עבור לתוכן

סוני חשפה "בטעות" את מחירו של PS3

Featured Replies

פורסם

רק שכחת שסוני מוכרים את רוב המוצרים דרך זכיינים אל המשווקים אל הצרכן=כולם מרווחים בדרך

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

כן מחיר הפסד......סוני קיימת לשם שמים ובעלי המניות לא יהיה איכפת להפסיד כמה מאות מיליונים :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

הכל הייפ של יחסי ציבור ואל תאמינו לכל מה שכתוב, ברגע שחברה ובטח סוני מגיעים למסקנה שיהיו הפסדים על פיתוח וייצור מוצר הוא פשוט לא נעשה

הוא נשאר בגדר רעיון במגירה על שכן יוכל לעמוד על הבסיס של כל עסק=רווח

אם הם באמת ימכרו את הקונסולה ב 500יורו סביר להניח שהעלות הישירה של המוצר הוא 30-70 יורו, זאת אומרת עלות עקיפה 45-150 כלומר מחיר סיטונאי 200-300 יורו----צרכן 500יורו

הערכה גסה

אתה לא מסתכל על התמונה הגדולה

סוני ומייקרוסופט מוכרות את הקונסולות במחיר הפסד, כדי שכמה שיותר אנשים יקנו את הקונסולה שלהן ואז יהיה אפשר לדפוק אותם במחירים של המשחקים...

• תגובות 62
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני לא חושב ש600 יורו לצרכן זה מחיר הפסד וגם אם זה מחיר הפסד הם ידעו מאיפה לקחת את הכסף

שלטים משחקים כרטיסים שונים ועוד מלא זבל

ומה אתם חושבים שסוני ייצרה את הקונסלוה בגלל דאגה לציבור והיא רוצה שכל ילד יהיה את המכשיר הזה רק ב500 יורו שזה מחיר הפסד וסוני לוקחת על עצמה את ההפסדים אז אתם טועים

סוני הולכת לעשות מזה המון מאני.

פורסם

2800-3400 זה מטורף אפשר כבר לקנות מחשב בזה שיכול להריץ משחקים על high בלי פילטרים

פורסם

לא צריך להגזים ^^^^^

פורסם

זה באמת הגזמה לא קטנה.

אבל תמיד קיימת האופציה להזמין בזול מחו"ל, רק שיש מיסים גדולים, או פשוט להבריח איכשהוא מחו"ל ( קרוב משפחה מחו"ל או חופשה לחו"ל ),

ואפילו שאח"כ אין ביטוח למכשיר בגלל שהוא מחו"ל בכל אופן מי שלא קונה משחקים מקוריים אז לא תהיה לו אחריות בגלל התקנת משהוא שאני לא חושב

שמותר לדבר עליו בפורום.

פורסם

כל חברה חדשה ומוצר חדש בפרט, לוקח כמה שנים עד שמתחיל לגרוף רווחים, בד"כ כדי להכנס לשוק מוכרים אותו במחירי הפסד או סיבסודים, כמו הדור 3 למשל.

כל זה כדי לבסס קרקע בשוק.

וכן, סוני הולכים להפסיד המון כסף על הקונסולה בשנים הראשונות שלה, אבל זו חשיבה לעתיד.

מלחמת הקונסולות היום היא יותר מלחמת OUTLASTING , מי ישאר אחרון ולאו דווקא מי יותר טוב, חברה יותר גדולה = יכולה לספוג יותר הפסדים = מחזיקה בשוק.

המחיר שמפרסים באינטרנט הוא המחיר שבו סוני מוכרים ליבואן, בחו"ל בד"כ זה יוצא המחיר לצרכן, בארץ זה אף פעם לא ככה, לסוני ישפאר אין תירוץ חוץ מזה שהם מונופול על מותג סוני.

פורסם

אני מציע לך להפסיק לדבר על דברים שאתה לא מבין בהם.

אותה הצעה בשבילך

ותתפלא במה אני מבין ובמה לא

כשחברה כמו סוני מוציאה מוצר הרווח של הספקים החיצוניים מסתכם ב 0.5$ עד 1$ ליחידה וגם זה בהגזמה

החל מחלקי הפלסטיק ודרך המעבד הכל

מן הסתם למוצר הזה יהיה קו ייצור של 2 מליון יחידות לפחות תעשה את החישוב,

צריך להיות תמים ופתי לחשוב שהם הולכים להפסיד כסף פה

זה יחצנות מהמדרגה הראשונה-צרכן ממוצע חושב לעצמו שעשה את עיסקת חייו , סוני ממש באו לקראתו :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

סוני לא באה להתבכיין, זה אפילו לא סוני שפרסמו את הנתונים האלו אלא אנאליסטים.

אלא חוקי כלכלה.

וזה צרכן ממוצע ישראלי שחושב "לא יצאתי פראייר" "לא עובדים עלי"

פורסם

אני לא חושב ש600 יורו לצרכן זה מחיר הפסד וגם אם זה מחיר הפסד הם ידעו מאיפה לקחת את הכסף

שלטים משחקים כרטיסים שונים ועוד מלא זבל

ומה אתם חושבים שסוני ייצרה את הקונסלוה בגלל דאגה לציבור והיא רוצה שכל ילד יהיה את המכשיר הזה רק ב500 יורו שזה מחיר הפסד וסוני לוקחת על עצמה את ההפסדים אז אתם טועים

סוני הולכת לעשות מזה המון מאני.

זה קורה הרבה ממש מתחת לאף שלך בלי שתרגיש בכלל.

הדור השלישי נמכר במחירי הפסד, האקסבוקס.

מכוניות רבות (למשל הבוגאטי, שעולה אם אני לא טועה מיליון יורו, שזה מחיר הפסד רצחני, קראתי באיזה מקום שהחברה מפסידה כ 200 אלף דולר ליחידה)

בחלק מהמקרים זו מחירה תדמיתית - החברה מוכרת מוצרים במחירי הפסד כדי שתתרשם מהמוצרים שלה ותקנה מוצרים אחרים.

פורסם
  • מחבר

אבך הקטע של סוני היא אולי לא תרוויח מהמכשיר עצמו אלא מכל הדיסקים וכל השטויות.

ואני לא חושב ש 600 יורו זה מחיר כ"כ אטרקטיבי

מחיר דיסק יעלה משהו כמו 50-70 דולר כשקונסולה תצא רק אם יצא צ'יפ טוב ואמין אז הקונסולה שווה משהו.

פורסם

רוב הכסף מהמשחקים הולך לחברות ההפצה ולמפתחת.

להפך, סוני\מיקרוסופט צריכות לשלם כסף לחברות ההפצה כדי שיהפכו את המשחקים שלהם לבלעדיים לקונסולה מסויימת (למשל ג'יטיאיי, סוני שילמה הון כדי להפוך את הסדרה לבלעדית לפלייסטיישן.)

פורסם

אותה הצעה בשבילך

ותתפלא במה אני מבין ובמה לא

כשחברה כמו סוני מוציאה מוצר הרווח של הספקים החיצוניים מסתכם ב 0.5$ עד 1$ ליחידה וגם זה בהגזמה

החל מחלקי הפלסטיק ודרך המעבד הכל

מן הסתם למוצר הזה יהיה קו ייצור של 2 מליון יחידות לפחות תעשה את החישוב,

צריך להיות תמים ופתי לחשוב שהם הולכים להפסיד כסף פה

זה יחצנות מהמדרגה הראשונה-צרכן ממוצע חושב לעצמו שעשה את עיסקת חייו , סוני ממש באו לקראתו :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

סוני לא באה להתבכיין, זה אפילו לא סוני שפרסמו את הנתונים האלו אלא אנאליסטים.

פורסם

המחיר שמפרסים באינטרנט הוא המחיר שבו סוני מוכרים ליבואן, בחו"ל בד"כ זה יוצא המחיר לצרכן, בארץ זה אף פעם לא ככה, לסוני ישפאר אין תירוץ חוץ מזה שהם מונופול על מותג סוני.

זה לא קשור ל"מונופול" (מה גם שהם לא היבואנים היחידים, ובכלל לרוב החברות יש רק יבואן בודד בארץ), זה סתם קשור לעובדה שהם רודפי בצע. אבל אני מסכים עם הגישה שלהם ובמקומם הייתי עושה בדיוק אותו דבר. השם "סוני" נחשב למשהו היסטרי בארץ (ובעיקר רק בארץ, אגב) ולכן הם יכולים לקחת עליו פי-2 ויותר מהמחיר ה"אמיתי" שלו - ואנשים עדיין יקנו. אז למה להם להוריד מחירים?

פורסם
  • מחבר

סוני בכל העולם נחשב למותג מוביל ברוב התחומים.

בגלל השיווק שלהם הייתי באיזה כמה קניונים בחו"ל ויש חנויות אלקטרוניקה ויש חנויות רק של סוני..

ורוב האנשים חושבים שאם רשום סוני אז זה ההכי טוב.

פורסם

זה שהם גדולים - אין ספק.

אבל זה שהם הכי טובים, ושווים אפילו תשלום של פי-2 מהחברות המתחרות - זה "קונצנזיוס" בעיקר רק בישראל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים