פורסם 2001 בספטמבר 2524 שנים אם אני עושה image למחיצה הראשית C, של מחשב כלשהו. ואח"כ אני רוצה להתקין על מחשב אחר (עם לוח אם אחר, וכרטיסים אחרים) את מערכת ההפעלה, והתוכנות,שעשיתי להם image למחיצה הראשית C האם זה אפשרי?
פורסם 2001 בספטמבר 2524 שנים כן.זה יהיה ממש כמו שתשדרג את המחשב, ותשאיר את ההרדיסק הראשי...כלומר:אם יש לך מזל - הווינדוז יזהה את כל החומרה החדשה לבד בהפעלה הראשונה שלו על המחשב החדש, והכל יהיה בסדר.אם אין לך מזל - הוא יעשה בעיות. ואז תצטרך רק להתקין אותו מחדש (על ההתקנה הקיימת. בלי למחוק כלום), וסביר להניח שהוא יסתדר.
פורסם 2001 בספטמבר 2724 שנים בנוסף לתגובת עומרי..בעקרון, אם אתה מתכוון בעתיד להמשיך להשתמש בשיטה הנ"ל אז רצוי להתקין את חלונות ללא כל תוספת חומרהלמעט כרטיס מסך - מהתוכנות אתה יכול להתקין הכל ואז לגבות עם GHOST כך אתה מקבל מערכת נקיה מתוכנות לא רצויות וכנ"ל חומרה כך שבהתקנה על מחשב אחר חלונות תזהה מיד את החסר/נוסף מבחינת חומרה בלבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.