה שסוני עושה עם הטלויזיות שלה.

מצטער על העברית הסטלנית שלי היום, ישנתי 10 שעות ב72 שעות האחרונות... היכולות הקוגניטיביות מדרדרות... (-:

פורסם
  • מחבר

אולי סמסונג מייצרת חלק מסויים אבל עדיין הבקרת איכות ומקום הייצור טוקיו יפן או עיר אחרת בדר"כ זה טוקיו.

פורסם

בלי להעליב, אתה חיי באשליות.

סוני רוכשת מסמסונג פאנלים ללוח שנשלחים לסין או לטייוואן (איפה שיש כוח עבדה זול) , שם מרכיבים אותם עם שבבי DSP של סוני (מעין ביוס ייחודי), ועוטפים באריזה שתוכננה לסוני.

הפלאזמות האלו לא רואות את יפן בכל החיים שלהן אלא אם קונים אותן שם.

מה חשבת?

שמטיסים אותן מטייוון ליפן משם לאירופה ולבסוף לישראל?

עושים להן סיבוב הופעות..?

פורסם
  • מחבר

עכשיו הצחקת אותי :lol:

אם רשום על מוצר MADE IN JAPAN אז זה מיוצר ביפן נקודה.

למה אתה חושב סוני מחזיקה מפעלים ביפן בכלל? סתם בשביל היופי?

אני בטוח במאה אחוז בכל מה שאמרתי..

ובדקתי את זה אישית

מוצר שמגיע ממדינה מסויימת יש לו קוד ייבוא משהו כזה בדקתי את זה כשקניתי את המערכת סטריאו שלי לפי הקוד ייבוא אפשר לדעת מאיפה זה בא.

פורסם

אם רשום עליהם made in japan אז הם מיוצרות שם, אחרת זו הטעיה חמורה...

אבל קצת סטיתם מהנושא

סוני אכן מפסידה כ150 דולר על כל קונסולה, הרווח יבוא ממשחקים, שלטים, והכי חשוב לסוני- דחיפת מותג הBD

לדוגמא ממיקרוסופט על שלט אלחוטי שעולה 50 דולר, הם מרווחים כ40 דולר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים