פורסם 2006 באפריל 419 שנים כל מה שחסר לי כרגע זה שמישהו ימציא דיסק 2.5" במהירות 10KRPM ואני זורק את השולחני לפח.
פורסם 2006 באפריל 419 שנים לא יקרה, מה שכן יקרה, זה כונן FLASH לניידים, סמסונג כבר הוציאה אבטיפוס של נדמה לי משהו בסביבות ה30GB
פורסם 2006 באפריל 419 שנים לאו דווקא לניידיםאגב אינטי לקחתי משם את כל המידע לת'רד על הצ'יפסטים לקונרו
פורסם 2006 באפריל 419 שנים פשש איזה תוצאהה!! לי זה לוקח 36 שניות.. ועוד יש לי 4800X2.... אם זה ככה ממש אין מילים.. וזה עוד לא המעבד החזק בסידרה.. אין ספק שאינטל לוקחים את השוק השנה...
פורסם 2006 באפריל 419 שנים http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=95021וזה עוד על מערכת לא "נקיה"טעים ;D
פורסם 2006 באפריל 419 שנים פשש איזה תוצאהה!! לי זה לוקח 36 שניות.. ועוד יש לי 4800X2.... אם זה ככה ממש אין מילים.. וזה עוד לא המעבד החזק בסידרה.. אין ספק שאינטל לוקחים את השוק השנה... כמעט 4 מגה קאש שמריצים פאי בודד, כמות מטורפת לגמרי, רוב המידע נשמר ומשומש מה cache, זה מה שנותן לו את הפער הזה מול כל ליבה שקיימת בשוק.
פורסם 2006 באפריל 419 שנים עכשיו שאני חושב על זה תהיה ירידת ביצועים מהרצה של 2x SuperPI במקביל בגלל ה-SmartCache
פורסם 2006 באפריל 419 שנים כשאני מריץ את הבדיקה שמתי לב שהוא מנצל רק 50% ממשאבי המעבד.. זה אומר שהבדיקה משתמשת רק בליבה אחת מהמעבד?ועוד שאלה.. הקונרו הוא גם כפול ליבה? כי אם לא.. אז הבדיקה הזאת לא באמת משקפת את הביצועים בין שניהם..ובישומים שמנצלים כפולי ליבה התחרות בניהם תהיה אחרת..
פורסם 2006 באפריל 419 שנים בוודאי שהוא כפול ליבהואתה צריך להריץ אצלך פעמיים Super PI (משתי תיקיות שונות)
פורסם 2006 באפריל 419 שנים מחבר קודם כל הקונרוי כפול ליבה. אבל זה לא מה ש CUPRA אמר. יש לו SMARTCHACHE מה שאומר שכל ליבה יכולה להשתמש בכל ה CACHE וזה מה שנותן לו יתרון גדול ב SUPER PI. כששתי ליבות ירוצו (כלומר, שני SUPER PI במקביל), אז תהיה "תחרות" על הזכרון והתוצאה תרד (וזה מה שליאור אמר). קאפיש? צריך לזכור גם שזה הכל כרגע בסטוק ולפי הדותן שעל הארכיטקטורה שלו הוא עקרונית בנוי יש לו הרבה מקום לעלות וכנראה שבקלות.
פורסם 2006 באפריל 419 שנים או יתרון גדול לאפליקציות שתוכננו למולטי ת'רדינג בגלל שזה יגדיל את הchance per hit דיי בהרבה?
פורסם 2006 באפריל 419 שנים פשש... מה קרה תם עידן הAMD.... אני מצטער כבר שהשקעתי כל כך הרבה במערכת שלי....טוב נו מילא.. ככה זה במחשבים.. תמיד יוצא משהו יותר טוב ואז אתה אוכל את עצמך.. חח זה לא שלא ציפיתי שזה יקרה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.