עבור לתוכן

סרטים-המלצות.

Featured Replies

פורסם

אהלן וסהלן.

שכל אחד ימליץ על סרט שהוא שנראה לו שזה סרט טוב..

טוב אני אתחיל.

שניים אל הכסף

שנה: 2005

אורך: 122 דקות

ז'אנר: דרמה

במאי: די.ג'יי קרוסו

שחקנים: אל פאצ'ינו, מתיו מקונוגי, רנה רוסו, ארמנד אסנטה, ג'רמי פיבן

לברנדון ליין (מת'יו מקונוהי) היו שני תחומי הצטיינות: כשחקן פוטבול על המגרש, וכנחשן תוצאות בעל יכולת דיוק מדהימה. לאחר הפרישה ממשחק פעיל, ליין מתרכז בכישרונו השני, והופך ליועצו הצמוד של המהמר הכבד, כלומר "יועץ הספורט" (אל פצ'ינו), המהווה חלק בלתי נפרד מעסקי הספורט באמריקה. השניים עושים הון משיתוף הפעולה המפוקפק, ויחסיהם דומים בכל ליחסי אב ובן. אלא שאז ליין מתחיל לאבד את כישרון הניחוש שלו, ובין השניים פורצת מלחמת חורמה.

אני מבקש לא לרשום סתם שמות של סרטים אלא גם לרשום תקציר על הסרט.

נקווה שזה ילך יפה כמו התרד על המוזיקה.

תודה. :xyxthumbs:

פורסם

Drumline

פורסם

יורוטריפ - סרט קומדיה מעולה,מדובר על נער בארה"ב שהתכתב עם אחת מגרמניה באינטרנט והוא נסעה אליה לחפש אותה בסרט מראים על כל המקומות שהוא עובר,הוא עובר בכל אירופה סרט מצחיק הוא נוסע עם חבר שלו למסע.

המלך ארתור - סרט מלחמה מעולה,מדובר על לוחמי ארתור מאנגליה כשמובן נקראים "אבירי השולחן העגול",הם היו אמורים לקבל את החוזים לשחרור אבל הייתה עליהם לבצע עוד משימה אחת שהיא הייתה הכי מסוכנת,להביא את הילד שאמור להיות האפיפיור ובדרכם אלה שרוצים להרוג אותם(שכחתי איך קוראים להם).

טרויה - סרט מעולה,חובה לראות מדובר על אכילס לוחם יווני גדול והכי טוב,כאשר אחד ממלכי טרויה המכונה "פאריס" בנו של מלך טרויה לוקח את אשתו של אמגננון(איך שלא קוראים לו) אחד המלכים החזקים ביותר ביוון,הוא קורא לאחיו ששולט ברוב יוון וכל יוון הלכה לטרויה כדי להשמיד אותה כ50 אלף ספינות,אכילס ולוחמיו הצטרפו ומפה מתחיל הסרט.

בקשר לטרויה,אני חושב שיש לי טעות התבלבלתי כנראה עם אחד המלכים ^_^

עוד כמה סרטים שאני ממליץ...

הפריצה לאלקטרז

קון אייר

איילנד

בתול בן 40 / ביג מאמא / אייס ונטורה / ברוס הגדול מכולם

שר המלחמה

מטאל ג'אקט

שם הורד

נקמה בוערת

הבריחה מניו יורק/לוס אנג'לס

לדפוק חתונה

:)

יש מצב אני ירחיב על מטאל ג'אקט הבריחה מניו יורק ונקמה בוערת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים